taticii pot avea simptome?

taticii pot avea simptome? | Autor: slimatei

Link direct la acest mesaj

taticii in semn de solidarietate pt. viitoarele mamici pot avea simptome? dar care nu depinde de iei,ceva care provine din subconstient???

stefania
12+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Al meu e foarte stresat. De cate ori ma aude ca scot vreun sunet ma intreaba ce sa faca, ce sa-mi dea, nu prea mai doarme, ca eu ma foiesc cateodata si atunci el sta de paza langa mine.
Si de cate ori vomit si-mi e rau, asta mai tot timpul, imi spune ca ar vrea sa aiba el macar durerile de cap, ca sa-mi fie si mie mai usor, sau sa-i fie lui rau cateva zile ca sa-mi dea mie o pauza, dar nu se poate .

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

al meu sot, in primele 2-3 luni era somnoros ca si mine..Ne culcam amandoi la ora 20 si dormeam tun pana dimineata:)

Vine bebe
Burtik
Cristina19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Al meu are pofte mai rau decat mine

Sim 26+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Al meu a avut greturi (chiar a vomat de vreo doua ori), dureri de cap, de spate, a facut inclusiv burtica desi e inalt si slaaaab. babismele zic ca DA, taticii au simptome (si cica daca le au foarte tare e baiat, la mine s-a nimerit)

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

DA,au! Sotzul meu s-a ingrasat impreuna cu mine in primele luni! Acum m-a lasat singura

M. 34+ babyboy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Si sotul meu are simptome ... adica nika la nika . A slabit subit , in schimb . Si e agitat sa terminam renovarile .
Dar avand in vedere ca bebe are un alt tata biologic ( donator ) cred c-ar trebui sa-l intreb pe celalalt cum se simte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Iubi meu e un dulce . Pot sa zic ca trecem prin sarcina asta impreuna, e chiar mai greu ptr el, ca e mult mult mai stresat decat mine. Are pofte mai mari ca mine, a facut si burtika, are chiar si greturi dimineatza . Il iubesc tare mult .

30+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Da, si taticii pot avea simptome in timpul sarcinii partenerei. Vazusem un documentar pe aceasta tema la Dicscovery acum cativa ani. Se intampla si in corpul lor schimbari hormonale, care ii fac sa fie mai "familisti", sa se preocupe mai mult de "cuib", etc. Acum se poate sa nu fie valabil la toti si la cei la care e valabil sa se manifeste in fel si chip...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumesc tuturor felelor care mi-au raspuns!
nustiam ce sa mai cred; sotul meu este un orgolios ! nu ar recunoaste in ruptul capului asa ceva; imi zice mereu ca nu are nimic dar eu il vad(observ)
Decand am ramas insarcinata el a pus mai multe kg ca mine mananca mult mai mult ca prima, are pofte in general de dulce-ciocolata(inainte nici nu vroia sa auda de dulce, doar sarat) acum mananca orice dulce sa fie; kg in plus le-a pus toate la burtica"are o burtica rotunjoara ca si mine"- desi sunt numai in 12 sapt.am pus numai burta si sani ca greutate-. are dureri de burta in partea de jos a burtii ca si cand ar avea ovare, e posibil ?a renuntat la tigari (nu de tot!)dar fumeaza din ce in ce mai putin e mai puternic decat mine stie ca daca isi aprinde tigara imi face pofta desi eu stau intinsa ca un fir de ata doar, doar sar demonstra ca tigara nu face rau lui bebe
Isi schimba starea de umor ca si mine"gravida"(de la bucuros-nervos si invers foarte repede si fara prea multe motive);eu pana acum nu prea am avut cine stie ce simtome incep sa le simt pe rand incet incet ceea ce cred ca e normal dar tot la fel incep sa le vad si la sotul meu nu ii mai prieste multe mancaruri ca si mine dealtfel; E mereu somnoros aproape tot timpul care il are liber doarme ii este somn!!! noaptea nu reuseste sa doarma bine, si multe altele acum nu mi le aduc bine aminte pe toate dar pe parcurs ce imi vin in minte vi le povestesc. Cred ca toate acestea nu provin din imaginatia mea; pur si simplu observandul am ajus la aceasta concluzie! am o problema eu? Multumesc la toate fetele care vor sa ma ajute sa inteleg ceva

stefania
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Exista sindromul Coudave, care exact asa se manifesta la tatici "insarcinati". Da un search pe google si afli mai multe

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 31

Mergi la inceput