cont paypal
Raspunsuri - Pagina 2
lacrima71 spune:
O intrebare ptr espiritu ca se pricepe
card visa electron care nu are cifrele in reliel nu e bun ptr ebay?
ankalaura spune:
Cardul meu nu are nici o cifra embosata, are pe dos cod de securitate si il avea si in 2006, platesc cu el si in strainatate si prin paypal, am facut retragere de pe paypal si nimic nu m.a impiedicat.
Ma rog, pot sa spun ca il FOLOSEAM si ca PLATEAM pentru ca luna asta tocmai expira, si urmeaza sa il iau pe urmatorul, care va fi si embosat.
Anca mami de Eliza si 28+ cu Ligia Stefania
ankalaura spune:
Mitzu
Cardul meu este Visa {electron} din cel mai banal, in lei, card de debit. Transferul din paypal inapoi pe card a durat cam mult, e drept, dar mi-au trimis ei mesaj sa imi spuna ca au avut nu stiu ce probleme cu transferurile si si-au cerut scuze. Cardul meu e la ING.
Anca mami de Eliza si 28+ cu Ligia Stefania
espiritu spune:
quote:
Originally posted by lacrima71
O intrebare ptr espiritu ca se pricepe
card visa electron care nu are cifrele in reliel nu e bun ptr ebay?
lacrima
scuze ca raspund cu intarziere.in principiu ca un card sa mearga pe ebay/paypal e nevoie sa aiba acoperire internationala(sunt cele cu CVN pe spate CVN=card verification number,care e un numar din 3 cifre).
Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
Ce face omul la plictiseala
Luna75 spune:
ce avantaje are un asemenea cont?
si ce taxe se percep ?
nu de alta dar de e la moda - sa incerc si eu mai ales ca ma intalnesc destul de des cu formula am trimis/am primit prin paypal
danamiha spune:
quote:
Originally posted by Luna75
ce avantaje are un asemenea cont?
si ce taxe se percep ?
nu de alta dar de e la moda - sa incerc si eu mai ales ca ma intalnesc destul de des cu formula am trimis/am primit prin paypal
Cu rabdare si perseverenta limita e cerul
PayPal iti ofera siguranta in tranzactiile pe internet. In loc sa dai datele cartii tale de credit la n vanzatori, le dai doar la PayPal. Cand tu cumperi ceva, PayPal plateste direct vanzatorului si apoi isi recupereaza banii de pe cardul tau de credit. In felul acesta datele cardului tau de credit nu ajung la vanzator.
De asemenea, atat vanzatorii cat si cumparatorii care lucreaza cu PayPal sunt verificati de PayPal. In felul acesta vanzatorul este sigur ca isi primeste banii de la tine (si va fi dispus sa iti vanda) iar tu esti sigur ca vanzatorul nu este o "fantoma" care iti ia banii si dispare sau iti va folosi datele cartii de credit si sa te trezesti cu contul gol.