ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-18

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Ralu, Hera asa sper si eu, mi-am pus mari sperante in acest fiv.Va multmesc mult pt vorbele voastre, sunteti niste dulci
Multi -ici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna seara dragele!
Eu am disparut ca "dansul" in ceata.Am sarbatorit o aniversare si am fost mama la un pitzoc mic de lapte pana o venit zapacita de mama-sa azi dimineata,chiar cand plecam cu una bucata sos sa cautam tetine pentru pisoi!Asa ca sunt cam obo.Am dormit practic 4 ore.Da a meritat ca e tare duuuulce si mi-am facut datoria ca o adevarata mama fara...sfarcuri!
Diana uite aici: intarziati.
Ioana ma bucur ca nu mai sunteti suparati.N-are rost!Mai bine ca nu stia bucatarul sa vorbeasca romaneste ca oricum si putinul care l-a aratat
Liliana
Ysa si luna viitoare e bine,nu?Vorba fetelor de Craciun...
O seara minunata tuturor!
KISSES


nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
Ralu_t iubita, e foarte bine ca l-ai dat tot unei aspirante, nu conteaza cui. Asta era ideea si tu ai procedat foarte bine, doar ca m-am gandit ca daca nu l-ai mai folosit, sta degeaba in frigider, cum statea la mine. M-as bucura chiar sa-mi spui ca si prietena ta a ramas, ca atunci chiar a fost vrajit gelul acela. Eu mi-am mai cumparat de curand tot de la Forrever Multimaca, dar nu pentru mine, ci pentru sotiorul meu. Si stau cu ochii pe el sa le inghita, ca pe butelii, ca la noi problema cea mai mare e la el. Eu am inghitit la gel de aloe, pina mi-a venit rau si tot degeaba...asa ca....asta e!! Sa speram ca se va imbunatati spermograma lui si ca putem sa ne pregatim si noi de un Fiv-ulet.
Lucialu esti o dulce!
Diana poate e cu ochisori starea asta de rau, tin pumnii!!


http://tt.lilypie.com/50m8p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

'neata...........poftiti la sau cicolata calda sau ceai ce vreti voi...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

am auzit si eu lucruri f.bune despre gelul asta.Adica o vecinuca de-a mea care si-a facut si FIV nereusit de cateva ori, cred de 2 ori,a renuntat pana la urma dar a inceput sa foloseasca gelul asta si a ramas insarcinata dupa o luna de cand a inceput sa-l foloseasca si mai mult cand avea primul copil 2 luni a mai ramas inca o data si acum are doi copii nascuti in acelasi an cu 11 luni diferenta itre ei.............ce tare nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Initial creeata de Blandi

salut fetelor,
am fost si eu la un control gineco, de fapt la 2doctori si la eco mi sa zis ca am un chist endometriozic de 2.5cm si , o doctorita mi-a dat anticonceptionale Yasmine cealalta duphaston 10zile, si mi-au zis ca nu o sa-mi treaca.. tre sa fac un copil.. asta era remediul lor.
as vrea sa merg la un homeopat sa vad daca pot sa-l elimin cu tratemat sau singura solutie este paroscopia...
nu stiu aproape nimik de chistul endometriozic..si sunt f. stresata
ce ma sfatuiti sa fac..vad ca voi ati trecut prin astfel de experiente
multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Ale Nu fi atat de speriata, poate totusi e un chist de alta natura, la o echografie nu se poate pune un diagnostic de certitudine. Oricum chistele sub 3 cm au sanse sa se resoarba, cel putin eu asa stiu. Eu zic sa incerci nu cu anticonceptionale ci cu Diphereline, in paralel cu tratamentul homeopat, dar asta numai la indicatia unui medic. Fiind tesut endometrial, adica asemanator cu cel din uterul nostu, nu cred ca aticonceptioanalele te-ar ajuta deoarece simuleaza toate transformarile prin care trece mucoasa uterina, implicit sangerare la menstruatie. E drept ca pune in repaus ovarul, ceea ce e bine, dar eu cred ca sansele ar fi mai mari cu diphereline, daca te sperie asa de tare laparoscopia. E doar parerea mea, mai consulta un specialist, ca ai mai multe alternative. Dar singur, tratamenul homeopat nu cred ca ti-ar rezolva problema, e bun ca sa nu reapara endometrioza, nu cred ca ar da inapoi. Dar cine stie? Fiecare are sansa lui. In speranta ca te-am lamurit, mai mult decat sa te incurc, iti urez succes si nu dispera, multe fete au invins endometrioza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fetele frumoasele,m-am intors la voi!Mi-ati lipsit aceste trei zile,dar nu-i nimic,recuperam.Sa aveti spor la munca saptamana ce urmeaza si sa auzim numai lucruri bune!Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciol spune:

ALE, stai linistita. Si mie mi s-a descoperit un chist de 3 cm endometriozic....si nu m-am operat deoarece doctora a zis sa incercam mai intai cu tratament cu diphereline 3 luni, din sept am inceput prima injectie, iar acum in oct am facut-o pe a doua. Dupa cele 3 injectii ma duc la control si eu sper din tot sufletul se nu mai existe acest chist acolo..........

Si eu as vrea sa fac un bebe dar nu acum........la mine ma durea ffff rau burta din cauza asta am mers la vreo 7 doctori si doar unul a fost capabil sa-mi spuna ceea ce am. Vreau sa-ti spun ca si mie imi daduse Diane 35 si Yasmine, de la care cred ca ma durea mai rau burta cand imi venea CM. Anticonceptionalele nu sunt bune pt asa ceva. Eu zic sa mai intrebi si alti doctori si eventual sa faci si tu injectiile astea, care sper sa dea rezultate. iar peste 1 sau 2 ani as vrea sa fac si un bebe.
ai grija cu AC, eu nu m-am simtit bine de la ele cu toate ca luasem si eu Logest vreo 2 ani si mi-a fost ff bine.

sanatate iti doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciol spune:

fetelor pupici

spuneti-mi si mie cum se numeste iaurtul acela viu de la Prodlacta, spuneti-mi numele exact........am fost aseara in cora si nu am gasit asa ceva..........de unde pot sa-l iau?

va pup

Mergi la inceput