Recomandari gradinita Waldorf- Popa Nan sau Romana
Buna ziua, dragi mamici!
Am un baietel de 1 an si jumatate si as vrea sa depun cererea de inscriere (pentru 2007 cand Radu va avea 3 ani) la una din gardinitele Waldorf din Bucuresti.
Am doua optiuni si nu stiu la care sa ma hotarasc: gradinita 113 de pe Popa Nan si gradinita 2 de pe H. Coanda (piata Romana).
Mi-ar fi de mare folos ajutorul vostru, mai exact niste recomandari pentru una din aceste gradinite sau chiar o anume educatoare de care ati fost multumite.
Multumesc anticipat!
Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
Raspunsuri
crisiacob spune:
Fetelor, chiar nu e nimeni care are copilul inscris la una din cele doua gradinite?
Pana miercuri trebuie sa ma hotarasc pentru ca de joi ma intorc la serviciu si n-o sa mai am timp de colindat.
Pupici voua si celor mici!
ankalaura spune:
S-a mai discutat despre gradinitele Waldorf, si erau mamici care au raspuns. Vezi ca zilele trecute a mai fost deschis un subiect, si o mamica - natali parca, are copilasul in Romana. Eventual trimite-i un PM.
Altfel, poti cauta in arhiva discutiile vechi.
Eu stiu numai din auzite, in sensul ca baietelul nasilor nostri este si el in Romana si sunt foarte multumiti.
Mie mi-ar fi placut pentru fetita mea, dar mi-e mai aproape la Popa Nan unde au insa program scurt.
Parerea mea e sa le faci o vizita si sa vorbesti cu personalul - s-ar putea sa te lamuresti mai bine de cum stau lucrurile decat din ce ti-ar povesti altii.
Succes
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare
genusa spune:
Buna Crisiacob,
Si noi suntem in aceeasi dilema.
Gradinita din Popa Nan ar fi aproape de casa iar cea din Romana ar fi in drumul lui tati spre serviciu(ma rog cu aproximatie...)
Ati fost la gradinite?cum vi s-a parut?Ati luat o hotarare?Spuneti-ne si noua cum a fost!Trebuie sa mergem si noi cat de curand.
Multumim si numai bine,
crisiacob spune:
Ne-am hotarat pana la urma la gradinita din Popa Nan din motive de vaccinare. Se pare ca la Romana (unde este program lung) nu primesc copii nevaccinati antirujeolic. Al nostru nu este vaccinat si nu vrem sa-i facem acest vaccin asa ca ne-a ramas Popa Nan unde ni-l primeste fara probleme deoarece nu au cantina si nici dormitoare.
Popa Nan este o gradinita mai mica, cu o curte mica si de aceea am vrut sa vad cum este si in Romana. Cea din Romana este, intr-adevar un pic mai mare, dar asta din cauza ca au dormitoare, altfel curtea este la fel.
Ce sa mai spun, mergem la Popa Nan unde oricum mi-a placut foarte mult de doamna directoare.
Genusa, poate ne intalnim cu cei mici la gradi!
genusa spune:
Si noi ne-am hotarat sa mergem la gradinita din Popa Nan-am fost si am completat Cererea de inscriere.
Nu stiu in ce masura asta inseamna ca vom fi si acceptati dar o sa vedem ce o sa mai fie mai departe.
Si noua ne-a placut de d-na directoare de la Popa Nan si gradinita in general.
Am fost si la Romana dar am considerat ca nu s-ar justifica efortul de a parcurge un drum destul de lung si obositor(nu mai vorbim de timp si aglomeratie)avand in vedere ca si gradinita din Popa Nan ne-a placut la fel de mult.
D-na directoare din Popa Nan ne-a spus ceva de un proiect cu program prelungit din 2007.Ti-a spus si tie acelasi lucru?
Noi oricum vrem program scurt(cel putin la inceput)asa ca nu suntem conditionati de asta.
Ni s-a recomandat si sa participam la serbari si alte activitati asa ca poate ne vedem pe acolo(daca veniti si voi!)
Numai bine!
cris1511 spune:
Buna,
Imi puteti spune si mie daca gradinitele astea sunt particulare sau de stat? Si daca aveti vreun nr de tel mi-l puteti da, va rog?
Mersi,
Cristina
Balbina spune:
Buna,
si pe mine ma intereseaza pentru anul 2007 gradinita Waldorf, aia din Romana. Scuzati-mi naivitatea din domeniu , e nevoie sa se inscrie copilul acuma? Adica la anul va fi tirziu deja? Al meu are 1 an si 7 luni.
Multumesc.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
genusa spune:
Gradinitele sunt de stat(nu particulare).
Numerele de telefon:
Gradinita nr 113(din str.Popa Nan)-252 1772-de obicei gasesti pe cineva pana in ora 14.
Gradinita nr.2(din Piata Romana,str Henry Coanda)-212 8803
Sper sa iti fie de folos,
crisiacob spune:
Natalia, ar fi bine sa te duci de acum sa depui o cerere ca sa fii sigura. Si al meu are doar 1 an si 5 luni si am depus cererea in Popa Nan chiar astazi. Nu de alta, dar nu sunt decat 3 gradinite Waldorf in tot Bucurestiul! Am fost in Romana si e f frumos. Merita sa faci si tu un drum cand ai timp.
Genusa, ne-am inscris si noi si ne-a spus acelasi lucru, cum ca vor fi de la anul 3 grupe, 2 cu program prelungit si 1 cu program scurt. Si mie mi-a placut tare mult de doamna directoare. Vezi ca a spus ceva de o sedinta cu parintii prin martie- aprilie. Poate ne intalnim acolo!
Pupici la toata lumea!
genusa spune:
Natalia,nu stiu cine iti poate raspunde cum o sa fie la anul viitor cu locurile la gradinite.Poate mamicile care au deja copiila Waldorf pot sa iti spuna cum a fost in anii trecuti.
Eu cand am sunat anul asta in februarie la gradinita din Romana,mi-au spus ca pentru anul 2006-2007 nu mai sunt locuri.
Oricum anul 2004 este un an in care s-au nascut multi copii asa ca nu cred ca este o idee rea sa te duci sa te interesezi din timp.
Crisiacob,multumim pentru informatii.O sa mai sun si eu la gradinita sa vedem ce mai apare in viitor si daca afli ceva te rugam sa ne anunti si pe noi.Ne-am uitat la pozele cu Floricel(asa se numeste baietelul tau?)E tare scump !Numai bine,