Clubul telenovelistelor!
Dragele mele!
Ce pareri aveti despre noua telenovela romaneasca "Lacrimi de iubire",dar "Numai iubirea" v-a placut?
La mine calvarul a inceput cu prima telenovela,ora la care se difuza "Numai iubirea" coincidea cu ora la care papa micutul meu,atunci bb,apoi urma ritualul de culcare si uite asa a ajuns mami fan al telenovelelor,dar numai al celor romanesti.Noua serie se anunta mai reusita decat prima,acum ramane de vazut!
Daca indragiti acest gen de seriale,va invit sa discutam despre actori,cat de mult li se potrivesc rolurile pe care le interpreteaza,preferati telenovelele romanesti sau vi se par mai bune celelalte?
Va !
Bine ati venit in clubul telenovelistelor!
-alina morostes
-cicuta
-gegea
-mamy2706
-oana n
-mitzuka
-AYUMI
-Klumea blondy
-danangie
-SIMONABB
-Smillaraaq
-diadaniela
-gabibarta
-bibyrox
...si lista ramane deschisa...
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Raspunsuri
oana_n spune:
Ma bucur ca cineva a avut ideea unui asa subiect.Intai de toate...te felicit pt minunatiile de copilasi....sunteti niste dulci.....!!!
Acum....vorbind de telenovele...."Numai iubirea" a fost un proiect interesant....insa s-a vazut ca e prima experienta de acest gen...a fost o telenovela buna, insa am urmarit si eu fara sa clipesc "Lacrimi de iubire" si mi s-a parut net superioara si ca actiune, mult mult mai complexa si destine multe mai intersectate, cat si din punct de vedere al aspectului tehnic....personajele sunt gandite ceva mai...aproape de lumea telenovelistica cu care suntem obisnuiti de la latino-americani.Cat despre alegerea intre telenovelele romanesti si cele latino-american....cred ca ni se par mai "apropiate" cele latino....insa doar datorita faptului ca asta am vazut ani in sir, nu cred sa aiba telenovele romanesti vreo problema in a fi in competitie cu cele de peste ocean.E bine sa invatam de la ei si sa aplicam dat fiind faptul ca avem multi actori de valoare care stau uitati pe holurile teatrelor incercand sa ia un salariu care nu le ajunge nici de intretinere.Sper ca fenomenul asta sa fie un pas mare in fata, pentru a ajunge si noi la acelasi sistem in care actorii sa aiba contracte pe 5-10 ani cu o televiziune pt a face filme si cu niste onorarii care sa le recunoasca macar pe jumatate valoarea.Cam atat pentru moment.Va pup si va astept sa ne dam cu parerea.....
Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa
mitzuka spune:
Fain subiect!...
Am urmarit din curiozitate primele episoade din Numai iubirea...dar cam atat pentru ca nu mi-a placut personajul Ana si cu atat mai putin interpretarea falsa a Corinei Danila...in rest se vede diferenta dintre actorii profesionisti cu cariere in spate si incepatori sau amatori...Drept e ca Dan Bordeianu si Adela Popescu mi s-au parut naturali si talentati...urmarea sunt distribuiti si in Lacrimi de iubire...care intr-adevar pare mai complexa..mai bine realizata ..mai aproape de ceea ce este telenovela...Sa vedem ce o sa iasa...
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
camelia72 spune:
Multumesc,Oana,esti o scumpa !
Imi place si mie cuplul Dan Bordeianu -Adela Popescu,sunt draguti si talentati iar acum au si roluri destul de complicate,se vede ca li s-a acordat destula incredere!As fi dorit sa o vad pe Oana Zavoranu,mi-a placut la nebunie interpretarea -nu cred ca i-a fost f.greu sa joace rolul Andreei din "Numai iubirea",o ajuta si figura iar ca si caracter nu cred ca este prea departe...hai,ca uite am ajuns sa si barfesc! In concluzie,se anunta o telenovela "beton",astept s-o vad si pe Luciu...Sonia,in film.
Bine ca s-a mai gandit cineva si la talentatii nostrii actori trecuti de prima tinerete,altfel...cred c-ar fi ajuns muritori de foame,acum au aparut cei tineri care sunt si ei f.buni (ex."La bloc","Fete cu lipici"...).
POZE
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Si mie imi place "Lacrimi de iubire",cred ca va fi foarte interesanta,cu intrigi si pasiune.Imi place si mie cuplul Adela Popescu-Dan Bordeianu,mi se pare ca joaca foarte bine in film.
Azi am citit in revista VIP ca "Adela Popescu nu vrea scene amoroase pt.Dan"(citat) in "Lacrimi de iubire",cica ar fi geloasa.
Imi place cum joaca Bebe Cotimanis,imi place de Maia,e draguta,imi place Amalia(Elvira Deatcu)...imi plac mai multi....
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
camelia72 spune:
Pacat de Florin Piersic,chiar sa moara din primele episoade?
Cred si eu ca Adela Popescu nu vrea scene amoroase pt.Dan,doar fata il iubeste,nu cred ca-i pica bine sa-si vada iubitul sarutandu-se cu alta ,dar...asta le e meseria!
POZE
alinamoro spune:
Camelia,nici eu nu ma asteptam sa moara Florin Piersic asa repede,chiar in primele episoade.
Ai vazut ce nasol joaca doctorul ala? Asa sec vorbeste...
pozici
klumea_blondy spune:
doctorul ca doctorul,ca ala n-o sa apara de multe ori,dar ce ziceti de fata lui grig(nici n-am retinut cum o cheama)?e falsa rau!
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by klumea_blondy
doctorul ca doctorul,ca ala n-o sa apara de multe ori,dar ce ziceti de fata lui grig(nici n-am retinut cum o cheama)?e falsa rau!
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
Da,da...Nicol o cheama.
pozici
AYUMI spune:
Si mie mi-a placut foarte mult Numai iubirea.
Despre Lacrimi de iubire nu ma pot pronunta inca pentru ca pe ProTVInternational nu il transmit decat incepand cu lunea viitoare.
Astept,insa,cu nerabdare si cealalta telenovela facuta de AcasaTV numita Pacatele Evei.Am inteles ca ii vom revedea pe Alexandru Papadopol,Lili Sandu,Oana Zavoranu...
Bianca 23+
http://community.webshots.com/user/ayumi118
camelia72 spune:
Super!Il ador pe Papi!
POZE