Gradinita 111, Dr. Taberei?!

Gradinita 111, Dr. Taberei?! | Autor: matahut

Link direct la acest mesaj

Buna,
Stie cineva amanunte despre gradinita 111 din Drumul Taberei de pe Sibiu? Despre conditii si despre inscrieri? Trebuie cotizat? Dar macar merita? Exista vreo educatoare mai buna? Mi-e groaza de educatoare care altoiesc copiii!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna.
eu am o nepotica care este grupa mare acolo. cat de cat cunosc gradinita, ca pe acolo am stat...si eu am facut gradi acolo acum ceva timp!
e curat, mie imi place acea gradi. din pacate nu stiu despre educatoare, directoarea e de treaba, sora-mea nu a cotizat cand a inscris-o. mancarea e buna, curtea e mare...
succes in cautari!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria31 spune:

Am auzit si eu numai lucruri bune despre gradi 111.
Este vazuta bine si printre educatoarele din cartier. Eu zic ca nu strica sa mergi pentru inscriere, desi cred ca acum este prea devreme. Am inteles ca inscrierile incep prin aprilie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Multumesc mult pentru informatii. Cand nu cunosti nimic orice informatie e pretioasa! Sper sa avem succes. Acum am inteles ca au nu stiu ce expozitie pana pe 8 martie, dar pe 9 vom fi acolo sa vedem ce si cum!
Sper sa ma lamureasca cineva si in privinta educatoarelor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

cucuoancea, ti-ai inscris copilul la gradinita 111?
As vrea sa-l inscriu si eu pe Mircea, dar am doua probleme: inca nu face la olita, dar muncim la asta si inca nu se imbraca/dezbraca singur. Educatoarea de la cresa mi-a zis sa vorbesc la gradi, ca unele primesc si copii mici care nu fac totul perfect.
Zi-mi si mie te rog daca ai fost si ce impresie ti-ai facut?

Diana si Mircea (2.01.2004)

www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

buna.
eu stiu ca la gradi primesc copii de la 3 ani...acum..poti incerca!
succes. pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Am fost la 111 si am vorbit cu doamna directoare. Inscrierile se fac pe sau dupa 15 aprilie. Gradinita arata foarte bine, sali mari, curatenie, confort. Noi suntem inca in dubii fiindca mai avem doua gradinite (una aproape de parinti, alta de vitoarea noastra locuinta) si deci nu ne-am decis daca o inscriem la 11, dar avem promisiunea doamnei directoare ca ne-o primeste in toamna daca nu vrem patut...deci daca o luam la ora 13! Asta e o alta problema... Mergi si vorbeste cu directoarea, du un buchet de flori si vezi ce spune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Si eu as vrea sa-l inscriu pe Alex acolo. Dar m-ar interesa mai multe informatii despre educatoare. Si chiar despre costuri. Daca sunt mamici care detin informatii mai multe, le rugam sa ne ajute si pe noi. Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simkat spune:

Buna!
As vrea sa merg si eu sa vad gradinita asta dar nu stiu exact unde este. Imi dati si mie niste repere (un magazin, ceva care sa ma indrume), fiindca str. Sibiu este mare, iar eu nu stiu unde este nr.8?

Simona si Raducu

Mergi la inceput

este vis-a-vis de magazinul favorit! are un parculet in fata!!!! e la statia de troleibuz 69,71 cum vii din oras!
succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Vreau sa readuc subiectul in actualitate.Eu locuiesc chiar langa gradi si este imperios necesar sa il inscriu pe Victor aici deoarece stam chiar langa ea si mi-ar fi f. usor sa il duc sa il aduc , mai ales ca e si fratiorul lui acasa.El in oct ar avea aproape 3 ani, fara 2 luni, sper sa faca la olitza pana atunci- ma gandesc ca peste vara o sa se intample minunea!

Ati reusit sa inscrieti copii la gradi? am nevoie de o intrare, ceva? pls

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput