operatia de amigdalite

operatia de amigdalite | Autor: mizty

Link direct la acest mesaj

Buna
E prima data cand va scriu si am nevoie de sfaturi.
Trebuie sa operez baietelul(4.10 ani) de amigdalite si imi este teama.
Cine a trecut prin sa ceva imi poate oferii sfaturi?
Va multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

eu mi-am scos anul trecut amigdalitele plus m-am operat de deviatie de sept si inca 2 chestii pe la sinusuri - 4 in una
nici nu stiu ce sfaturi sa iti dau, exact...
la mine nu a fost tocmai placut pt ca am avut niste dureri nasoale dupa, care m-au tinut cam 2 sapt....Imi dadeau la pranz dim si seara inghetata, inainte de masa(spre invidia colegelor de camera), de vorbit vorbeam prin semne, cam o sapt dupa operatie am baut supe cu paiu si mancam chestii usoare si necondimentate...daca pot numi mancat...ca imi trebuia 5 minute sa inghit ...
si imi mai amintesc ca ma durea stomacul de la medicametele care le luam pt dureri ...
dar cred ca , copii suporta mai usor operatia asta...
P.S. din pacate, la mine operatia nu a meritat, cu si fara amigdale tot fac des de tot infectii in gat (din cauza sinuzitei cronice(zic doctorii) care mi-a revenit la cateva luni de la op...)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns penelopa spune:

Te rog inainte sa faci operatia treci pe la medicul Cadar Sorin de la Bio-Medica si poate le salvati.Noi aveam programare ptr.operatie si ....de at au trecut 4 ani timp in care nu am luat nici un antibiotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Asa este, asigura-te mai intai ca operatia este absolut necesara. Nu stiu de ce, dar am impresia ca se fac prea multe operatii de polipi si/sau amigdale cand, vorba penelopei, ar mai putea fi salvate...

Mergi la inceput