Dr. homeopat!
Buna, fetelor! Vreau sa ajung cu Matei la un dr homeopat. Are dermatita atopica, ii trecuse acum juma' de an si de o luna si ceva iar are pete aspre pe picioare si fund si il mananca raauuu!!
L-am dat cu una, alta, dar nu-i trece. Si data trecuta i-a trecut ff greu...de la sine, nu ca urmare a vreunui tratament. Acum insa se scarpina saracu' toata ziua, are zile cand se mai estompeaza si zile cand sunt iritate.
Acum vreau sa va intreb daca ati avut dermatita atopica si ati tratat-o cu produse homeopate. Am auzit ca ar da rezultate! La ce dr. sa merg? Imi puteti recomnada pe cineva? Sa nu merg asa...la plesneala.
Si as vrea si ceva pentru imunitate....tot homeopat...avand in vedere ca Emma merge la gradi de 2 luni jumate.
Asadar...la ce dr. sa merg? 
_Ella,
Emma &
Matei
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.
Raspunsuri
linasobolina spune:
Incearca la fam.DR Chirila. Sunt superbuni, trebuie programare.
Au un magazin cu produse homeopatice, pe Calea Floreasca, vis a vis de spitalul de Urgenta, se numeste Naturalia magazinul,e mic.Poti gasi si pe net referinte despre ei
Anuska spune:
Si eu vreau nume si tel(adresa) de dr homeopat din Buc!
Am vazut p-aici recomandati vreo 2:
-Dr Mariana Trifa
Str.Piata Amzei nr 10-22,sc B,ap2
Tel 021/212.78.69 sau 0744.635.258
-Dr Ioan Teleianu
Str. Dr Anibal Teohari nr 16,sect 5, langa Acad.Militara (autob 226,136 statia Mihai Ciuca)
Tel 411.07.88 sau 410.52.87
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
riana spune:
O recomand pe D-na dr Mariana Trifa.
Dr. Teleianu nu mai profeseaza, pe motive de sanatate.
miris_ spune:
eu tocmai am fost cu piciul meu la d-na dr Carmen Caba. e homeopat. varul meu merge la dansa cu fetele de 1 an si rezultatele sunt mai mult decat multumitoare. daca te va interesa, poti sa ma contactezi. dansa are cabinet la spitalul colentina
Cristina si Mihnea Stefan
In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...
locca spune:
pisi_ella, ma intereseaza si pe mine exact acelasi subiect, asa ca daca gasesti, te duci etc. da-mi si mie te rog coordonatele. Si Matei al meu are DA si tot asa de cateva saptamani i-au aparut iar niste nesuferite de pete.
Multumesc frumos!
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
pisi_ella spune:
Multumesc mult, fetelor! 
As vrea sa merg la consult sambata asta. Sa vad care are program sambata, ca numai atunci poate sotzu' sa ne duca.
_Ella,
Emma &
Matei
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.
monjum06 spune:
si eu subscriu la fam. Chirila. Pt. date de contact intra pe www. naturalia.ro. Sunt cam departe, in comuna Voluntari, cam scumpi, consultatia si produsele ajung la cateva milioane si fff. aglomerati. Preferabil sa ai toate analizele facute si nu ti-as recomanda sa te duci cu copilul decat daca trebuie neaparat sa il vada fiindca te programezi la 10 si poti sa intri la 16. e f. multa lume din provincie care vine de seara si apoi nu mai poti intra inaintea lor la 10 cand vii tu.
Dar sunt buni.
monica
Ramona J spune:
Noi am fost la dr. Trifa si nu am fost incintata deloc. Dupa vreo opt luni de tratament am renuntat.
Fam. Chirila am auzit ca sint foarte buni, dar am renuntat din motivele explicate si de Monica mai sus.
La dr. Trifa programarile se fac cu citeva (multe) saptamini inainte dar puteti merge mai devreme daca renunta cineva la programare.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
kores spune:
quote:
Initial creeata de pisi_ella
Are dermatita atopica, .
Am auzit ca ar da rezultate!
Si as vrea si ceva pentru imunitate....tot homeopat...
Exact aceleasi probleme ca si noi... cind in sfirsit am ajuns la un rezultat multumitor pt imunitate cu Rybomunil, mi-a zis ieri homeopatul Sararu din Buc ca tb sa-l intrerup(facusem deja 2 luni de trat)
Mi-e teama, chiar dau rezultate aceste trat homeopate?? daca n-ar tb sa intrerup R as incerca acum.
Tot el mi-a zis ca da rezultate si pt prurigo al nostru...
Chiar nu stiu ce sa fac... m-a costat totul 300 mii vechi.S cu revenire peste o luna la control...
ingridnen spune:
De ce sa intrerupi Ribomunyl-ul ? Din cate stiu eu, tratamentul homeopat nu il exclude pe cel alopat !
Noi am fost la Dl.Dr.Sorin Cadar (consulta la Biomedica, recomandat de fetele de pe forum). Problema a fost imunitatea scazuta, amigdalite frecvente (angina acuta eritematoasa, cum spune pediatra). Ca analize am facut exudate si copro.
Cristi ia acum Oscillo si Paragrippe. Si Ribomunyl, la recomandarea pediatrei. Ribomunyl i-am dat in martie-aprilie-mai si acum in octombrie-noiembrie-decembrie. Ultima amigdalita cu febra mi-a facut-o in aprilie.
De atunci a mai facut un rosu in gat la mare si un guturai cand a inceput gradi, pe care le-am tratat tot homeopat (Homeogene, Oscillo, Paragrippe). Sper sa fie OK si mai departe. C-o fi meritul Ribomunyl-ului sau al celor homeopate nu stiu..
Sanatate !
Ingrid si Cristi 3 ani si 7 luni