Mamici din nou aspirante(4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Cornelia iti multumesc din suflet! Sa stii ca treaba cu sampania ramane stabilita: daca iese cu a doua liniuta, sa stii ca nu scapi! Asta este o promisiune! Sper sa avem motive sa bem sampania pentru amandoua! Si eu iau vitamina E si acid folic, insa de balonare nu ma plang. Mai uit uneori sa-mi duc (asa cum a recomandat doctorul) cura de lichide, dar din fericire am obiceiul sa mananc dimineatza o cana de lapte cald in care am pus miere si fulgi de ovaz, asa ca s-a mai domolit nenorocita de constipatie.

Sorina chiar incerc sa-mi dau seama ce a fost in sufletul tau. Cand iti pui atatea sperante si din cu totul alte motive ti se nariue, iti cam vine sa urli de nervi. Insa oamenii puternici stiu sa treaca peste si sa o ia de la capat. Am mare incredere ca esti un astfel de om. Sa stii ca noi nu-ti dam drumul la mana. O sa stai aici pana te vedem cu 2 liniute in test.

Eliza eu zic sa nu-ti mai bati capul cu ceaiurile. Daca nu le poti lua, lasa tratamentul asta pentru altii. Eu cel putin ti-am spus ca nu m-am vazut in stare (nu mai zic de "suportul" sotului) si am zis ca or mai fi si alte mijloace. Chiar am vorbit cu medicul meu de familie acum ceva vreme si mi-a zis ca cel mai bine este sa ma relaxez, sa vad lucrurile exact in lumina in care sunt, fara sa-mi mai bat capul prea mult. Important este sa aflu cand se intampla ovulatia si sa prestez cu o zi inainte si de 2 ori in ziua cu pricina; asta dupa ce am luat o pauza cam de o saptamana. Am inceput sa aplic metoda asta ca sa nu-mi mai stresez nici familia, nici eu sa nu ma urc pe pereti de nervi de fiecare data cand vad ca nu s-a legat. De aici...cu Dumnezeu inainte!

Andreea bun venit si sa vina bebele mult asteptat cat mai repede! Despre analize cred ca ar trebui sa discuti cu medicul tau pentru ca probabil ca la cele clasice indicate inainte de sarcina o sa-ti mai recomande cate ceva sa afle de ce au aparut bubitele de care vorbesti. Sunt sigura ca medicul ginecolog o sa te indrume cel mai bine. Mult succes si tine-ne la curent cu rezultatele.

Va doresc tuturor o zi linistita.

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Andreea bun venit si sedere scurta!
Analizele hormonale care se fac sunt FSH,LH,estradiol,prolactina,progesteron(ziua 21),fuctia tiroidiana.
in afara de astea faci ex de secretie vaginala si test Papanicolau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna ziua mamicutze aspirante!

Noi suntem bine acum dupa o infectie urinara ce am avut-o si o raceala a Andreei.

Cornelia esti o scumpica de ai ntrebat de mine...am citit si am vazut ca pe 11 au venit uratii si la tine.Asa ca mergem impreuna pas langa pas.Uratii la mine stau 5 zile.

Andreea bine ai venit si mult succesc la bb2!

Geliza eu zic ca 80% e bb2....asa mi s-a intamplat mie la Andreea.Am avut temperatura crescuta multe zile de la ovulatie si noi tot nu ne opream din actiune, mirandu-ne ca "ia uite cata-mai ovulatia de mare am"....si de fapt prinsese din primele zile.

pupici.

Mergi la inceput

Eliza ori ai avut ovulatia mai tarziu ori e bebe.Temperatura crescuta e semn de bebe mai ales daca e mai mult de 16 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Draga Asi, multumesc frumos...ex de secretie si Pap-ul le fac de 2 ori pe an obligatoriu ptr ca am avut o rana pe col acum cativa ani care a cedat doar in urma unei cauterizari cu laser...despre celelate chiar nu aveam nici o idee,macar acum pana cand ma duc la doctor o sa am timp sa le "studiez".

Fetelor si eu, ca si Simo si Eliza, stiu cand se intampla ovulatia...am senzatie de balonare, efectiv imi simt ovarele, e f ciudat ca asa ceva nu am avut inainte de a naste.Pe Sebastian l-am facut folosind test de ovulatie si a mers din prima...asa ca acuma m-am "scos" pot sa fac economii.

Cel mai tare ma enervez ca de cele mai multe ori cand sunt in perioada de ovulatie sotul e in delegatii, de am ajuns sa ii spun cu o luna inainte sa aibe grija ca luna urmatoare intre data si data sa fie pe acasa...da' stiti cum e cu socoteala de acasa.

Imi doresc ptr toate sa ne vedem cat mai repede la "mamici..."!

Andreea si Sebastian - 07.10.2003

Am implinit 2 ani

Mergi la inceput

La multi ani pentru Sebastian!

Andreea si eu sunt in aceeasi situatie ca tine cu delegatiile dar mergem mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Eliza draga eu tot sper ca e bebita. Ai mai incercat vreun test zilele astea?

Andreea v-am vazut in poze. sa va traiasca puiutul si sa va bucurati de el, iar in curand sa-i vina si surioara/fratiorul! Sunteti o familie tare frumoasa. Chiar m-ai facaut sa rad la faza cu delegatiile. Te rog sa ma crezi ca pe la inceputul anului sotul trebuia sa plece cam o saptamana, evident in perioada fertila. Ce crezi, i-am zis clar: merg cu tine! Si uite asa am vazut eu Amsterdamul fara nici o programare. Ca nu s-a legat nimic, asta e altceva, dar tot m-am ales cu o excursie!

Pako bine ai revenit! Am auzit ca dupa tratamentele cu antibiotic sunt mai mari sansele sa se intample minunea. Ca o fi doar o vorba sau o fi cu explicatii, asta nu mai stiu, dar daca pentru infectie ai luat antibiotic, poate ca grabeste. Oi spune vreo tampenie, dar imi amintesc si de Mami Irinel care a aflat ca este insarcinata tot dupa o pacatoasa de infectie de soiul asta. Tot raul are si o parte buna

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

multumesc fetelor pentru incurajari...in mintea mea, cam 30 % ma gandesc ca ar putea fi totusi...mai am din cand in cand o usoara stare de greata, dar rar si trecator, dar nu am vrut sa cred ca e doar o inchipuire...chiar sunt in ceata...nu stiu de cate zile sete ridicata temperatura mea ca am inceput sa o iau doar cand am vazut ba ca-mi vine ba ca mi se opreste...nu-mi ramane decat sa mai astept

Andreea, , sa va bucurati de Sebastian, sa fie plin de noroc si sanatos...si sa-i faceti cadou o surioara...sau un fratior...cat mai curand
Pako, sanatate multa si sa fie cu bebe cura de antibiotice...
Asi, Simo multumesc de incurajari si succes si voua
Va urez o noapte frumoasa

Eliza si Mara (24.01.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Acum m-am edificat si eu cu durerea de ovare....intradevar coincide cu ovulatia...nici nu mi-am dat seama pana nu v-am citit.

Simona, am luat un antibiotic slab..KEPINOL.Sa fie cum zici tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

...buna dimineata...voua, ca la mine se pare ca nu este deloc buna....se pare ca am avut totusi un samburel......ca dupa ce aseara mi-a fost rau, senzatie de voma...dupa ce azi noapte am visat ca i-am aratat mamei mele un test de sarcina +, dimineata, dupa ce m-am trezit, m-a luat o durere de burta...si m-a napadit brusc o cantitate destul de impresionanta de urati, si f rosu...e clar, nu?...ce rau imi pare acum ca in toata incertitudinea mea de sapt trecuta si sapt asta nu mi-am pus niste utrogestan...aia e acum...o sa va mai tin la curent....sunt un pic marcata, dar...capul sus...macar stiu ca se poate....

Eliza si Mara (24.01.2002)

Mergi la inceput