* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (79) *
Raspunsuri - Pagina 21
creata2008 spune:
Monica Doc, foarte buna propunerea ta. Eu oricum o urmasem, ca sa zic asa. Mie imi place ca totul sa fie organizat din timp. Asa ca mi-am luat mai multe numere de telefon de vreo 2 luni. Prevazatoare, ce sa zic?!
Bun, si am asa (in ordine alfabetica):
Alina
Anca Diana
Ellenuta
Gatta (Simona)
Irinouka
Shose (Larisa)
Si am un sfat pentru voi.... toate. Ar trebui sa ii lasati sotului, mamei, prietenei cele mai bune, fratelui etc., o persoana cat de cat lucida in acele momente, o lista cu persoanele care trebuiesc anuntate. Mai ales daca nasterea se produce natural (adica nu e o zi programata) sau mai devreme de termen. Si atunci toata lumea va primi macar un sms, daca nu un telefon.
Ideea este excelenta, dar hai sa avem cel putin 2-3 numere de telefon. Ca daca o mamica e la spital, o alta e la cumparaturi, poate a treia da stirea pe forum.
Asa ca, Shose, da!!! Sunt de acord sa fim phone-buddies! Cine vrea sa imi noteze numarul de telefon si sa ma anunte cand ceasul de bucurie vine, chiar va rog!!!!! Dupa cum spuneam, eu sunt available oricand. NU va sfiiti sa dati telefoane sau sms-uri noaptea tarziu! Si-asa nu prea am somn!
dana vio spune:
Uaaaau!!! avem bebici deja! Sunt oarecum trista ca n-am deschis eu odiseea, dar ma bucur nespus pentru cele mai harnice ca mine! Sa va traiasca bebei si sa fiti sanatosi si fericiti bebei+mamici+tatici!!
Eu m-am programat vineri 14dec. URA!!
Am fost duminica dimineata la spital si mi-au facut un test de non-stres, ceva contractii aveam eu, moasa era mai stresata decat mine, ma tot intreba daca nu ma doare? I-am spus ca eu am contractii de la 20sapt, dar n-a fost impresionata! Medicul se tot distra cu sotul meu pe motiv ca lui ii fusese teama sa nu nasc prematur si acum nu mai nasc! Asa ca vineri este ziua cea mare! Nu mai amanam ca doctorul pleaca din oras in week-endul asta si apoi prea ne apropiem se sarbatori. N-am indraznit sa-ntreb daca este de Craciun si de Revelion in oras, dar e mai bine asa. Vor fi 37sapt5zile, aproape 38sapt, si ma bucur nespus ca se pare ca fetita va avea peste 3kg!
De-abea astept s-o vad!
Duminica toata lumea (rude, prieteni) au fost foarte dezamagiti, ptr ca toti au crezut (inclusiv eu) ca voi naste in aceasta duminica! Inca o saptamana de asteptare!
Fetele suntem pe ultima suta de metri!
Fetita surorii mele, are 3ani, a venit la mine si mi-a spus ca : Dana are o bebita in burtica si acum doarme si cand se trezeste o scoate Dana afara! E teribila ce-i poate trece prin cap! M-a intrebat ca bebele ei unde-i ?!
va pupacesc si va tin pumnii!
dana vio alexandra maria
[url=http://www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103627.birthdue.png[/img][/url]