Dupa "pusul" Mirenei

Mi-am pus ieri sterilet Mirena la spital, pentru ca uterul meu era deplasat nitzel, shi n-a putut sa-mi fortzeze colul la cabinet, "pe viu", asha ca ieri, cu inima in git, m-am prezentat la spital- care spital era particular, iar ma injura asigurarea
- shi acolo m-au cocotzat pe masa de operatzii shi m-au adormit, kestie binevenita, ca picam de somn
M-am trezit dupa o juma de ora, plingind de mama focului, ca ma durea burta shi-un picior
A fost ca o mini operatzie, ca a trebuit sa ma curetze nushcum inauntru, etc...In fine, m-am lungit inutil, intrebarile pe care io voiam asa le pun erau urmatoarele:
- cit timp-aprox.- singerez? la intrebarea asta nu prea cred c-o sa poata raspunda cineva obiectiv, mai ales ca io am fost nitzel kiuretata.
- simt ceva inauntru? io nu simt acuma nika, shi-ncerc sa-mi controlez creierashul
- pot face infectzie? o prietena mi-a spus ca la inceput am ceva shanse sa fac infectzie, mai ales daca steriletul n-a fost pus exact in pozitzia in care trebuie, da io acu ma gindesc cc ca doctoritza a avut destul timp la dispozitzie ca sa-l puna bine, mai ales ca io sforaiam...
Cam atita ash vrea sa aflu, deocamdata, multzumesc frumos.
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
noiembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
Raspunsuri

Rayuela spune:
irenule,eu nu am mirena,am d'ala de cupru.dar cre'ca seamana oareshcum:)
deci:Io nu simt nimic,da absolut nimic,e ca si cind nu ar fi!Daca si tu simti la fel,e uokei!
De singerat,cre'ca trece destul de repede,la mine a durat fff putin.
Referitor la infectii insa,trebe sa fii atenta,mai ales la alea urinare sintem victime.Cica nu putem folosi OB-uri(asta e durerea mea cea mai mare),trebe mare atentie cu igiena,dar ma rog,asta e normal si cu si fara sterilet!
Sa-mi zici insa cum stai cu psihopupu,ca eu,desi nu am d'ala hormonal,ma apuca niste "valuri" de isterie ,care nu le faceam inainte,pur si simplu incontrolabile,noroc ca dureaza citeva minute si trec!dar imi vine sa mushc din asfalt cind ma apuca!Si am senzatia ca de la asta mi se trage!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

iren spune:
Rayu, io la O.B-uri am renuntzat de fro trei luni, dupa ce am citit cit de "agresive" sint...iar infectzii oricum faceam, vorba doctoritzei mele, care-i o tipa faina shi cu experientza, da care n-a-nvatzat ca la ciupercile "alea" le zice fungus, shi nu mushrooms ...shi istericale mai fac shi fara sterilet, tot ashea, valuri, da tsunami
si Julia turbo
noiembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

DARAEL spune:
Pentru tine iren, special delivery cateva raspunsuri rapide:
- NU ar trebui sa simti nimic deosebit...... daca este o senzatie de jena care dureaza mai mult de 3-4 zile, va trebui sa mergi sa intrebi medicul care te are in observatie sa verifice pozitia steriletului....
- sangerarile pot dura 1-2 zile, oricum in descrestere ca si cantitate......
- cat despre infectii, cu o igiena locala bine pastrata, riscul nu ar trebui sa fie mai mare decat cel dinainte de acest moment.
Sarbatori Fericite tuturor, cu sau fara sterilet !
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Yasmine spune:
quote:
Originally posted by iren
Rayu, io la O.B-uri am renuntzat de fro trei luni, dupa ce am citit cit de "agresive" sint...iar infectzii oricum faceam, vorba doctoritzei mele, care-i o tipa faina shi cu experientza, da care n-a-nvatzat ca la ciupercile "alea" le zice fungus, shi nu mushrooms...shi istericale mai fac shi fara sterilet, tot ashea, valuri, da tsunami
Iren dubla mamicaBogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
noiembrie
degetzeii
Iren, au am Mirena, deci, de la Mirena o sa se opresca sangerarea, eu am avut un pseudociclu in primele 3 luni, shi dup-aia nada. O am din septembrie 2004, shi cam din ianuarie anul asta nu am mai sangerat, yupiiiiiiiiii ! Im rest nu o simt, nu ma deranjeaza ... nici pe sotz :)
>>Daruieshte lumii un zambet shi toata lumea itzi va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena shi Alexandru http://www.rhp.ro/Andreasn/

Lucia spune:
Si eu am mirena de trei saptamani. Am sangerat doua zile dupa ce mi l-am pus si dupa aceea s-a oprit sangerarea ca dupa o saptamana sa-mi vina acel pseudociclu care dureaza de o saptamana si cred ca se vauni cu ciclul propriuzis. Am fost la dr. si mi-a spus ca primele doua luni asa se sangereaza dupa care nada ceea ce ar fi ideal. De simtit ceva eu sau sotul nici gand totul este ok in afara acestei sangerari care vad ca se prelungeste. Luni merg la control la dr. care imi va face si ecografie. Si prietena mea care si l-a pus in Franta cam in acelasi timp cu mine se manifesta la fel. Deci asta este.

chatonel spune:
cca 2 luni am singerat, la pusul mirenei, dar de-atunci nu mai stiu ce-i ala ciclu si ce bine e!!!!
Dureri am avut cca 1 luna, dar se poate sa vina si de la faptul ca am pus sterilet fara sa fi avut copii... cel putin asa a justificat ginecologul.
Probleme cu pisichiul n-avui :)
Toulouse, la ville rose

iren spune:
Mah, imi zice careva shi mie de ce de fro trei zile, cam de cin' mi-am pus steriletu, ma doare stomacu de mor, iar daca nu ma doare sau nu-s balonata, am in skimb gretzuri? Io ma gindeam ca uteru simte ca-i "ocupat" shi-mi da semnale, asha cevaaaa
si Julia turbo
decembrie
degetzeii

adrienne12 spune:
eu am avut oarece singerari cind mi l-am pus dar citeva zile. Imi amintesc ca in primele zile tot asa am simtit oarece intepaturi dupa care organismul s-a obisnuit. Ciclu am avut in fiecare luna f.f. putin ba uneori chiar am avut "spoting" intre singerari. Dupa 10 luni ciclul a disparut cu desavirsire. si ma simt extrem de bine.

Emilly spune:
Iren tot asa te simti??adica tot cu stomacul in git???urmaresc subiectul cu mare interes ca cica m-am hotarit si eu pentru Mirena...zi-mi cum iti mai este!
Craciun fericit si linistit tuturor!!!
Emilly cu gaza ei

iren spune:
Emilia, mi-au trecut durerile de stomac, numa îs balonata nitzel, da trece shi asta Inca nu shtiu cum e la
, da dupa ce-mi iau inima-n dintzi shi trec la treaba, itzi zic
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
decembrie
degetzeii