Haideti sa ii multumim ....salvandu-i copilul ...
Raspunsuri - Pagina 3
Nonna76 spune:
Sa ne rugam astazi, in zi de vineri si de mare sarbatoare ca Sf. Dumitru s-o ocroteasca pe micuta Teodora.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
caramel spune:
Ce drama pentru un parinte, oricine ar fi el...
Un copil atat de mic sa sufere atata...
Ii urez sanatate multa multa si sa se faca mare!
aidaciolac spune:
Eu sunt foarte trista ... aud tot mai multe cazuri de copii cu boala asta crunta.
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
alessia105 spune:
Witchie cu orice te pot ajuta ...is prin zona ...
Am o propunere pana la organizarea actiunii sa trimitem Lianei incurajarile noastre ...adica cele mai frumoase 10-15-30 incurajari sa le punem intr-un fel de colaj de incurajare ...impreuna cu emblema Dc ...si sa i le trimitem in semn de solidaritate si de sprijin ... ce ziceti? Eu ma ofer cu desgin-ul ...dar daca il trimit de aici ajunge in circa 7-10 zile ...
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
O parte din mine
Babee spune:
Sa o ajute Dumnezeu pe micuta Teo.Eu stiu cazul unui baietel ce a venit in Viena cu cancer, medicii romani nu i-au dat nici o sansa, si dupa aproape 1 an s-a intors acasa complet vindecat.
Daca stiti unde anume sunt Liana si fetita, duc eu mesajele de incurajare.
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
Witchie spune:
Babee multumim de gand. Nu stiu la ce spital sunt dar am sa intreb. Nici nu stiu cat stau acolo. Dar iar am sa intreb.
Babee spune:
Witchie stiu ca sectie buna de oncologie este la St Anna Kinderspital.Daca sunt acolo fug si astazi!
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
motanik spune:
Wicthie, ma alatur campaniei.
Ingrozitoare veste, chiar citisem interviul cu Liana si ma gandeam ce fericita trebuie sa fie, ce fetita frumoasa are...of, viata asta..
Dumnezeu sa o ajute pe Teodora sa treaca peste cumplita boala si sa se faca bine.
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
ionela_r spune:
Este cumplit.
Sa le dea Dumnezeu putere si rabdare sa treaca peste aceasta tragedie.
Pupici
Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA LA MARE
http://s189.photobucket.com/albums/z166/ionela_r/