buna dimineata si de la mine gagici!am ajuns aseara tarziu acasa si direct in pat la
...am stat ieri de la 11:30 pana pe la 13 si abia atunci am intrat la eco si am stat pana la 15:00 si in 2 ore dr a poza putuca lui bebe,cordonul un cot si sira spinarii cu tot cu coaste...a si activitatea cardiaca....fata nu ne-a aratat era intors si statea asa cu fatuca lipita de stomacul meu....a dat din maini picoare dar fatuca nu a luat-o de acolo si cam asta a fost.dr inca nu era obisnuit cu comenzile aparatului fiind nou nout si na....poate peste 3 sapt.vom reusi mai mult.
m-am uit pe net la nasteri ceza sau naturala in direct si prefer naturala doar in caz de urgenta ceza.sunt sigura ca va fii foarte greu si mor de frica dar.....uitam noi totul cand avem puiutul in brate sau la titi
o zi frumoasa va doresc!
26+

cris.mario Din pacate tot in shantier...cred ca mai dureaza o luna. Mai rau ma sperii ca mai e asa de putin timp si eu inca nu am pregatit nici camera, nici lucrushoarele trebuincioase nu le-am cumparat...trebuie sa ma mobilizez...
Eu am mai scris legat de poze...trebuie sa intri pe un site unde sa incarci pozele (exemplu: photoshop, webshots, flickr etc.). Acolo iti faci un cont si urmezi instructiunile...apoi incarci pozele...si dupa ce ai reusit trebuie sa postezi linkul aici pe forum cu copy si paste.
Ma bag sa fac si capitol nou ...ca nu stu daca mai tarziu mai pot.
30+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
larisel multumesc de urari, chiar m-am simtit f bine aseara.A stat mama mea cu Daria asa ca nu am avut nici un stres.Am fost la un film,ca nu mai fusesem de ani de zile si am luat apoi masa in oras.Speram sa mai repetam macar pana vine gaza mica
si noi tot cu santierul si la fel nu stiu daca terminam prea curand

Mihaela
26+
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica