Buna!

Buna! | Autor: valle3114

Link direct la acest mesaj

Buna , sunt noua pe site,si sunt gravida in 32 de sapt.... nu am avut o sarcina deloc usoara, deoarece sunt cu iminenta de avort... conteaza foarte mult sa ai un doctor in care sa ai incredere totala...Sunt la a doua sarcina, prima a fost acum 11 ani jumatate, cind am nascut un copil de 5 Kg si din cauza doctorei Cornelia Popescu din spitalul Caritas,in loc sa nasc cu cezariana, am nascut normal.. A urmat o operatie de ruptura de col si de perineu la doi ani dupa nastere, facuta de un doctor, nu imi mai aduc aminte numele, dar era cel mai bun pe vremea aceea, cica, la spitalul Elias sectia chirurgie... Problema este ca nu se stie ce mi-a facut exact... dupa prima mastere am mai ramas de 2 ori gravida dar am pierdut sarcinile ,una la 3 luni jumatate si alta la 4 luni jumate.Acum am ramas din nou si doctorii se intreaba cum de am ramas gravida... Sunt in grija dnei Dr. Anghel de la cantacuzino.Este super draguta si nu ezita sa spuna ceva daca problema o depaseste, ceea ce s-a intimplat si in cazul meu.. la 2 luni jumate, am plecat de urgenta la spital ca nu stiam ce se intimpla, cadea ceva din mine. Era iesit afara de marimea unui ou de prepelita.. am ajuns la camera de garda la Cantacuzino, unde m-a vazut o doctora de nationalitate straina, care mi-a spus ca sa vin a doua zi dimineata sa ma vada doctora mea si d-l profesor Hadi...ca ea nu stie ce sa imi faca, ca ii pare rau ca nu are un aparat de fotografiat sa imi faca poza pentru studenti ca este un caz mai aparte...nu va spun reactia mea, imi venea sa o strang de gat... mi-a facut un calmant si a ramas a doua zi sa vad ce este de facut....dar ea imi recomanda intrerupere de sarcina...m-am dus a doua zi, cind doctora mea m-a intrebat inainte sa ma controleze daca tin neaparat la sarcina asta.. i-am spus ca da.. la control s-a constatat ca ceea ce cazuse nu era sacul amniotic asa cum ii spusese doctora care a fost de garda, ci colul iesise afara... a cerut sa ma vada si dr. Hadi si dinsul mi-a spus ca am fire de la operatia de pe col, care a avut loc in urma cu 10 ani... nu imi venea sa cred... nici lor...Mi-a spus ca nu stie cum de am ramas gravida si ca nu stie daca voi reusi sa duc sarcina la capat..din cauza ca am colul scurt.. 3 centimetri si partea stanga a colului este necrozat...nu functioneaza.. Mi-a spus ca sa stau la pat ,nu poate sa faca cerclaj din cauza colului, mi-a dat tratament si ca atunci cind se va mari sarcina ,colul nu va mai putea cadea afara..dar voi avea probleme cu picioarele, se vor umfla rau de tot si durerea se va lasa pe nervul sciatic.. , ceea ce a fost adevarat. la 4 luni jumate nu a mai trebuit sa stau in fiecare zi sa il imping inauntru si am reusit sa scot salteaua de sub fund, care trebuia sa ii tina picioarele in sus...sa ajut colul sa stea inauntru.. mi-au scos firele in afara de unul care nu putea, deoarece era incastrat in col si le-a fost frica sa nu se deschida colul..cu injectii ,cu medicamente, am reusit sa ajug la 32 de sapt.. mai am putin, mi-a spus ca ar trebui sa incerc sa o mai tin inca o luna cel putin sa iesim din pericol...dar sincer daca as mai stii numele doctorului de la Elias, m-as duce si l-as omori cu mana mea... Am inteles ca din cauza operatiei sa ajuns la problemele astea... nu inteleg cum de acesti macelari sunt inca doctori....
Toti doctorii, ca am fost la o gramada dupa operatie ca nu ma simteam bine, nici unul nu si-a dat seama ca am fire inauntru, pina la controlul d-lui Hadi..La ecografie mi-a spus ca mi-a taiat si din col si l-a cusut rasucit... ceva de genul asta... acum intrebarea mea este, ca toata lumea mi-a spus ca nu am cum sa nasc normal, pot naste normal? doctora mea mi-a zis ca mai bine as naste normal ca oricum colul este facut praf si nu mai poate fi reparat, decit sa se taie partea necrozata, ceea ce ar scurta colul si mai mult, sau sa il las asa daca nu acuz dureri.. sincer imi este foarte frica, ca nu mai stiu ce sa cred, increderea mea in doctori este prea mica... Tot la Elias am facut operatia de polipi a copilului la un an si opt luni, si i-au infectat sangele,. Doi ani am umblat numai in spital ca era la un pas de leucemie... pina la urma diagnosticat cu Hepato-splino-megalie.... Asa ca feritiva de macelari, inainte sa faceti ceva interesativa in mai multe parti.. acum nu imi doresc decit sa nasc copilul bine si sa fim amandoi bine, cu toate ca imi este foarte frica... Va doresc numai bine....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Stefania, m-a ingrozit povestea ta! Nu credeam ca se poate intampla asa ceva! Sunt fara cuvinte...eu iti doresc sa aduci pe lume un copil sanatos si zburdalnic, iar tie muuulta sanatate si ai mare grija de tine si familia ta!

Oana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Mai Stefania, uite eu nu puteam sa dorm si am citit mesajul tau, mi se pare un film de groaza, este inexplicabil! Nu pot sa cred ca ai trecut prin toate aceste probleme, nu numai tu, dar si saracul copil!
Eu sunt insarcinata in 38 de saptamani si fac parte din grupul Mamici de iulie-august 2006, te invit sa te alaturi noua, acolo sunt fete tare dragute si asa vei avea sprijinul nostru pana la nastere, din suflet iti doresc numai bine, din cate stiu sunt multe fete care vor naste la elias, asa ca le poti avertiza. Ar fi si mai bine daca ti-ai aminti numele medicului, spre a face cunoscut si altora incompetenta unor medici sau mai degraba macelari.
Imi pare rau ca trebuie sa treci prin toate astea, mult curaj si cu D-zeu inainte!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Stefanie, chiar ca groaznic ce ti s-a intamplat. Vino la mamici de iulie-august. POate te vom ajuta. Suntem unele cu probleme, altele bine. Fetele sunt f dragute. Si eu am auzit despre Elias destul de multe povesti urate si chiar cu doctori f cunoscuti, dar fiecare iti poveste nasterea asa cum a decurs. Nu stiu ce sa zic. Sunt tare socata de ce ai patit! Eu iti doresc sa treci cu bine peste sarcina si sa fiti sanatoase si tu si bebele. Nastere usoara!

Ioana 34+ si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060730/dt/9/k/ff80/preg.png

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thestoasa spune:

Vei vedea ca Dumnezeu te va ajuta si vei naste un copil sanatos....daca stai sa te gandesti ca daca tu nu ramaneai insarcinata nu aflai care era adevarata ta problema.
In primul rand dai viata unui copil care este o minune si in al doilea rand va fi bine si cu tine, de aceea este bine sa fim cu multa radare si optimiste.

Multa rabdare si cu D-zeu inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

ingrozitor ceea ce ti s-a intamplat...si totusi trebuie sa fii convinsa ca ai o minune in burtica, trimisa de Dumnzeu sa va bucure pe tine si pe familia ta...trebuie sa fii optimista ca totul se va termina cu bine si la termenul stabilit...nimic nu e intamplator pe lume

Eliza 32+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Stefania am citit ingrozita ceea ce ai scris... Nu am cuvinte sa-ti spun... Dumnezeu te-a ajutat sa ajungi aici si te va ajuta sa duci sarcina la capat, sa nasti mica minune sanatoasa si frumoasa!
Hai la mamici de iulie-august, esti una de-a noastra si te primim cu bratele deschise!

Valentina 33+ (30ani), Alexandru(5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

sanatate si sa duci cu succes sarcina la sfirsit.
povestea ta e cumplita. asemenea macelari ar trebui dati afara din spitale si anuntati public sa nu mai mearga nimeni la ei.
te pup si iti doresc tot binele din lume!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotica spune:

STEFANIA,imi pare sincer rau pt tot ce ti s-a intamplat,dar eu cred ca DUMNEZEU ti-a trimis acest ingeras mic si ca totul va fi bine,DUMNEZEU va fi cu voi,ai sa vezi.pupici si ai grija de tine si de ingerasul tau.

Mergi la inceput