Super inventie pt aparatul respirator
TextTextText
Buna mamici . Am sa scriu acest subiect nu pt a face reclama ,ci pt a veni in ajutorul parintilor ai caror copii racesc f des si cu complicatii si nu stiu ce sa mai faca .Acum o sapt am primit un aparat de loa soacra mea pe care sa-l testez ,ea facandu-se bine de sinuzita (are peste 70 de ani ,deci vindecarea e mai greoaie sau deloc) ,iar baietelul meu tocmai ce racise in ziua respectiva .Noroc pt mine si pt el .S-a facut bine fara antibiotice in cateva zile .Era ragusit , ii curgea nasul si incepuse sa tuseasca .Acumk e bine si vreau sa va inpartasesc si voua ce l-a ajutat f tare sa se faca asa de rpd bine .Inca o data va zic ca nu fac reclama la acest aparat ,nu lucrez pt aceasta firma dar m-a fascinat pur si simplu .Este vorba de RECLAMA
Edit: dorinta ta de a face cunoscut un aparat util este laudabila. Din nefericire tot reclama se numeste iar regulamentul forumului
nu permite acest lucru. Denumirea comerciala si site-ul respectiv nu pot aparea ca atare insa detalii despre acest aparat si modul de functionare pot fi expuse aici.
Multumesc pentru intelegere!
Raspunsuri
clau2toma spune:
Imi pare rau ,nu vroiam sa fac reclama .Dar este ceva care la multe persoane chiar le-ar prinde bine asa ceva in casa ,mai ales la copii cu probleme respiratorii .Acest aparat creste rezistenta organismului la infectii si boli numai prin inpiratia aerului pe care il degaja .Va rog sa ma credeti ca seara ,pe timpul noptii il las la copil in camera sa mearga toata noaptea ,iar de dim cand il pup ,e sarat .Purifica aerul din camera etc .Oricum ,cine vrea detalii poate sa-mi dea PM sa ii zic mai multe .
Fomalhauti spune:
Clau, inteleg ca ai voie sa ne spui ce tip de aparat este. Adica, este un umidificator pentru aer? Este un pulverizator de ceva? Cred ca poti sa ne spui si ce substanta pulverizeaza. Sau este un aspirator nazal?
clau2toma spune:
LIGEEAM mai intai tr ca sa te loghezi ,adica sus tr sa iti scrii numele pe care il folosesti pt acest forum ,si apoi sa scriicodul tau si sa dai logat si apoi in dreptul meu ai niste caractere sa apesi unde scrie PM si intri sa-mi trimiti un mesaj si iti voi raspunde .
clau2toma spune:
*
Cele mai importante caracteristici ale Purificatoarelor de aer Salin sunt:
m#259;rirea rezisten#355;ei generale a organismului la r#259;celi;
ac#355;iune general#259; desensibilizant#259; in probleme alergice;
de mare ajutor in rinite, sinuzite, laringite;
rezultate favorabile in astm bron#351;ic, bron#351;ite astmatiforme, bron#351;ite, bron#351;ectazii, silicoze, recuper#259;ri in TBC, mucoviscidoz#259;;
somn lini#351;tit, odihnitor, stare de confort psihic;
sc#259;derea problematicii sfor#259;itului;
reducerea problemelor respiratorii ale fum#259;torilor;
ajutor natural in renun#355;area mai u#351;oar#259; la fumat;
calitate deosebit#259; a aerului care devine proasp#259;t si pl#259;cut respira#355;iei, cu asigurarea unui ambient interior pl#259;cut.
clau2toma spune:
Nu este umidificator ,din contra daca in camrera in care se pune aparatul este mucegai ,il trage ,nu este aspirator ,este un aparat cu filtru de sare ,sare din salinele romanesti ,brevetat ,si am inteles ca a luat 2 medalii ,una de aur pt cea mai buna inventie a anului 2004 si una de argint nu mai stiu la ce categorie .Am mai inteles din c3e scrie aici ca daca in casa sunt carti vechi ,stiti ca au un miros specific ,in timp trage aerul si il purifica si inprospateaza aerul .
Nu este nici aspirator nazal ca m-a intrebat cineva daca este aspirator nazal .ESTE F SIMPLU DE INTREBUINTAT SI APARATUL IN SINE ESTE SIMPLU FACUT .aRE O REZERVA DE SARE IN INTERIORUL APARATULUI SI UN VENTILATOR F MIC ,CARE NU SCOATE ZGOMOT MAI MARE DECAT UN APARAT DE AER CONDITIONAT .Rezerva se schimba o data la jumatate de an .
Germina spune:
Daca se poate sa ne spui unde-l putem gasi de cumparat. Si cam cat costa...
Multumesc!
Povestea nasterii printului: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106096
Povestea nasterii printului 2 (praslea): http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105746
Poze cu noi: http://s175.photobucket.com/albums/w157/GERMINA_album/
Lumi
vikinga spune:
Dar folosirea aparatului respectiv se face la indrumarea medicului? Exista contraindicatii? De cind il folosesti? Ceva schimbari la copil?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo