surimi
Salut! Stit careva cum se prepara surimi de crab? Se gasesc in comert pachetele cu surimi dar nu stiu daca se fierb inainte de a le praji putin sau nu... sau daca exista si alte retete...
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
Raspunsuri
roxanaz spune:
surimi de crab din comert se folosesc ca atare, doar se dezgheata. le folosesti in salate de fructe de mare, sau simple, cu maioneza si usturoi, cu paine prajita.
Roxana
adi69 spune:
Eu le mananc "prajite" in tigaie fara ulei,simple,langa oua dimineata,sau cu paste fainoase,cu cartofi noi si smantana,am mancat si salate de cruditati cu surimi..cred ca sant o multime de feluri in care sa le poti face,da o cautare pe net..
Adriana
papa-bun
bb_alinus spune:
Surimi se mananca in salate in general. Insa poti face un sos foarte bun de pus pese pastele fainoase. Adica tai surimi rondele, il prajesti in ulei astfel incat se desface ca niste latze ( scuze comparatia), adaugi sos de rosii si condimente si lasi la foc mic. Dupa care le pui peste paste.
Eu le prefer cu maioneza pur si simplu. Chiar imi place sa am asa ceva in frigider si sa iau un baton de surimi, il dau prin maioneza si il mananc asa
Cineva zicea de dezghetat, aici sunt sub forma de batoane si sub vid la temperatura de frigider.
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
lulu77 spune:
Salata de Surimi 1.
Betisoarele de surimi se taie cubulete mici , se adauga porumb (de la conserva ) , maioneza , piper si sare dupa gust .
Se serveste pe paine prajita .
Salata de surimi 2.
Betisoarele de surimi taiate cublete se amesteca cu rosii taiate cubulete ,ceapa verde taiata marunt si usturoi verde tocat marunt , sare , piper si putin ulei de masline .
Se servste pe felii de paine prajita .
Pofta Buna!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
zfcristina spune:
Eu fac salata din ei si e
Salata verde
Surimi
Creveti
Ulei de masline
Usturoi
Lamai
Sare
Pun intr-un castron salata verde taiata fidelutza,peste ea pun surimii taiati cubuletze,crevetii asa cum sunt,fac putin mujdei de usturoi si torn peste,ulei de masline,lamaie si sare (toate dupa gust)
Se poate face si fara creveti.
Pofta buna!!!
Fa salata asta asta si iti zic ca ai sa ma pomenesti,este fenomenalaMai am si eu prin congelator vreo 2 pachete de surimi ,dar din pacate n-am mai gasit salata verde
1 ,2
3
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant
lgireada spune:
Ce puneti voi in salate sunt surimi decongelat? Nefiert, neprajit?
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
lulu77 spune:
Surimi ...achizitionat din super,hiper-marketuri ,betisoare ,decongelat .
Nefiert , neprajit.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
lgireada spune:
Incerc si eu cu proxima ocazie, eu i-am prajit, dar nu mi-au placut in mod deosebit ...
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
roxana1974 spune:
si eu ador surimi, nefiert cu maioneza si porumb sau in salata cu otzet balsamic, vai ce bun e!
No, vidiazni!
CristinaGoji spune:
Salata Surimi: Surimia taiat cubulete, cartofi cubulete, cascaval cubulete, porumb fiert la cutie, ou fiert taiat cubulete, ceapa (optional) oparita taiata marunt, totul amestecat cu maioneza. Sau aceleasi ingrediente puse in straturi. In acest caz pot fi atat cubulete, cat si date prin razatoare mare in ordinea:
surimi - 1, cartofi - 2, ceapa-3, oua -4, porumb -5,maioneza-6, cascaval-7
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
bb in burtik 36+