Alba Iulia - sa ne intalnim aici! (2)
am cautat subiectul cu Alba Iulia de mi-au sarit capacele... l-am gasit... si e lungut rau... asa ca va invit la un nou capitol.
Alba Iulia
mamici din Alba
PS: daca vreti sa avem si noi o lista cu data de nastere a fetelor de la subiect va rog anuntati si intocmesc eu lista.
Ianuarie:
06.01.2006 --- Marco (baiatul lui Giova) (web)
20.01.1965 --- Mike (sotul lui Gabbriela) www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">(web)
Februarie:
02.02.1982 --- Oana_n (web)
07.02.1979 --- Clau (sotul lui Giova) (web)
14.02.1980 --- Giova (web)
Mai:
06.05.2006 --- Vlad (baiatul lui adablackcat)
17.05.1966 --- Teo (sotul lui adablackcat)
23.05.1979 --- adablackcat
26.05.1981 --- Gabbriela www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">(web)
Iulie:
10.07.2003 --- Iulia (fata lui adablackcat)
August:
22.08.1976 --- Mihai (Sotul lui Oana_n) (web)
Noiembrie:
24.11.2002 --- Julian (baiatul lui Gabbriela) www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">(web)
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Raspunsuri
oana_n spune:
Saltare si mii de Gabi pt ca ai reinviat discutia
Ma conformez...2.02.1982, Alba Iulia
Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa
http://community.webshots.com/user/oanan82
Gabbriela spune:
Buna Oana,
ce dor mi-a fost de tine... ce mai e nou pe la Alba Iulia/ Au terminat cu santierul in mijlocul la bulevard?
acuma ma duc sa incep lista cu fetele de la ALba iulia... poate asa se mai gasesc si alte mamicute sa vina la povesti.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Fiquelle spune:
Buna seara!
Va rog sa ma ajutati, daca puteti: caut sa inchiriez pentru revelion pensiune cu minim 5 camere si bucatarie sau apartament cu 4-5 camere , cam 5 nopti, in zona de munte sau oricum, aproape! Daca aveti vreo cunoastinta care inchiriaza, va rog, un numar de telefon! Multumesc din suflet!
MADALINA si SOFIA MARIA(12.08.2004)
Gabbriela spune:
poate mai apar fete de la ALba sau din jurul orasului si te poate ajuta... eu sunt la distanta mare mare.. si nu mai stiu nimic
Sanatate si numai bine
Fiquelle spune:
da, ar fi super daca as gasi o pensiune sau vila sau cabana, nu neaparat de la cineva care face turism, dar care inchiriaza ocazional, daca are liber...
Gabbriela spune:
nu ai incercat prin agentiile de turizm?
quote:
Originally posted by Fiquelle
da, ar fi super daca as gasi o pensiune sau vila sau cabana, nu neaparat de la cineva care face turism, dar care inchiriaza ocazional, daca are liber...
Sanatate si numai bine
oana_n spune:
Buna fetelor...
Tare lunga fu ziua de azi.....
Fiquelle o pensiune anume nu stiu sa iti recomand, majoritatea cred ca sunt deja inchiriate pentru Revelion insa pot sa iti recomand zona Arieseni - Garda - Albac... e plin de pensiuni si sunt dintre cele mai primitoare. In masura margaretelor pe care le au sunt destul de ofertante si oamenii sunt foarte primitori si bucurosi de oaspeti. Multe din ele au pagini sau numere de tel de contact pe net, le gasesti destul de usor.
Gabi...prin Alba nu mai sunt santiere sau santuri...is de-a dreptul transee, ulite pline de noroi...sper sa se termine de inlocuit tevi si de pavat in curand. O noutate....din decembrie o sa avem mall in oras....asa ca...pt cei cu pofta de shopping...si chef de hoinareala e loooccc.
Cam atat cu vestile....ca e tarziu...de auzim mai incolo
Gabbriela spune:
mall in alba? unde?
am fost tare dezamagita sa revad alba iuklia dupa un an si sa o gasesc la fel de plina de santuri.. credeam ca acuma dupa 6 luni de la calotorie o sa am vesti bune, ca au incheiat si acuma arata si acolo a oras frumos si curat...
ma duc la petrecerea lui piciu meu.. aduc maine poze ...
Sanatate si numai bine
Giova spune:
va mai amintiti de mine?
hai sa dau datele mai intai:
Giova 14.02.1980
Marco 06.01.2006
Clau 07.02.1979
Ma bucur sa va citesc...chiar nu mai stiam nimic de voi, cu Ada ma mai intalnesc la alte subiecte. sincera sa fiu mi-a fost lene sa caut subiectul nostru...parasit.
Noi suntem bine, eu caut de munca, depun la greu CV_uri pe net, acum sa vedem...sunt putine job-uri la sf. de an....poate gasesc ceva la anul...
Marco la gradi, e ok, smecher, cu o personalitate puternica si plin de energie.
la noi au aparut schimbari, in sensul ca sotul a plecat de la vechiul job, super bine platit, pe cont propriu...si ii merge foarte bine....e mai linistit si macar trage pt. el.doamne ajuta tot asa sa o tina!!!
Venim in Alba de 1 dec., nu putem lipsi, mai ales ca se deschide si mall-ul.
de Craciun tot in Alba vom fi, iar de Rev. vom merge la Paltinis, asa ca acum sunt in cautare de costume de zapada faine si ieftine.
cam atat despre noi...va si sa ne auzim mai des.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
oana_n spune:
Bine ai revenit Giova
Esti varsator ca si mine.....
Despre chestia cu angajarea...profita din plin de vacanta de sarbatori...si mai apoi treaba cu 8 ore de program. Cred ca merita sa iti completezi CV si pe site-urile de job....multi cunoscuti si-au gasit joburi foarte bune asa....mai ales ca TM e destul de mare.
Felicitari pt treaba cu sotul tau...e una din cele mai intelepte lucruri pe lumea asta...sa tragi pt tine...si nu pt profitul altuia!
Despre mall-ul din Alba...pt cei care nu au habar...e pe fostul Stadion Mecanica...treaba e insa sa apuce sa il deschida...ca au tot amanat momentul de prin octombrie...
Cam atat la ora asta ca sunt la servici....si cred ca tre sa mai si muncesc ceva pe ici...
Asteptam poze de la Julian...
u all