Un medic oftalmolog la Pftapro?

Un medic oftalmolog la Pftapro? | Autor: le0na

Link direct la acest mesaj

Buna ziua...daca a avut cineva probleme cu copilul, as vrea sa imi recomande un medic oftalmolog f bun la OftaPro...va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Noi mergem la dr. Cioplean.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Eu am fost la Dr Irina Velcea. Foarte draguta, tratamentul si ochelarii recomandati mi s-au potrivit foarte bine...Nu stiu cum e cu copiii, dar parea foarte calma si amabila, banuiesc ca e ok.Poze:
http://community.webshots.com/album/562040587rahoEU?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Eu am ales sa merg la dr. Luminita Teodorescu, dupa multe subiecte citite pe net in care era foarte laudata. Am mers cu convingerea ca e cea mai potrivita sa-mi consulte copilul si in al carei diagnostic sa am incredere. Nu stiu daca o fi cea mai buna....dar eu asta am "dedus" din experientele altora. Am fost la Oftapro acum 2 saptamani, din pacate in timpul saptamanii. Nu suntem din Bucuresti si am fi vrut sa mergem sambata, dar nu am fi ajuns la dr. Teodorescu.

Multa sanatate.

Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)
FOTOGRAFII BLOG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Tot pe dr. Luminita Teodorescu ti-o recomand, cea mica e pacienta dansei de 5 ani, a operat-o de strabism congenital de 2 ori pana acum si in aprilie avem programare la o a treia operatie. mi se pare cea mai cu experienta de acolo.

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Mergi la inceput