Foloseste cineva casele prioritare din supermarket

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu abia astept sa-mi creasca burta, si sa pot sa ma duc la casele prioritare.

Si am un chef de razboi cand e vorba de drepturile mele.
Sa indrazneasca sa-mi spuna ceva, ca jar mananca! Macar acum cand suntem insarcinate trebuie sa ne cerem drepturile. Sunt de acord ca oamenii sunt tare nesimtiti, dar eu o sa ma inarmez cu si mai multa nesimtire.

De aia exista case prioritare pentru femei gravide, ca sa le folosim. De aia exista si locuri de parcare special pentru gravide, ca se le folosim.

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

quote:
Originally posted by Kya

Eu abia astept sa-mi creasca burta, si sa pot sa ma duc la casele prioritare.

Si am un chef de razboi cand e vorba de drepturile mele.
Sa indrazneasca sa-mi spuna ceva, ca jar mananca! Macar acum cand suntem insarcinate trebuie sa ne cerem drepturile. Sunt de acord ca oamenii sunt tare nesimtiti, dar eu o sa ma inarmez cu si mai multa nesimtire.

De aia exista case prioritare pentru femei gravide, ca sa le folosim. De aia exista si locuri de parcare special pentru gravide, ca se le folosim.

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Bravo, asa te vreau! Esti de-a mea!:))
Poate se mai civilizeza si imbecilii astia putin...desi m-as mira. Melteanu' tot meltean!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian (15.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

fetele, si eu am chef de razboi!

pana acum n-am verificat daca se aplica povestea cu casele prioritare. adica stiam ca ele exista, le si vedeam, bine-mersi, mereu cu coada in dreptul lor si niciodata cu femei gravide la acea coada, dar nu s-a prea intamplat sa nimeresc in aglomeratii.
dar de-acum incolo, mai ales ca a crescut si burta, jur ca nu ma mai asez la alte case!

aveti perfecta dreptate, e plin de nesimtire in magazine, ca si in mijloacele de transport. de enervat noi ne vom enerva oricum, fie ca luam atitudine si ne cerem drepturile si avem parte de comentarii, fie ca inghitim in sec si nu facem nimic. prefer sa ma enervez obtinand ceea ce e dreptul meu decat sa ma enervez ca nici nu am incercat.

si am mai remarcat ceva - cele mai aprinse si cele mai ale dracu', sa o zic pe-aia dreapta, sunt tocmai femeile! fereasca dumnezeu s-ajungem ca ele!

pupam!

irina 24+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

http://bd.lilypie.com/APump3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profesoressa spune:

Eu sunt in 4 luni, aproape 5, si se vede deja ca sunt gravida, dar nu m-am asezat niciodata la o casa prioritara pana acum. Chiar ma intrebam ce voi face de acum incolo, convinsa fiind ca imi vor sari in cap tot felul de "doamne" si "domni" daca indraznesc sa trec in fata lor. Si eu sunt "razboinica", dar defectul meu e ca nu pot sa nu ma enervez daca este cineva impertinent si parca mai mult imi fac rau...

Dar dupa ce am citit aici, imi dau seama ca toate gravidele si mai ales persoanele cu handicap ar trebui sa profite de aceste mici "facilitati", pentru ca noi toti sa ne trezim, sa ne civilizam, sa invatam sa respectam si sa ne facem respectati. Am vazut si eu tot felul de orori in Bucuresti si mi-e rusine sa traiesc printre atatia oameni care nu ezita sa te injure, sa puna mana pe tine, sa iti dea un cot ca sa se bage ei in fata, sa se holbeze la persoanele cu handicap etc. Ar trebui sa ne schimbam atitudinea asta "pasiva", care pare sa ne vina dintr-o buna educatie dar care nu face decat sa incurajeze mitocania unora...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiAmi spune:

Fetelor, eu nici in transportul in comun n-am cerut loc atata vreme cat am putut sa stau in picioare, cu toate ca am 7 luni si ceva. Culmea este ca eu unde ma duc trebuie sa-l iau si pe Edy dupa mine (3 ani) si nimeni, specific nimeni nu cedeaza locul. Am patit-o si in autobuz si in metrou saptamana trecuta. Ma scarbeste atat de tare nesimtirea oamenilor incat nici nu-mi mai vine sa-mi cer drepturile de gravida. Si sa va spun una care m-a lasat masca; vine baiatul cel mare acasa (17 ani) si ce-mi spune, in autobuz o gravidutza cere voie sa se aseze pe scaun la un domn in jur de 50 ani si ce credetzi ca i s-a raspuns; ce te-am lasat eu gravida? si nici loc n-a primit. Asa ca nu ma mai mira nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetelor,

trebuie sa va spun ca eu am avut ,,indrazneala'' sa ma asez la o casa prioritara la cora .. nu pot sa descriu ce scandal si ce tipete s-au auzit in urma mea. dar, cu cel mai mare tupeu le-am aratat semnul de casa prioritara pentru femei insarcinate si parinti cu copii. le-am spus ca stiau ca se expun unui risc atunci cand s-au asezat la casa prioritara. au comentat ce au comentat si apoi au tacut (dar ce m-or fi injurat in gand ..).

nu e genul meu sa ma bag in fata dar atunci eram ff obosita si ma dureau ingrozitor picioarele. oricum, am de gand de acum inainte sa ma bucur de unul dintre drepturile pe care mi le ofera sarcina .. acela de a intra in fata la coada de la supermarket. daca sunt 2 - 3 persoane, stau la coada, daca sunt 10 si mai multe, ma bag nene ..

pupici

26

http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

eu zic ca tine si de conducerea magazinului, daca vezi ca ai clienti rautaciosi ca sa nu le zic altfel poate ar trebui luate masuri. nu stiu, un afis mai mare, sau cum e la casele alea de cosuri de mana nu primesc persoane cu cosuri mari chiar daca e casa libera. Deci casa exclusiv pentru astfel de persoane. Ca altfel nu e mare facilitate daca pleci cu un ochi vanat de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Ah, imi vine sa va pup fetelor ca imi dati curaj....!!!
De abia astept sa merg din nou la cora sa vad ce o sa iasa la casa...

Laura 21+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Singura facilitate pe care mi-am permis-o pana acum a fost locul de parcare pentru gravide si persoane cu dizabilitati. Si-am avut o satisfactie teribila sa dau un nene la o parte de-acolo , dupa un scandal monstru.

25+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Experienta nr.1: Acum 2 ani ma roaga o prietena gravi in 8 luni sa merg cu ea la Cora pt cumparaturi. Umplem cosul si se indreapta spre casa prioritara...coada teribila...incepe scandalul...in final cei din fata decid: gravida sa treaca singura cu coshoiul iar eu cu cosuletul de mana sa stau la coada. Le explic ca eu sunt cu masina, ca femeia era obosita si avea nevoie de un pat...degeaba. Rastorn cumparaturile mele in cosul mare si impingem amandoua spre casa...in spate comentarii, injurii, magarisme.
Exp.2: Azi in Selgros, intreb de casa prioritara. nu au...ma asez la coada...apare o mamica impreuna cu copilul...luase cateva chestii si vroia in fata. Nu am burta imensa dar la momentul respectiv eram extrem de balonata, imi crapa vezica, aveam contractii, chiar aveam nevoie sa scap mai repede...s-a rastit la mine ca ea are copil in brate care nu mai are rabdare si vrea sa o las inaintea mea. Am lasat-o!

22+

Mergi la inceput