De o saptamana plang si incerc sa ma obisnuiesc cu gandul dar nu reusesc. Argumentele medicilor nu ma conving si totusi nu am puterea sa-mi asum riscul de a creste un copil cu malformatii. dar nici puterea de a renunta la el. Si nu pot decat sa ma intreb de ce trebuia sa mi se intample asta tocmai mie ?! De ce tocmai acum ?! Am sentimentul ca traiesc un cosmar, numai cand dorm reusesc sa nu ma mai gandesc la ce mi se intampla si as vrea sa nu ma mai trezesc niciodata sau sa ma trezesc cand totul se va fi terminat pt ca nu stiu cum am sa pot trece peste asta, nu stiu cum am sa pot avea puterea sa ma duc acolo si sa-i las sa-l omoare! Si nici macar la Cel de Sus nu ma pot ruga sa-mi dea puterea asta ! Cum sa ma rog sa-mi dea putere sa-l omor ?! Simt ca as vrea sa mor si eu odata cu el si numai gandul ca mai am un copil reusit si frumos care are nevoie de mine imi mai da un strop de speranta. Va rog, am mare nevoie sa vb cu cineva !

Offfff, e groaznic sa trebuiasa sa iei o asemenea decizie! Macar cand pierzi sarcina, nu decizi tu, se intampla si tu trebuie doar sa accepti asta...E cumplit, sunt alaturi de tine...
Ionica, dar pana la urma dr ce au spus?
my baby

Ionik ai deschis alt subiect unde ziceai de hepatita si ti-au dat fetele mai multe link-uri si au zis ca au fost cazuri si bebeii is ok, aici este si subiectul de care vorbesc: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114229 .
Acuma nu mai pricep rezultatele au fost asa rele de au zis medicii ca trebuie sa renunti sau cum?
Incearca sa fii calma si mai consulta alt medic ca au fost cazuri in care bebe a fost ok si nu a trebuit intrerupta sarcina. S-a vazut la eco ca are malformatii sau ceva?
Eu inca sper ca nu va trebui sa intrerupi sarcina. iti doresc numai bine si sa iei decizia potrivita tie, dar fara sa te grabesti. Mai consulta cativa medici inainte de a lua decizia.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
Ionik, am mutat mesajele de aici la celalalt subiect pe care l-ai deschis si unde sunt mai multe mesaje.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114229&whichpage=2#3445538
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!