"Cosmetice" pentru bebe

"Cosmetice" pentru bebe | Autor: mandyksch

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, am si eu o intrebare. Am ajuns in faza in care fac o mica listuta cu "cosmeticele" pe care trebuie sa i le cumpar lui bb.Stiti voi creme, uleiuri, pudre, sampon etc. As vrea sa stiu parerea voastra despre marcile aflate pe piata in Romania, ce imi recomandati voi, sunt foarte multe si nu stiu care marca este mai buna.

Astept parerile voastre.Va multumesc.

Mandy, 32+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Mandy, super subiectul! Si eu ma gandeam la acelasi lucru.
Eu i-am luat prietenei mele de la HelpNet un set de cosmetice de bb de la Biolane (farmacistul era tare incantat de ele si mi le-a recomandat, spunand ca sunt mai bine decat Sanosan). Inca nu i le-am dat prietenei sa obtin o parere, dar i le voi da saptamana asta.

Oricum ma intereseaza si pe mine parerea celorlalte fete.

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 26+

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Tania, si ce contine setul pe care l-ai cumparat? Este cat de cat complet si cam cat te-a costat? Eu am planificate cumparaturi saptamana viitoare si as vrea sa-mi calculez un buget cat de cat.

Mandy, 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Mandy, "setul" l-am compus eu, ca nu era ceva la "pachet". Aveau, intr-adevar, foarte multe produse din aceiasi gama si puteai alege. Eu am luat o crema de corp, un flacon cu pudra si un spumant de baie. Miros demential! Pretul este cam de 100.000 (plus-minus) pe produs. Dar daca intri pe site-ul lor (helpnet.ro) dai cautare produs si tastezi numele Biolane, le vezi pe toate, cu preturi.

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 26+

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

eu am luat Nivea ca am auzit ca sunt mai bune decat Sanosan si la fel de bune precum chicco, chicoo fiind mai scumpe.
nivea lotiune corp pt. masaj dupa baita:88.000
nivea gel de dus si sampon (2 in 1 si-ai scapat de o sticluta): 80.000
crema de fund am luat-o de la chicco: 167.000, special pt. "zona scutecelor"
servetele umede le-am luat tot de la nivea: 110.000 70buc., dar am auzit ca Pampers sunt chiar mai bune, nici prea umede, nici prea uscate
talcul l-am luat de la Johnson's pt. ca am folosit eu tot timpul talcul lor si am fost multumita.

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

eu am auzit ca produsele klorane sunt f f bune pt bebelushi, dar sunt intr-adevar super scumpe, shi oricum, se gasesc numai in farmacii. cred ca ar costa cam de la 200.000 in sus sticlutza (shampon, gel de dush, etc).
xandra
p.s.: hai ca am deschis subiect aici dar tot numai noi intre noi vorbim, vad ca alte mamici nu se baga

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

La inceput am folosit gama sanosan, tare bune. Acum folosim Nivea, bune si alea. Mie insa cel mai tare mi-au placut cele de la Bubchen.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Cineva mi-a spus sa nu prea cumpar produse Johnson's pentru ca nu sunt atat de bune, acum nu mai stiu ce sa cred, mai fac sapaturi.Si va multumesc pentru idei.

Mandy, 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natachka spune:

! O prietena a folosit numai BUBCHEN si este de parere ca sunt cele mai bune ! Sunt "made in Germany", si sunt excelente! Mai ales: spuma de baie (se pun doar 2-3 picaturi,si se poate folosi de la prima baita ), crema folosita special sub pampersi, lotiunea de corp... Toate sunt excelente! Si copilul nu a avut nici o iritatie, nici macar o singura data! Se gasesc la farmaciile Dona. Si nu sunt foarte scumpe.

Vi le recomand cu placere!

N & bebe 33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

eu folosesc Sanosan.SUPERRRRRR!!!!!
nu lua foarte multe pentru ca nu le folosesti.
din experienta: nu lua pudra ca nu iti trebuie la nimic, doctorul mi-a spus sa nu il dau cu pudra, sub nici o forma.
eu am luat: sapun, gel de dus cu sampon (nu lua sticle mari ca sunt greu de manevrat si se termina si greu, eu le am de 4 luni si sunt la jumatate), crema de corp cu care il ung dupa fiecare baie. baie facem in fiecare zi, pe vara cind au fost caldurile mari si de 2-3 ori pe zi, dar il dusam cu un pic de sapun, de asta iti spun de sapun.
servetele umede tot sanosan. ATENTIE!!! sunt 2 tipuri cele cu aloe vera sunt mai umede, cele cu jojoba sunt mai uscate si foarte uleioase, super si astea. eu am luat cu aloe pentru sters tot timpul si la final un servetel cu jojoba si nu mai trebuie uns cu ulei sau crema.
daca va face iritatii, mai bine intrebi doctorul si vei vedea atunci, nu da banii aiurea, eu am luat 3 creme, si l-am uns o singura data, cind am venit de la spital, ca nu stiam, si pe urma mi-a spus doctorul ca nu e nevoie tot timpul, numai daca apar iritatii.da uite ca nu a avut pina acum.

Matei 21.05.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Noi am folosit de la inceput Nivea si sint foarte bune. Mai ales crema aia cu zinc- pentru fundulet- e ideala. Ca servetele am folosit Pampers si Bella. Sa nu uit de unguentul de galbenele, ala romanesc, din farmacii. Am consumat zeci de cutiute pina acum, dar nu am avut nici cea mai mica problema cu pielea.

Mergi la inceput