Durerea unei pierderi de sarcina (54)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Meda.... nu am cuvinte...si eu am pierdut sarcina gemelara, dar mica, la 8 sapt si o aveam deja pe bebe, asa ca Dumnezeu m-a ajutat sa trec mai usor peste asta. Ai incredere ca Iti va lua, cu timpul, durerea din suflet si ca Iti va darui un bebelus. Gandeste-te ca poate Maya ta a vrut atunci sa aiba grija de fratiorii sai, pentru ca ea era mai puternica...iar acum sunt impreuna toti trei... te pup mult si ai incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine.
Si infiati, este minunat! noi daca nu as fi reusit anul trecut, anul acesta eram hotarati sa infiem...

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CAPITOL NOU

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

monicajung, ce ai mai aflat? un jurist mi-a zis ca daca nu scrie in lege despre situatia asta, totusi cutuma spune ca daca situatia s-a schimbat, se schimba si efectul. am mai intrebat si un HR dar inca nu a aflat. pana la urma si eu cred ca depinde mult de medicul de familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicajung spune:

alinushca...mersi pentru ajutor:)...
am reusit sa vb la cnas si mi-au zis ca nu imi pot lua decat 42 de zile concediu...adica doar pe perioada de lauzie...asta s-a terminat pe 4 ianuarie. dr mea de fam a zis ca o sa imi mai dea un medical de 2 sapt dar ca mai mult de atat nu poate face.

azi am fost la control. aparent totul e bine. am luat si rezultatele de la anatomie patologica. pe hartie scria doar o sg chestie: anasarca fetoplacentara. dr mi-a zis ca ar fi putut fi cauzata de niste virusi. cand am fost operata lichidul amniotic era verde si copilul arata bine dezvoltat. atunci mi-au repetat vdrl-ul care a iesit bineinteles negativ. Rh si gr sanguina noi le avem la fel...adica pozitiv si respectiv B3. dar acum am citit pe internet si despre alte analize pt antitoxoplasma...anticitomegalovirus...etc...maine cand ma duc pt concediu o sa iau si o trimitere. vreau sa merg pana la capat cu investigatiile...sa fiu sigura...ca doctorii astia se pare ca dk nu-i bati tu la cap te lasa asa...

nu stiu ce sa fac in privinta ginecologului...mi-a fost recomandat de mai multa lume ca fiind un dr f bun dar...cand am avut probleme cu respiratia nu s-a gandit ca as fi putut face un tromboembolism si acuma...nu mi-a zis nimic de alte investigatii medicale...mi-a zis doar ca e putin probabil sa se intample asa ceva si a doua oara..dar...desi as vrea sa cred pur si simplu...prefer sa mai fac niste analize...pentru orice eventualitate.

Mergi la inceput