Mamici in Germania (8)
ROMANCE DIN GERMANIA,HAIDETI SA NE ADUNAM!
Sarbatoritii lunii MARTIE :
LILIANA 02 martie 1982
MIHAELA 05 martie 1982
CLAUDI@ 16 martie 1983
ANDREAS - copil de Claudia - 17 martie 2004
DAVID - copil de Mihaela - 29 martie 2007
Noi suntem :
- CLAUDIA74 - nume real Claudia-Maria Timisoara- 02 decembrie 1974, mamica de :
Denisa Timisoara - 17 iunie 1995 si
Andreas Heidelberg - 17 martie 2004
- RAMONAIANI - nume real Mariana Bucuresti - 25 februarie 1978 mamica de :
Eliza Darmstadt - 06 septembrie 2007
- CESCKA777 - nume real Franceska Timisoara - 07 ianuarie 1977,mamica de :
Benjamin Muhlacker - 23 decembrie 2007
- TRISCHA - nume real Adina Brasov - 24 ianuarie 1973,mamica de :
Patrizia München - 04 octombrie 2006
- MIRILUTA - nume real Cristina Targoviste - 28 iulie 1977,mamica de :
Miruna Bucuresti - 19 decembrie 2002 si
William Henrik Hamburg - 30 august 2007
- MIKIRIKI - nume real Mihaela-Mirela Zalau 19 iulie 1979
- I_ULIA - nume real Iulia Bucuresti - 21 august 1984 mamica de :
Iris Bucuresti - 7 august 2007
- ANGIUTA - nume real Angelica Focsani - 24 octombrie 1982 mamica de :
Vlad Lukas Berlin - 8 iunie 2007
- CLAUDI@ - nume real Claudia Constanta - 16 marie 1983 mamica de :
Tony si Nico Louis
- DIDIALEX - nume real Alex Focsani - 04 aprilie 1976 mamica de :
Robert Bucuresti - 12 septembrie 2004 si
David Mannheim - 31 mai 2007
- ANANGELEXI - nume real Alexandra Bucuresti - 17 mai 1979 mamica de :
Maria Cornelia Bucuresti 20 septembrie 2006
- RICEA - nume real Teodora Carla Piatra Neamt - 02 august 1978,mamica de :
Roberto Alexandru Lupeni - 28 iunie 1999 si
Angelik Melany Calw - 28 octombrie 2007
- MIHAELAAA - nume real Mihaela Sibiu - 05 martie 1982,mamica de:
DAVID Dinkelsbühl - 29 martie 2007
- dinora77 - nume real Liliana Drochia (Rep.Moldova) - 02 martie 1982 isi doreste mult
- mOoniik - nume real Monika Oradea - 03 februarie 1978
- miraklucker - nume real Mirabella Timisoara - 24 octombrie 1973,mamica de :
DAVID - 15 august 2002 Arbon - Elvetia
DARIA - 20 noiembrie 2004 Arbon - Elvetia
SELINE - 07 februarie 2006 Arbon - Elvetia
Raspunsuri
mikiriki spune:
Clau, multumim pt. capitol nou.
Am mai gasit una
PS: zice- say my funky name ( sa nu iau un advertisment )
Miki
claudia74 spune:
Ardeleanco lasa-o'n fras de dieta, nu vrei mai bine asa ceva Curcan umplut
super lilica
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
Fetele cu dieta nu dati cu rosii ce vedeti pe acolo da? mersi de site Mariana
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mikiriki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia74 Ardeleanco lasa-o'n fras de dieta, nu vrei mai bine asa ceva Curcan umplut super lilica www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
Oare cate calorii are?
Miki
Miriluta spune:
citat din mesajul lui mikiriki Oare cate calorii are? Miki |
cateva trilioane, but who cares?
mikiriki spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Miriluta
cateva trilioane, but who cares? Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007) |
mie imi pasa
Ma multumesc cu vizionatul pozelor si mai bag o rosie in gura
Miri, ce dieta tii?
Miki
Miriluta spune:
mancatul din ochi .
Nu tin o dieta anume, incerc sa mananc cat mai putine fainoase (Florin e diabetic, asa ca oricum nu prea mancam paine si paste)mancam aproape numai paine integrala, multe legume si carne fiarta sau fripta, mese cat de cat regulate, cand mi-e foame rod un morcov sau un mar, ultima masa la 6 cel tarziu.
Chestia e ca nu fac suficienta miscare, stau toata ziua cu c.rul pe scaun...si cand sunt stresata trebuie sa rontai ceva. Dar am inlocuit Salzstangen cu mere sau Paprika...
mikiriki spune:
tinem aceeasi ``dieta``. Dupa ora 18 nu mai mananc nimic, beau apa . Ah... si ceaiul verde e chiar gustos :)
Mai fac si sport , atat cat imi permite programul de munca. Acasa am inceput sa fac abdomene multe, poate-poate reusesc sa scap de burta.
Tin pumnii sa scapam de kg.
Miki
Miriluta spune:
citat din mesajul lui mikiriki Mai fac si sport , atat cat imi permite programul de munca. Acasa am inceput sa fac abdomene multe, poate-poate reusesc sa scap de burta. Tin pumnii sa scapam de kg. Miki |
eu imi promit in fiecare zi ca o sa fac seara sport...si ma tine fix pana seara, cand cad lata. Acum m-am decis ca astept sa se mai incalzeasca si incep sa alerg...dar precis imi gasesc si atunci vreo scuza ceva . Insa am aflat ca eu de fapt nu sunt grasa ci sunt doar prea scunda pentru greutatea mea
Problema mea cea mare e ca am artroza la ambii genunchi si cel mai mare dusman e ...greutatea in plus. Daca nu slabesc, o sa ajung in curand in scaun cu rotile
Dar uite, in seara asta, sa moara calu' daca nu fac cel putin 50 de abdomene . Culmea e ca Florin e genul suplu...si cand il vad ca se uita in oglinda si se vaita ca s-a ingrasat, imi vine sa ii dau un ciocan in trompeta .
claudia74 spune:
Miri sa moara calu daca nu faci abdomene clar!!!!! pai mama ma-sii de treaba,nu acu serios e chiar nasoala treaba cu artroza,musst do something,da stai si tu unde se agata harta in cui,ca altfel ne grupam si noi otzara la jogging,la o sala ceva.
Miki mai belesti mult ochii pe acolo, mai ai servetele de sters tastatura ca precis e uda ,mai baga o dedecatiune,ca-s in sfung.