Irlanda
Am deschis in urma cu 2 ani un subiect despre romanii din Irlanda.A mers foarte bine la inceput dar treptat lumea a pierdut interesul si cred ca subiectul a ajuns deja la arhiva. Nu am renuntat la ideea crearii unei mici comunitati online a romanilor din Irlanda, un cerc de prieteni cu care sa putem povesti diverse probleme legate de viata de aici, despre copii, timpul liber, etc...Ce ziceti ? Se inscrie cineva?
Raspunsuri
she_wolf spune:
Buna dimineata!
Nu e nimeni pe aici?
Eu ma bucur ca astzi e soareeee, ma saturasem de zilele alea ploioase, asa ca o sa profit si-o s-o intind in parc.
Claudia si Cristi (16.12.2002)
ariadnabr spune:
Buna, buna!
Ne inscriem si noi!
Madalina si bebe Sonia
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">Aici poti schimba viata cuiva!
www.babiesonline.com/babies/s/sonia/" target="_blank">Sonia
Sonia 7 luni!
Sonia in vacanta - 6 luni!
Sonia la 5 luni Sonia la 4 luni Botez Sonia pana la 4 luni
www.snugglepie.com/ezb/214953.png" target="_blank">Varsta Soniei
violetzyka spune:
Salut fetelor !
Ce bine imi pare ca ati venit la povesti ! Sa speram ca de data asta sa nu mai ajungem la arhiva
Noi am profitat din plin de ziua asta superba, as fi vrut sa fac un stoc de soare pentru mai tarziu.
Madalina, eu si cu Claudia ne cunoastem deja, vrem sa te cunoastem si pe tine. Spune-ne cate ceva despre tine...Si dupa asta o rog pe Claudia sa faca la fel, ca sa o cunosti si tu iar la urma voi scrie si eu despre mine.
Cred ca ar fi interesant ca fiecare dintre noi care ne inscriem in club ( membri vechi sau noi ) sa ne prezentam pe scurt, sa aiba toata lumea o idee generala despre cine suntem...ca si cum am face cunostiinta. Suna bine?
she_wolf spune:
Buna fetelor!
O scurta prezentare: ma cheama Claudia, am un baietel de 2 ani si aproape 10 luni pe nume Cristi, suntem in Irlanda de 2 ani si vreo luna, sotul meu este tot roman, suntem amandoi din Bucuresti, imi place ciocolata , sa citesc, sa desenez (desi n-am mai facut-o demult) si-mi mai plac si altele, ma intereseaza in mod deosebit decoratiunile interioare...am terminat ASE-ul, Relatii Economice Internationale, dar aici, pana mai una, alta, stau acasa cu Cristi...ce mai vreti sa stiti?
Doua poze (daca se intampla sa nu le vedeti, sa-mi spuneti):
Cristi
eu si Cristi
she_wolf spune:
Tot eu!
Madalina, m-am uitat la poze si aveti o fetita tare frumusica, sa va traiasca!
violetzyka spune:
Eu vreau sa stiu cum de ai asa de mult timp sa stai pe net ? Care e secretul ? Cum te organizezi?
Despre mine aflati ca sunt din Alba Iulia, am 28 ani, am terminat ISE-ul la Cluj iar in Irlanda sunt de aproape 3 ani.Am un baietel de 1 an si 9 luni care imi umple tot timpul...iar cand am o fereastra libera imi place sa citesc, sa ma ocup de mica gradina din fata casei, sa incerc diverse retete...vegetariene
Hai sa va propun un subiect de povesti - cum ii distram pe copii cand e vreme nasoala afara? Am auzit ca exista undeva in afara orasului un loc de joaca foarte mare acoperit, pentru toate varstele...cred ca se numeste Playbarn, sau asa ceva...Ati auzit de el?
she_wolf spune:
quote:Dorm destul de putin.
Originally posted by violetzyka
Eu vreau sa stiu cum de ai asa de mult timp sa stai pe net ? Care e secretul ? Cum te organizezi?
N-am auzit de locul ala de joaca, dar suna interesant. Daca afli mai multe, sa ne spui si noua.
Noi nu iesim deloc doar daca ploua...offff, ce zile lungi. Ce facem in casa? Impreuna: desenam cu finger paints sau cu creioane colorate, coloram, modelam plastilina, facem puzzle, avem un joculet de imperecheat carticele cu imagini, lego, ii citesc din carticele, ne alergam prin casa (fie un fel de leapsa, fie v-ati ascunselea, fie ambele), de doua ori am facut prajitura cu mere ...Vreau sa-i mai iau si alte joculete, ca acum este mai maricel si sunt mai multe potrivite varstei lui.
De unul singur (in timpul asta profit si fac altceva, treaba prin casa, citesc sau stau pe net , depinde de chef): se uita la desene, se joaca cu masinutele sau cu alte jucarii sau mai face unele chestii pe care le facem si impreuna, lego, coloreaza etc. Plus o gramada de pozne.
Voi cam cat timp stati pe afara? Intr-o zi frumoasa, normal.
ariadnabr spune:
Buna!
Claudia si Violeta, incantata sa va cunosc...virtual
Claudia, multumesc pentru complimente! Sa-ti traiasca si tie baietelul! Si tie Violetzyka!
Auuu sa vorbesc despre mine.... zau ca nu ma pricep la asta, dar o sa incerc! Ma numesc Madalina, dar ai mei imi spun Alina. Am ajuns in Irlanda intr-o vizita acum mai bine de un an...in aprilie 2004 dupa ce am intalnit un irlandez (sotul) care m-a facut sa uit de cam toate de acasa si... sa ajung aici Avem o fetita, Sonia, de 7 luni si o saptamana. De placut pe aici...sunt cam confuza...nu-mi prea place nimic dar ne revenim noi, cred ca e vorba de obisnuita, nu? Deocamdata Sonia imi ocupa tot timpul. Aaa, da...am 28 de ani si mi-am lasat facultatea neterminata...inginerie...dar am terminat liceul economic, deci tot contabil sunt. Hmmm...cam atat imi vine in minte acum.
O zi buna si
Madalina si bebe Sonia
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">Aici poti schimba viata cuiva!
www.babiesonline.com/babies/s/sonia/" target="_blank">Sonia
Sonia 7 luni!
Sonia in vacanta - 6 luni!
Sonia la 5 luni Sonia la 4 luni Botez Sonia pana la 4 luni
www.snugglepie.com/ezb/214953.png" target="_blank">Varsta Soniei
violetzyka spune:
Salutare fetelor,
Madalina, imi pare bine de cunostiinta, sper sa iti placa in club Si mie mi s-a parut cam nasol in Irlanda dar cu timpul m-am obisnuit si am inceput sa apreciez partea frumoasa a ei.Mai sunt oricum lucruri care ma enerveaza dar incerc sa trec peste ele.
Claudia, de obicei cand iesim facem si ceva mici cumparaturi asa ca plimbarea se intinde catre 2 ore.Nu iesim in fiecare zi, ne mai petrecem timpul si prin casa, Alex ma ajuta la aspirat, la mancare, isi baga nasul peste tot. Azi am spalat covorul din bucatarie si a fost foarte mare entuziasmul general
Am gasit adresa de care spuneam : http://www.theplaybarn.com/ Arunca si tu o privire, mie mi se pare interesant.