Azoospermie - cap 16 -

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Miki pai eu zic sa pui in gradina si niste ginseng, branca ursului, si ce mai e acuma la moda la noi aici ca de negi n-am auzit nimeni sa se planga
Da, e eco nr 3 unde voi vedea cum mi s-au dezvoltat outele de diamante. Daca totul e ok saptamana viitoare am punctia
Iuca eu am mai zis si ma repet: am citit de fete cu soti oligo care aveau ditamai FSH si totusi produceau deci o inhibina n-ar strcia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Miki, si eu asa inteleg ca are pb si cu LH din moment ce a luat menogon. Altfel lua puregon sau gonal care au doar FSH.
Pisix, sunt cu voi . Sunt relaxata, detasata de pb mele. Oricum n-am niciun plan in viitor si poate de asta sunt asa. Imi prinde bine o asa pauza lungaaaaa.

Fetelor nu ati auzit de prof. Totoianu din Sibiu? Este endocrinolog. As vrea sa ajung la el si nu stiu cum. Stiu ca e Dir. Spit. de Endocrinologie, dar nu stiu daca are si Cab. privat, caci altfel slabe sanse sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Pisix multumesc mult
Chiar vom face inhibina b cat de curand, ceea ce m-a suparat pe mine este evolutia FSH ca in loc sa scada, a crescut.

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Fetelor, ce ma bucur ca v-am gasit!
Pisix, sa stii ca o sa tin cont de sfaturile tale, mai ales pt ca ma regasesc destul de bine in descrieri. Am inceput sa fac deja o obsesie din FIV, nu mai am alt subiect de conversatie, la serviciu nu am chef de nimic, as sta numai pe net, stiu ca nu e bine si o sa incerc sa ma relaxez un pic. Iti doresc mult mult succes de data asta si chiar daca va fi sa nu fie, sa nu iti pierzi speranta. Nu stii tu ca noi, pisicile, avem noua vieti?

Miki, sa stii ca am dat fuguta langa mine (am un centru FLP) si, desi nu am abonament habar nu aveam ca iti trebuie asa ceva)mi-au dat Multi Maca si Pro6. Acum, insa, am mai citit in urma la azoo si am ceva nelamuriri, pe care sunt sigura ca o sa le spulberi instant

Hai sa detaliez un pic analizele sotului:
- iunie 2007 CMU - FSH 2,64mUI/ml (limite 1,000-8000) - ok; testosteron 1,49 (normal 1,95-11.38) - mic
- august 2007 CMU ecografie dr. Cauni - varicocel de 3,4mm pe testicolul stang
- oct. 2007 Sanador - testosteron liber 16.33 (limite 6.2-30) - ok; FSH - 3,47 (limite 1,27-19,26) - Ok; LH - 5,19 (1,24-8.62) - Ok; prolactina: 17.79 (2.6-13.1) - mare
- dec. 2007 Synevo - anticorpi antispermatici - negativ
- dec.2007 - medlife - cariotip si microdeletii pe y - negativ
- dec. 2007 - a doua eco la Cauni - varicocel - 2,6mm (deci mai mic)
- ian. 2008 - CMU - testosteron liber 10.8 (8.80 - 27) - OK; LH - 3.08 (2-12)- OK; FSH - 3.18 (1-8)-ok; Prolactina - 28.35 (1,61-18.77) - mare; testosteron total - 1,47 (1.95-11.38)
- feb. 2008 - Parhon - LH - 1,14 (1.5-9.3) - OK; FSH - 2.31 (1.4-18.1); TSH - 2,7 (0.5-4.5)-ok; prolactina - 7.6 (2.1-17) - OK; testosteron - 2.43 (2.41-8.27)- la limita

Cam asta ar fi.
Deci:
- testosteron liber - ok
- tesosteron total - mic
- prolactina - mare peste tot, in afara de ultimele analize de la Parhon.
- varicocel 3,4mm, care a scazut la 2.6mm
Dr. Cocei nu e adepta operatiei de varicocel, dar daca ar fi solutia?

Miki, revenind la intrebari: crezi ca e ok sa ia Pro6 in conditiile astea? Din cate am citit pt testosteron se recomanda Tribulus...tot de la FLP este?

Sper ca nu v-am innebunit cu atatea cifre, dar acum sper sa aveti o imagine mai clara.

cat despre mine, ovare micopolichistice, operata laparoscopic in febr 2008 la Giulesti; rezultatul de la biopsie: fragmente multiple de ovar seros, incluzand extrem de rari (1) foliculi ovarieni primordiali
- analize martie 2008 (z3) la Bios: estradiol - 43.42 (12.53-165.5; prolactina 171.9 (127-637); FSh - 6.98 (3.5-12.5); LH 6.06 (2.4-12.6

Va pupic si astept pareri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Mikisor
Yoana mersic
Pisix doamne ajuta ca totul sa fie bine , stiu te anteleg eu am vorbit la telefon si stiam ca trebuie sa mai antreb cava dar am uitat, am sa-ti amintesc joi-vineri
Iuca dar le-ati facut an acelasi loc ? asa s-a antamplat si la noi cu FSH de la 20 la 39 an 3 ani dar an locuri diferite la noi an provincie poate de aceea e o diferenta (cel putin asa vreau sa cred) si noi o sa-l repetam peste 2 sapt sa vedem daca a anceput sa scada an urma trat dat de Mikisor ( eu ami pun toata nadejdea an el)si plus de asta Micky D a reusit si sotul ei avea FSH 20 asa am retinut ,cred ca fiecare cu sansa lui nu fi tristuta
toata gaska

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

bytziAm facut la acelasi laborator analiza, la interval de 10 luni.
Sotul a facut FSH-ul la Romar in Galati si la ultima analiza au "uitat" sa treaca intervalul de valori normale ptr barbati. Eu am comparat valoarea cu intervalul de acum 10 luni, dar poate au schimbat reactivii, sau poate e eronata valoarea. Pacat ca intr-un oras de provincie nici macar o analiza nu ti-o da lumea, dupa ce o astepti o saptamana.
Oricum o sa facem inhibina b si vedem atunci cum stam.
Va pe toate cu drag

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Va multumesc mult fetelor!
miki a crescut si dr. spune ca se vede vezicula ombilicala (din care se dezvolta ulterior placenta).
iuca stiu ca nu toate femeile au simptome, dar, chiar deloc?
pisix of, draga mea, am auzit ca se fac programari cu cel putin doua saptamani inainte la acest dr. si apoi este greu sa fac 270 de km pana la Bucuresti pentru ecografie. Voi avea certitudinea vineri.

P.S daca stiti valorile Beta HCG-ului din sange corespunzatoare saptamanilor de sarcina, va rog sa mi le dati si mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Hey, cat ma bucur sa va citesc!

Pisule cu X , zi eu zic ca este mai buna atitudinea ta de acum. Stii, cand te astepti mai putin, s-ar putea sa ai parte de o surpriza minunata! Eu una asa ti-as dori din tot sufletul! Sa inteleg ca odata cu punctia este si marea dezghetare? Doamne ajuta!!!!!!!!

Pisule cu K , sa stii ca ai nimerit bine in grupul asta de fete! Eu nu prea stiu multe despre FSh mic...Insa pot sa-ti spun ca Tribulus nu este de la FLP, il poti gasi la plafar. Iar despre varicocel, ce sa-ti spun, stiu ca sunt cupluri care in urma operatiei de varicocel si-au imbunatatit considerabil spermograma, dar dr. Cocei nu vrea...probabil ca dansa (cred ca e o doamna..) considera ca nu este cauza.

Miki esti super tare, ce sa zic, cu productia ta de plante anti-negi!

Anes eu tot sper, pana la capat! iar din moment ce micutul creste, nu poate fi decat de bine! In scchimb, eu zic sa o asculti pe Pisix si sa mergi la iosup la eco. E un dr foarte bun in ecografii, din cate am auzit, iar aparatura de care dispune este pe masura. Doamne ajuta!

Bytzi, Nusy, Copilutzu, Iuca, Andrabirni, Moniland si toate azoogirls-urile, va pup fetelor si ne mai auzim!



iyoana
Anul asta se intampla ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Fetelor,

Acum ca am revazut analizele si am tot citit din urma de la azoo, mi-a incoltit ideea ca poate solutia pt noi este operatia de varicocel....oricum, daca e sa o facem o sa o facem dupa primul FIV, pt ca al doilea intentionez sa il fac in sept-oct si tocmai bine se inzdravenesc "domnii", daca s-or inmulti in urma ei. Eu am respins ideea odata ca sotul este foarte sperios de operatii si a doua pt ca dr. Cocei ne-a speriat ca dupa operatie se poate ajunge la azoo....

Hai ca in curand monopolizez subiectul.

Va pupic si va doresc o zi suuper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Pisix ca ai spusei Iucai despre inhibina: stii cumva parerea dr Damian despre ea , este mai concludenta chiar indica daca se produce spermatogeneza? a mai facut-o cineva? Iucada chiar asa provincie...trebuie sa faci km pt niste analize..sa nu=ti treaca valorile..poate au folosit alti reactivi.DD ajuta sa fie totul bine

Mergi la inceput