Casatorii ciudate?!

Casatorii ciudate?! | Autor: corinadana

Link direct la acest mesaj

Astazi, o zi mai speciala aici in SUA, ma uitam la stiri si vad o multime de cupluri care doreau sa si uneasca destinele. Foarte frumos zic eu! Numa' ca era o singura problema. Una si mare cei ce se casatoreau erau ei si ele. Dar nu cum suntem obisnuiti ei cu ele si invers ci ei cu ei si ele cu ele. Ups!!!! Ce parere aveti voi de asemenea chestii???? Mi e mi se par total dubioase desi mai demult o cunostinta mai in cauza imi cicea ca s demodata. OARE??? Si cand te gandesti ca mai vor sa infieze si copiii

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Pe mine nu ma deranjeaza asemenea cupluri.
Eu zic ca e loc pentru toti pe lumea asta...
In plus - cine suntem noi sa judecam pe altii?

SevdiklErim arasiNda en Sevdigim kim bilIyor musuN?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Nici eu nu vad nici o problema. Te-ai uitat un pic la ei ? Erau tot oameni, nu ? Mai departe treaba lor...ce si cum.
Si sunt atatia copii fara parinti si fara adapost, incat chiar cred ca ar creste mai bine si mai frumos cu doi parinti alaturi, chiar daca sunt de acelasi sex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Corina,
Avand in vedere ca subiectul va ajunge la ZZ inainte de pagina 3, eu zic ca mai bine postai acolo direct. Scuteai efortul unui moderator..

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Faptul ca infiaza copii mi se pare ok pana la un pinct, pentru ca ma intreb ce lectii despre viata le vor putea da. Daca un copil parasit de tata nu poate intelege "unde e tata?", cum va intelege altul ca si mamai si tati sunt de fapt numai mami sau numai tati.
Nu am nimic de impartit cu oamenii astia, nu-s nici demodata si nici nu privesc cu ochi critici problema, dar pur si simplu ii compatimesc si imi creeaza repulsie.
Fiecare cu viata lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Nu cunosc asemenea cupluri, dar daca as fi facut parte dintre ele mi-as fi dorit sa nu nasc repulsie oamenilor.

Sunt absolut convinsa ca unii din acesti oameni ar creste un copil mai bine decat unele din cuplurile "clasice". Ceea ce ne creeza repulsie cred ca este viata lor intima, ori cum un copil nu are treaba cu viata intima a doi parinti de sex opus nu vad de ce parintii de acelasi sex nu ar face acelasi lucru. Eu nu vorbesc aici despre dezaxati ca de astia e planeta plina, ci doar spun ca mai mult ca sigur exista si unele cupluri care cred in ceea ce vor sa faca si nu ar infia un copil cu cine stie ce scopuri neortodoxe.

You asked me if I'm happy. This is a difficult question.
The problem with happiness is that you don't know when you have it.
You remember it.
Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by spic de grau

Corina,
Avand in vedere ca subiectul va ajunge la ZZ inainte de pagina 3, eu zic ca mai bine postai acolo direct. Scuteai efortul unui moderator..

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Mey Lumy mey lasa subectu' aici pe prima pagina sa mai vada si altii ca io ma chinui de mult timp sa ajung pe la ZZ sa vad cine cu cine se mai cearta si de ce si nu mai reusesc!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Initial creeata de corinadana

Astazi, o zi mai speciala aici in SUA, ma uitam la stiri si vad o multime de cupluri care doreau sa si uneasca destinele. Foarte frumos zic eu! Numa' ca era o singura problema. Una si mare cei ce se casatoreau erau ei si ele. Dar nu cum suntem obisnuiti ei cu ele si invers ci ei cu ei si ele cu ele. Ups!!!! Ce parere aveti voi de asemenea chestii???? Mi e mi se par total dubioase desi mai demult o cunostinta mai in cauza imi cicea ca s demodata. OARE??? Si cand te gandesti ca mai vor sa infieze si copiii

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Banuiesc ca esti proaspata in US,ca altfel probabil nu mai postai subiectul asta,ai fi invatat ceva despre toleranta si open mind.Oricum,parerea mea e sa nu te arati ofensata cind o sa vezi asa ceva live,ptr ca in US este ceva obisnuit,nimeni nu se mai mira si nu mai ramane cu gura cascata ca la circ,posibil sa iti iei citeva zeci de Vuittoane in cap daca te manifesti cumva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Nici eu nu-i inteleg dar nici nu-i condamn. Fiecare e liber sa faca ce vrea. E alegerea lor.Sau poate nu?! Oricum si eu sunt de parere ca si ei sunt tot oameni. Si in general noi avem tendintza de a ne speria de ceea ce nu intzelegem. Iar cand suntem speriati reactionam negativ...

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Eu nu stiu daca esti demodata, dar ceva prejudecati ai in mod sigur Si ei sint tot oameni si au dreptul la fericire atita timp cit nu fac rau nimanui. In rest, palaria jos pentru cine e pregatit sa-si ia raspunderea de a infia un copil orfan; indiferent de orientarea sexuala, acel om are un suflet mare.

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Nu inteleg lipsa asta de toleranta si nici interesul vadit pt ce fac altii in intimitatea lor.E treaba lor.Nu cred ca heterosexualii sunt mai buni cu ceva decat homosexualii..oamenii suntem cu totii si vad ca inca mai sunt persoane care au probleme cu toleranta..sau intoleranta..no offence

POZE

Mergi la inceput