Sunt vinovata!!!

Sunt vinovata!!! | Autor: bebec07

Link direct la acest mesaj

Sunt vinovata!!!
Sunt vinovata pentru ca am tratat cu superficialitate o infectie urinara.Sunt vinovata pentru ca nu i-am facut de acum un an toate uroculturile…acum imi fac procese de constiinta…degeaba…
Sa incep cu inceputul…Fetita mea are acum 2 ani si ieri, in urma unei ecografii, s-a descoperit o malformatie la rinichi.Mai exact, rinichiul stang este cu 12 mm mai mare decat rinichiul drept la care s-a vazut ecografic si un reflux vezico-uretral(mic si dupa spusele medicului, cu sanse mari de vindecare).
M-a zguduit putin vestea…Am fost inconstienta, am crezut ca bebele meu, sanatos, fara probleme mari, e SUPERBEBE.N-am luat in serios infectia urinara de anul trecut care a recidivat anul asta…M-a laudat peste tot ca noi am scapat repede de nenorocita asta de infectie…Imi vine sa ma iau la palme…
Acum facem tratament profilactic, 3 luni, cu biseptol si uro-vaxom si suntem la un pas de cistografie…si asta numai din cauza mea…Eu, care se presupune ca trebuie sa veghez asupra bunei cresteri a copilului meu, am tratat cu inconstienta o problema a copilului meu…
Nu mai stiu ce sa mai scriu...
Nu vreau decat sa invatati din greseala mea...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

of, imi pare rau.
si sper ca lucrurile sa evolueze spre bine.
multa-multa sanatate si putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Imi pare rau ptr fetita, dar cred ca te invinovatesti cam mult. Daca spui ca i-ai facut tratament ptr infectia urinara, copilul era ok, fara nici o problema....nu e cazul sa iti faci atatea procese de constiinta. Iti doresc multa putere si tie si fetitei si multa sanatate!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Care e vina ta? Toti credem ca bebelusii nostri sunt sanatosi. Nimeni nu se apuca de o gramada de analize pentru o infectie urinara, asa cum nu faci copilului radiografie la fiecare viroza. Bine, poate unele mame fac, dar mie personal mi se pare exagerat. Mie mi se pare ca ai procedat foarte, foarte normal. Copilul a facut o infectie urinara, ai tratat-o si a trecut. Apoi a recidivat si atunci tu si medicul v-ati gandit ca poate exista un motiv in plus...Si ati gasit motivul si acum copilul face tratament si totul va fi bine. Nu stiu care ar fi fost avantajul daca aflai mai devreme, probabil evitai o infectie urinara in plus, dar, repet, nu mi se pare normal sa-i faci copilului ecografie pentru o infectie urinara (pentru o prima infectie urinara).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebec07 spune:

Va multumesc din suflet pentru urari...va doresc si eu toata sanatatea din lume voua si copiilor vostri.
Nu stiu daca exagerez...stiu doar ca ma simt extrem de vinovata, imi fac milioane de procese de constiinta si scenarii...
Azi nu e o zi buna pentru mine...se implinesc 10 ani de cand mama mea a plecat la ceruri...si e ziua de nume a nepoatei mele, dar nu pot sa sun sa-i urez cele bune...Nu pot...Vreau sa jelesc, pentru mama, pentru Mara, pentru mine...
Scuze de incoerenta...jelesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Imi pare rau , capul sus si multa putere, va fi bine!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Nu este deloc vina ta!
Vina este a medicilor, care atunci cand infectia a recidivat nu au suspectat ceva la rinichi si sa-ti dea de atunci trimitere la echograf.

Sanatate multa si sa rezolvati problemele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Oana pentru puterea care-ti trebuie sa fii alaturi de puiutza ta! Ma rog la Dumnezeu sa-i dea sanatate si viata lunga!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebec07 spune:

quote:
Originally posted by filofteia

Nu este deloc vina ta!
Vina este a medicilor, care atunci cand infectia a recidivat nu au suspectat ceva la rinichi si sa-ti dea de atunci trimitere la echograf.

Sanatate multa si sa rezolvati problemele!

Tocmai, e vina mea...La primul episod de infectie, mi-a recomandat ecografie, dar eu, in imensa mea prostie, am zis ca n-are rost...ca a facut infectie urinara de la Ecoli(pe vremea aia Mara purta scutece)si daca a reactionat foarte bine la tratament, manca foarte bine, crestea,nu am considerat ca-si are rostul o investigatie stresanta pt ea .M-am gandit ca nu va intelege, va fi greu, ca are doar 1 an...prostii.
Am in familie medici, care au fost cu ochii pe ea, care imi spuneau aproape in fiecare luna sa-i fac uroculturi, etc...
Am lasat-o pe tanjeala...si stii care e culmea? Ca ea are de suferit in loc sa aiba ma-sa, ca-i tampita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Draga mea, fetitei mele mai mici i s-a descoperit chesita asta inca de cand era la mine in burta,echografic. La doua zile de viata a fost saraca echografiata si la doua saptamani a fost radiografiata cu subt de contrast in vezica si tot tacamul :( . Totusi nu ii facem tratament profilactic de nici un fel ci urmarim situatia. Nu vad de ce ai fi tu de vina. CHiar daca aflai din prima,ce rezolvai? Cati nu au problema asta si nu stiu? Eu am avut noroc de medic competent in urmarirea sarcinii ca altfel nici macar nu stiam!

Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)

Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

daca e sa o luam asa si eu sunt vinovata pt ca la 2 ani si 6 luni am descoperit si eu refluxul v-u si nefropatia baiatului meu in urma unei inf. urinare (nefrita) urata...

dar, fiecare asa credem pana la proba contrarie ca copii nostrii sunt sanatosi si chiar daca se imbolnavesc usor cateodata nu facem analize complicate decat daca medicul o cere...eu zic ca nu trebuie sa te simti vinovata...desi si eu am simtit atunci diverse : vinovatie, furie, frica etc. dar trece peste acest moment greu si citeste mai multe despre acest diagnostic (-chiar pe DC suntem mai multi) si linisteste-te din fericire exista remedii, tratamente etc. si invata ce trebuie sa faci in continuare si ce trebuie sa urmaresti in continuare si in , plus, cand ai timp mai scrie-ne despre cum evolueaza

va dorim multa sanatate

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput