Scoli generale Bucuresti- TOP pe sectoare

Raspunsuri - Pagina 50

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Ce varsta are copilul tau? Eu pe toti care i-am intrebat de Jean Monnet, nu am auzit un cuvant de bine. Si e greu sa imi inscriu copilul cand aud numai de rau. Nu pot povesti si alte lucruri ce am auzit de la prietena mea care preda la Mark Twain. As fi vrut la 150. Eu mai am un baiat care e la gradinita in Cotroceni. Daca nu reusesc sa il duc la 150 sau la 11 il las in gradinita sa faca grupa pregatitoare. Nu stiu pana la urma ce o sa fac. Ca e totul complicat la noi. Ar trebui sa ii schimb si gradinita celui mic in Floreasca daca ar merge la Jan Monnet, ca nu pot sa bat atatea drumuri, unul in Cotroceni si unul in Floreasca. Mai trebuie si After Scool pentru Mihai. Apropo, oare cei de la After Scool, nu or sa bage program de somn? Mihai daca nu doarme nu rezista si asta iar e o problema. La 150 se face germana si Mihai ii place, mult la 11 nu se face germana. Deci sunt si avantaje si dezavantaje. E greu ce decizie o sa iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

eu nu mi-as da copiii la j.m. pentru ca am lucrat o perioada langa. si nu mi-au placut persoanele care ieseau si intrau acolo.
idem pt scoala 11, unde am vazut o bataie sangeroasa in curte intre copii, cu bodiguardul uitandu-se la ei si unde grupurile de bullies sunt usor observabile in curtea scolii. din cate stiu insa, scoala 11 are rezultate f bune (de j.m. nu stiu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Argumente pro as avea, atat eu cat si sotul am facut acolo de la cl.I-ii pana intr-a 12-a. Am invatat carte acolo, desi erau copii de bani gata si pe vremea noastra. Se faceau discriminari, uneori, dar nu in liceu, mai mult in primara. Ne-am intalnit cu diriginta noastra (fosta) care era la scoala la ziua portilor deschise in calitate de bunica, venind cu nepotul la inscriere. Daca era scoala proasta nu si-ar fi lasat copilul sa mearga acolo. Au rezultate bune la olimpiade, cred ca cine vrea sa invete, invata. Dotari foarte bune, multe calculatoare, laboratoarele sunt mai moderne decat le stiam noi, dotate.
Se fuma in procent de 90% din clasa, pe vremea noastra, noi nu ne-am apucat. Aveam colegi care fumau diazepam in tigari sau chiar droguri, la fel nu am fost tentati. Daca vrei sa te ti de carte, te tii indiferent de liceu si renume. Liceul drogurilor e doar J.M? De cand pana cand? In orice liceu din capitala se vand si se incearca droguri, din pacate. Vorbeam cu o forumista de pe alt forum, profesoara in Onesti. Copii se pare ca sunt mult mai cuminti, respectuosi, dar au fost cazuri cand i-au prins dorgandu-se cu etnobotanice, aspirina, tussin... deci daca vrei sa te droghezi nu conteaza renumele scolii, te descurci.
Noi acolo o inscriem, la pregatitoare. Vom vedea dupa, ce si cum. Nu poti eticheta un liceu pe baza grupurilor de elevi din curte, cei care vor sa faca scoala, stau in clasa, in pauze. Pe ei cine i-a numarat? E normal sa fie un liceu cu renume negativ in presa; stiristii cand nu au ce face, isca un scandal in liceu, ca sa vanda ziarele de scandal. Daca va fi dracul asa de negru, o sa o mutam in alta parte si asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m.roswita spune:

Buna ziua tuturor,
ma intereseaza si pe mine pareri despre scoala 167,sector 6.Detalii despre invatatori.Orice alta informatie despre aceasta scoala este binevenita.

La urmatorul link puteti verifica la ce scoala sunt arondati copii:http://www.ismb.edu.ro/Subpagini/pregatitoare/clasa_preg_s.php

Pe internet nu am gasit prea multe informatii despre scoala 167.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

guguluff, eu n-am catalogat nimic. am fost intrebata de ce nu mi-as da eu copilul meu la acea scoala.
daca pentru tine rezultatele la olimpiade sunt criteriul, pentru mine nu-s. nu tin minte sa fi spus ca e o scoala proasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criso0409 spune:

Despre scoala generala din cadrul liceului Bolintineanu are cineva amanunte? In special as vrea sa stiu despre doua dintre doamnele invatatoare care vor avea clasa I in anul 2012-2013: Doamna Carmen Visan si Doamna Elena Maior. Baietelul meu incepe clasa I in aceasta toamna si nu prea stim nimic despre aceasta scoala. Multumim foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Si eu o sa vad ce fac pana la urma. Problema este ca majoritatea sunt copii care au bani foarte multi. Si unde sunt bani multi, normal ca se gasesc si droguri si copii imbracati bine. Eu am pe copilul unei prietene si spuena ca cere cele mai scumpe lucruri de cand este acolo. Ea m-a sfatuit sa nu il dau. Iar despre scoala 11, eu cred ca este cea mai buna din Bucuresti. Si eu doresc sa il am acolo. Si 150 iar e bune. Da, eu lupt pentru rezultatele copiilor mei. Nepoata mea este in a 2 si povestea Invatatoarea ca sunt copii care deja nu mai tin pasul. La concursuri nu mai fac nimic, sunt obositi. O lupta care incepe inca de la gradinita. Stiti cat se oftica Mihai daca unul il intrece sau face ceva mai bine decat el? Ma bucur ca este asa. Cu toate ca e mic eu l-am dat si la inot, pian, pictura. Si ii plac foarte mult. Inot face de la 4 luni. E obisnuit sa umblam mult si sa emrgem peste tot. Stie toate piesele de teatru, circ, opera si tot ce se paote vedea la varsta lui. Mergem la patinoar, la locurile de joaca peste, tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Da, aveti si voi dreptate. Dar ce fac daca nu apartin de 11? Cat si cui se da spaga pentru "cea mai buna scoala din Bucuresti" sau oricum o scoala buna, vanata si cu pretentii? Pentru ca, vrem-nu vrem si 11 este intr-o zona buna si sunt copii de bani gata. Faptul ca nu e si liceu e un avantaj, dar sigur progeniturile respective vor primi bani pe mana, vor avea tzoale de firma, gadget-uri, frizuri si ifose. Parerea mea e ca scoala buna si fara fitze nu exista. Automat fiind buna, va fi plina de copii de bani gata, impinsi de la spate de parinti sa invete carte, dar care o vor arde aiurea prin curtea scolii, in loc sa-si toceasca manecile in banci... Ce ne mai mira cand idealurile romanilor sun manelistii, fotbalistii si politicienii corupti?
Ce parere aveti despre invatamantul step by step? Se gasesc clase de acest tip la vreo scoala din sectorul 1?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Step by step era la scoala 5, in Amzei.
Cat despre accesul la o anumita scoala? Luati apartament cu chirie in zona si gata.

>>>Continuare

Mergi la inceput