Vatra Dornei

Vatra Dornei | Autor: claudia_a

Link direct la acest mesaj

Inca suntem in negocieri (cu sotul) unde anume sa ne luam bilet in luna iulie la munte: Valea Oltului sau Vatra Dornei si apoi sa coboram spre Brasov - prin Bicaz, Tusnad... stiti cumva cum este drumul, soseaua??? Merita zona? Niste posibilitati de cazare?
Orice detalii sunt binevenite...
Multumesc

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Vatra Dornei e o zona superba. Daca vrei iti pot recomanda ceva pensiuni sau hoteluri. Noi ieri ne-am intors (mergem foarte des acolo)

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Revin: daca sunteti cu masina, la 2 km de Vatra Dornei este Pensiunea Poiana Izvoarelor (http://www.pensiuneapoianaizvoarelor.ro/) sau chiar langa parcul din statiunea Vatra Dornei, la Hotel Alpin (cu piscina-un hotel elegant) sau iti pot recomanda altele, spune-mi ce te intreseaza.
Eu zic nici sa nu stati pe ganduri si sa mergeti in Vatra Dornei, unde iti incarci bateriile si te simti minunat. Acolo am mancat cele mai bune prajituri, la cofetaria Bristena..... (singurul lucru ce ma enerveaza pe mine e ca nu au farmacii deschise non-stop sau duminica)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Multumesc Codruta, intr-adevar ne-am hotarat pentru Vatra Dornei; am gasit la o agentie Casa Bucovineana unde vom sta; pare interesant, curat, in statiune, aproape de telescaun...
http://www.casa-bucovineana.ro/
O stii? arata asa bine ca in poze??
Ce putem face acolo? Vom sta 6 nopti... si am vrea sa dam o fuga si la Singeorz Bai intr-una din zile si intr-alta pe la manastiri (Humor, Moldovita, Voronet...) - cam cati km sunt, daca stii?
Telescaunul este in functiune? se poate cobora pe jos dupa ce urcam cu telescaunul (mentionez ca avem o fetita de 3,6 ani - adica traseul sa nu fie foarte rgeu); izvoarele sunt in statiune???

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Mergi la inceput

E ok pensiunea.
Nu prea stiu cati km sunt, dar la receptia pensiunii sigur iti pot da explicatii. Iar drumul numai cel dinspre Cluj stiu ca e cam rau, ca acum se lucreaza la el. Pe la Putna stiu ca e foarte bun drumul, ca a fost facut acum 3 ani, cu ocazia vizitei presedintelui cu ocazia a 500 de ani.
Telescaunul functioneaza si vara, e superb cum se vede de sus statiunea (cred ca lunea e in revizie). E cam greu de coborat pe jos, si nu are rost oboseala...sunt cca 3 km.
La Vatra Dornei puteti face river rafting pe Bistrita, calarie, paint-ball, sa mergeti cu ATV-urile, sa va relaxati, piscina, tenis.... Neaparat sa mergeti la un pastrav la pensiunea Poiana Izvoarelor, sa vedeti ce privelisti sunt de admirat de pe terasa lor si ce aer e acolo..

acuma ne facem agentie de turism si in viitor iti voi face eu ofertele pentru Vatra Dornei

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Multumesc... de retinut ultima informatie !
La Sovata ai mers?? Cand plecam din Vatra Dornei trebuie sa ajungem in Brasov, asa ca am planuit sa o luam prin Borsec-Sovata-Sighisoara-Brasov; si cu ocazia asta vom sta 2 sau 3 nopti in Sovata (mai mult pentru vreo 2 zile de salina la Praid - pentru Ioana care a avut laringita prelungita in primavara asta si ar avea nevoie de niste aer sarat); cum este zona acolo?

Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Am fost acum 3 ani la vatra dornei , foarte frumos, foarte linistit dar drumurile au fost un calvar, gropi lanaga cratere si late gropi, poate or fi reparat ceva intre timp, de la vatra dornei am fost si noi pe la manastirile din nordul moldovei, chiar si spere maramures .... dar drumurile , am zis ca mai merg la vatra dornei cand le repara sau cand imi iau avion

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput