capricoarne (5)
multe....am fost candva...putine am mai ramas...
nostru..mic..mic
lilina - 26.12 - sotie de Varsator, mama de balanta/ Bucuresti
slimatei - 26.12- sotie de Berbec, mami de capricorn
mathilda - 26.12 -
stefaniya - 27.12 - sotie de Varsator si mamica de berbecut
acina - 31.12 - Bucuresti
elyda - 4.01- mamica de baieti.../Pitesti
alic - 4.01 -
diuna - 5.01 - sotie de Scorpion, mama de Varsatoare si Fecioras/ Brasov
elpower - 08.01 - sotie de scorpion,mamica de fetita berbec/ Craiova
carmenpit77 - 14.01 -sotie de varsator si mamica de berbecuta
silvi8 - sotie de scorpion
[b/]
mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">[b][b]Stefania X 2
Raspunsuri
slimatei spune:
bine ati venit... sa fie un capitol plin de fete vorbarete si cu vesti bune
mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
lilina spune:
yote ce m-ai pus in varfu' listei BRAVO, 10.000 de bile albe de la mine
io ma zbat cu actele de leasing....in final imi voi achizitiona masina noua mult dorita ...bine nu e exact ce mi-am dorit..dar e pe aproape...cum zice romanashul...dar please....NU ma invidiati...viata mea nu e atat de roz....doar va anunt ce fac...ca sa-mi fac si mie curaj si sa ma conving ca am facut o alegere buna
ford focus
eu imi doream mazda2....dar e prea mica si un pic mai scumpa...in fien...nu ma plang
deci pt.mine Mos Nicolas si Mos Craciun si cadourile de ziua mea s-au epuizat cu aceasta ocazie...si pe bune ca merita :)))
va doresc numai bine, sa fiti sanatoase, sa fiti iubite si fericite. asta conteaza cel mai mult in viata
si mai bagati si voi un mesaj-doua, sa mai stim ce mai fac surorile noastre cornute
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
mathilda spune:
lilina,
sa stapanesti sanatoasa masina
slimatei- ce ne-am face fara tine. ar cadea de tot pagina capricoarnelor
eu acuma am vazut ca si lilina e tot pe 26
e cea m frumoasa luna pt mine- ca pe 25 e craciunul, pe 26 ziua mea, pe 27 ne-am casatorit (si e si ziua de nume a mamei).
va pup si cafeaua de sambata e servita
lilina spune:
vad ca ne-am adunat din mai multe tari :)))
nice
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
slimatei spune:
lilina nu mi-am dat seama ca te-am pus cap de lista..ca daca stiam te puneam ultima...glumesc...
tot focus v-ati luat..? ce coincidenta... numai ca eu sunt super suparata ca nici acum nu mi-a ajuns ... si in plus tb sa-mi vina si asigurarea nici aia nu ajunge...acum chiar daca mi-o dau astia..nu am cum sa plec fara asigurare... a tb sa tel. la Milano..este o firma mai ieftina caci aici ne uscau de bani... apropo cat se plateste asig. in Romania..caci ne-am gandit si la varianta asta..
mathilda...si pt. mine sunt zile frumoase astea...21ziua cand am devenit "prieteni", 22ziua lui de nastere..26 a mea...31ziua casatoriei...eu abia acum mi-am dat seama..ca revelionul e exact la jum anului de casatorie..deci anul asta facem...3 anisori jum... merg lant frumos... si cine stie pe ce data se hotaraste moaca sa vina pe lume...
haideti ca va plictisesc din nou cu prostioarele mele...[va pup] si va astept mai des....
si celelalte fete...poate totusi se hotarasc sa ne onoreze cu prezenta...
mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
diuna spune:
Buna!
Sunt Capricorn de 5 ian. am doi super copii, am servici deci nu f mult timp sa stau pe forum, nu am destula rabdare sa rasfoiesc paginile anterioare ca sa va cunosc un pic asa ca...ma primiti si pe mine la cafele?
slimatei spune:
sigur ca te primim ..
bine ai venit diuna..cu ce te lauzi....
diuna spune:
Pai...sotie de Scorpion, mama de Varsatoare si Fecioras, da la leasing numa Logan.Deh!Bun si ala.
slimatei spune:
e bun de ceva..? de ce ai ales logan..? si eu ma gandeam sa imi iau..defapt o gramada de lume pe aici are logan...chiar si f. multi italieni...dar am avut si persoane care m-au influenta sa nu-mi iau..dar n-am inteles niciodata motivul...daca ar fi fost sa fi fost numai pt. mine personal as fi ales Yaris..da' cum fam. creste....mai mult pt. potbagaj