RH negativ - 2

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Alina, teoretic, trebuie sa repet dozarea la inceputul lui iunie, ca sa fie o luna de la ultima analiza. Sper sa am rabdare pana atunci, si eu sunt foarte curioasa ce va iesi.

Lia S28 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ionice spune:

Buna, dragele mele

Stiu, am lipsit, dar am o scuza
Pe 05.05.2007 am nascut o fetita frumoasa si sanatoasa:)
A vrut sa vina cu 3 saptamani mai repede si ne-am conformat:)
Are Rh-ul meu, negativ, deci asta a ferit-=o de probleme pe timpul sederii ei in burtica mea.
Este o minune de fetita...e un sentiment unic..
Va pup si am sa mai intru sa stau de vb cu voi.
Va doresc nasteri usoare si bebei sanatosi!!

Ioana36 cu bebitza Antonia

Mergi la inceput

Ionice, felicitari!!!! Sa te refaci repede, sa ai laptic mult pentru frumoasa Antonia, careia ii uram bun venit pe lume.

Lia 29S Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Ionice, felicitari, un bebe sanatos, mancacios si..somnoros!!,adica asa, rezonabil.., vreau sa spun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felicitari Ionice, sa va traiasca fetita sa fie sanatoasa si norocoasa!

Sunt tare surprinsa ca are Rh-, atunci cum au aparut anticorpii, sau la laboratoare au gresit rezultatul? desi pare prea ciudat ca este vorba de mai multe dozari mai repede se poate interpreta ca un titru asa mic poate fi de fapt chiar zero.
In fine, imi amintesc cum ai intrat la subiectul de aici speriata de Rh- si ma bucur ca am avut dreptate cand ti-am spus sa nu-ti faci probleme ca ai un titru foarte mic.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ionice spune:

Multumesc mult, dragele mele:)
Am o fetita tare dulce!!Am si laptic pentru ea ..sper sa fie cat mai mult..adica de lunga durata.
Antricorpi am de la sarcina pe care am intrerupt-o acum multi ani(pe atunci nu stiam ca am RH-..si nici un medic nu mi-a spus de analize de sange, etc).
Da, eram tare speriata..si debusolata.Dumnezeu ne-a ajutat:)ceea ce va doresc si voua.E minunat sa fii mamica..parca am trait degeaba pana acuma:)
Va pup pe toate !

Ioana36 cu bebitza Antonia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aalina2003

liadorian,cand faci urmatoarea dozare? sunt si eu curioasa daca intra-adevar apar anticorpi.sarcina usoara in continuare!

Iata-ma-s din nou aici.... Tocmai am primit rezultatele ultimei dozari de anticorpi dupa ce am facut vaccinul la 28 de saptamani: anticorpi prezenti, 1:4. Citisem aici pe forum ca e posibil sa apara dupa vaccinare, dar parca nu mai suna asa de bine cand vezi rezultatul negru pe alb. Plus ca medicul meu e in concediu pana pe 15, asa ca va trebui sa merg... Dumnezeu stie la cine sa cer o opinie de specialitate.

Stie cineva ce inseamna titrul asta de anticorpi? El stagneaza sau evolueaza la fel cum s-ar fi intamplat in cazul unor anticorpi dobanditi in urma unei transfuzii, spre exemplu? In ce fel poate influenta el o sarcina viitoare?

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Lia, este o veste foarte buna, un titru excelent dupa vaccin. Nu trebuie sa iti faci griji pentru bebe, este ca si cum nu ai avea anticorpi, parca vad ca la urmatoarea dozare nu mai sunt anticorpi.
Parca si Ionice a avut acelasi titru si Antonia are Rh negativ .
Narcisa spunea la subiectul de aici ca "Cit despre titrarea dupa vaccin, valorile normale sint 1:128 - 1:256 asta stiu sigur, mi s-a explicat."

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Otilia, iti multumesc mult pentru raspuns! Sunt oarecum onfuza, mai ales pentru ca medicul care ma monitoriza nu e disponibil iar chestia asta cu Rh-ul nu e totdeauna bine cunoscuta. Oricum voi cere parearea unui alt dr. si o sa repet dozarea de anticorpi saptamanal, sa vedem daca intr-adevar dispar. Norocul nostru e ca fetita e deja marisoara, aproape a scapat de prematuritate, asa ca riscurile pentru ea sunt totusi mai mici.

Inca nu-s lamurita daca izoimunizarea s-a produs din cauza vaccinului sau din cauza Rh-ului pozitiv al bebelushului. Dupa nastere o sa stim sigur, insa ma tot intreb cum va evolua acest titru de anticorpi la o viitoare sarcina.

In fine, slava Domnului ca acum avem titrul asta asa de mic si ca problemele n-au aparut mai devreme!

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Buna mai fetelor, am si eu o intrebare la voi si astept raspuns ca sunt stresata rau in urma citirii acestui subiect.

Am Rh negativ, anul trecut dupa ce am pierdut o sarcina foarte avansata am facut acest vaccin (cumparat de mine), acum sunt insarcinata in 16s si imi fac analizele periodic, inclusiv anticorpi anti D. Intrebarea mea - indiferent de rezultate (anticorpi anti D) este necesar sa fac acest vaccin in sapt 28?

Si care este motivul pentru care trebuie sa fac acest vaccin in sapt 28 ?

Astept raspunsul vostru...

Mergi la inceput