Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daria23 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Buna dimineata! Mai este cafea?

Anca,la cat mai multe lunite inainte!

La Robert n-am avut probleme cu limba incarcata,dar la Amira...are limba alba... Am luat de la farmacie niste glicerina cu stamicin,dar e amara de-ti vine sa fugi in lume.Amira nu fuge dar vomita de fiecare data.Am incercat de vreo 2-3 oro pana acum si de fiecare data a vomat...Nu stiu cum sa procedez. Oare daca o las asa ce se intampla?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Eu ii pun la Daria pe suzeta glicerina de fioecare data dupa ce a papat si asa se curata sau cateodata mai pun pe o bucatica de pansament steril si ii bag degetul in gurita si o sterg pe limba ...chiar daca crede ca-i suzeta isi sterge ea limbuta de pansament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Ank83
si ma gandeam eu in sinea mea uitandu-ma la bebe cum sta in patut .."Uite saracutul ...cred ca se simte abandonat ".. si el domea de nu avea treaba

Mustrari de astea de constiinta am si eu cand merg seara la culcare.Pentru ca am lasat-o sa adoarma singura si pentru patutul ala mi se pare prea mare pentru ea tare as vrea sa o iau langa mine.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

Stefania, Bepantenul contine dexpanthenol. Mai exista si un spray cu aceeasi substanta activa, Panthenol

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

multumesc ..atunci e asta de care vb voi ...eu il aveam in casa..dar uitasem de ea...caci fetiza mea a avun numai in primele zile nevoie de ea ..deja dupa o sapt..era fresh..si n'am mai folosit-o..ia uite si eu stateam cu ea in casa....aici se nu meste..PENATEN..si contine...petrolatum, zinc oxid, lanolin, panthenol, hamamelis virginiana, allantoin, sorbita sesquioleate, cetylyridium chloride, paraffinum liquidum, glicine soja, alcohol denat,

imi comfirmati?

avem o lunita ...
Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr."mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxxy80

Matei are 2 luni si 5 zile si inca ii fug ochisorii. tare as vrea sa stiu si eu cam pana cand o sa-i mai fuga ochisorii. Fugim si noi la baita. Pupam toate mamicile si toti bebeii .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

cum adika le fug ochii..? lamuriti-ma va rog si pe mine

avem o lunita ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura10

va salut pe toate mamicile cu bebei!

n-am mai intrat de 10 zile ca bb a fost bolnav, a racit, a luat antibiotice etc

imaginati-va ca tot chinul meu cu invatatul cu dormitul in patutul lui s-a dus naibi. de 10 zile mananca cand vrea, mai exact la 1,5-2 ore dupa ce a terminat masa precedenta si doarme doar in bratele mele, mai exact pe pieptul meu.

si acum l-am lasat in patul nostru, nu doarme, dar n-am ce sa-i fac.
am ajuns nici sa nu mai incerc sa-l pun in patutul lui de teama ca se trezeste si nu mai doarme.

imi pare rau..multa sanatate
quote:

inainte dormea 5 re legate pe noapte, adika de la 12 la 5. acum se trezeste la 2, la 5 si apoi la 8...

inseamana ca erai o fericita...
quote:

mai avem o saptaman si facem 2 luni.

felicitari!
quote:

ati mai patit vreuna asa ceva: bb sa doarma din ce in ce mai putin noaptea si sa pape mai des si sa regurgiteze foarte mult si apoi sa vrea sa manance din nou si apoi iarasi sa regurgiteze si asa mai departe?

mai nou si mie imi face asa ceva..cred ca e normal ca uneori sa faca si din astea..ca doar nu e papusa...ma gandesc eu...o fi normal sa mai faca si fitze cateodata...ma rog la DD sa-mi dea rabdare si putere sa pot trece peste ..caci cateodata ma apuca si pe mine niste crize...vazand ca ea nu se mai calmeaza...
quote:

nu se zicea ca spre 2 luni elimina o masa din timpul noptii si doarme legat mai multe nopti?

se zice ..se zice dar nu e batut in cuie....de ce junioara parca isi indeseste mesele si isi rareste somnul?
quote:

sunt usor demolata, caci numai eu am stat cu el in tot acest timp (nu ca altfel sta altcineva) nu ma mai odihnesc deloc, dorm 4-5 ore pe noapte si ziua el nu mai doarme decat furate 30 min o ora pentru ca nu mai iesim afara...
tu parca ma descrii pe mine...tot asa ni se intampla si noua...
quote:

daca aveti vreo idee ce as putea sa fac va rog sa-mi spuneti ca nu mai pot, nici fizic nici psihic...

Tudor-Matei 11 Decembrie 2007

Laura

calm..si multa rabdare...dupa cum vezi ne asemanam mult..dar nu cred ca e mult de facut..decat de adaptat situatiei

avem o lunita ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Stef, vezi ca fetele sunt la capitolul urmator de mult.

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput