Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(99)
Raspunsuri - Pagina 18
shasa spune:
Mesaj de la INA PREDA
" EU SUNT FOARTE BINE. BEBE IAN A LUAT NOTA 10, 4 KG SI 53 CM. CEZARIANA LA 38 DE SAPTAMANI SPER SA NEGOCIEZ SA NU MA TINA LA TERAPIE INTENSIVA PANA MAINE. VA PUP"
INA FELICITARI
BINE AI VENIT PE LUME BEBE IAN. SA ADUCI PARINTILOR TAI MULTA FERICIRE SI SA FI SANATOS, CUMINTE SI MANCACIOS.
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 37+
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shasa Mesaj de la INA PREDA " EU SUNT FOARTE BINE. BEBE IAN A LUAT NOTA 10, 4 KG SI 53 CM. CEZARIANA LA 38 DE SAPTAMANI SPER SA NEGOCIEZ SA NU MA TINA LA TERAPIE INTENSIVA PANA MAINE. VA PUP" INA FELICITARI BINE AI VENIT PE LUME BEBE IAN. SA ADUCI PARINTILOR TAI MULTA FERICIRE SI SA FI SANATOS, CUMINTE SI MANCACIOS. Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 37+ |
INA
pt tine si pentru Ghiocelul tau
Gigelica +37 Victor-Andrei
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png
joanna27 spune:
Gigilica bine ca mi-ai adus aminte...
sa plece raceala de la Chatonel.
Gigi sa te auda Doamne Doamne si sa nastem cu bine..nu ma intelegeti gresit , ii sunt recunascatoare la DUMNEZEU ca ne-a ajutat sa ajungem pana aici, pt ca numai EL ne-a ajutat, dar ateatea emotii am avut in sarcina asta si am dureri ca mi-am pierdut rabdarea...vreau sa il vad ca e bine si sanatos.
Simonamami sa te odihnesti, referitor la prietenia de aici si eu sunt in asentimentul tau...,pana la urma pe langa Ina si Adee se pare ca ai avut dreptate , ai naste cineva Chatonel.
Curea sa fie bine.
Tufete ce faceti m-ati asat sa bantui singura pe aici...toate dormiti?
40+
joanna27 spune:
citat din mesajul lui shasa Mesaj de la INA PREDA " EU SUNT FOARTE BINE. BEBE IAN A LUAT NOTA 10, 4 KG SI 53 CM. CEZARIANA LA 38 DE SAPTAMANI SPER SA NEGOCIEZ SA NU MA TINA LA TERAPIE INTENSIVA PANA MAINE. VA PUP" INA FELICITARI BINE AI VENIT PE LUME BEBE IAN. SA ADUCI PARINTILOR TAI MULTA FERICIRE SI SA FI SANATOS, CUMINTE SI MANCACIOS. Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 37+ |
Felicitari , refacere usoara, bb Ian sa creasca mare , sanatos si papacios.
Asteptam poze..
Sasha, multumim de vesti, parca dormeai..
40+
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui joanna27 Gigilica bine ca mi-ai adus aminte... sa plece raceala de la Chatonel. Gigi sa te auda Doamne Doamne si sa nastem cu bine..nu ma intelegeti gresit , ii sunt recunascatoare la DUMNEZEU ca ne-a ajutat sa ajungem pana aici, pt ca numai EL ne-a ajutat, dar ateatea emotii am avut in sarcina asta si am dureri ca mi-am pierdut rabdarea...vreau sa il vad ca e bine si sanatos. Tufete ce faceti m-ati asat sa bantui singura pe aici...toate dormiti? 40+ |
Joanna, cred ca eu sunt una din multele care stiu ce inseamna emotiile sarcinii, mai ales ca a mea un sarcina pretioasa obtinuta prin FIV.
Iti doresc sa nasti cand bebe va fi preatit si amandoi sa fiti puternici!!!
Eu toata sarcina m-am gandit ca mai bine as tine un jurnal si apoi as scrie o carte pentru viitoarele . Intr-o zi poate o sa am rabdare si putere sa va povestesc prin ce am trecut!
Nu ma plang, ba sunt fericita si plina de recunostinta pentru Dumnezeul care mi-a ascultat rugaciunile.
Joanna si inca putintica rabdare.
joanna27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Joanna, cred ca eu sunt una din multele care stiu ce inseamna emotiile sarcinii, mai ales ca a mea un sarcina pretioasa obtinuta prin FIV. Iti doresc sa nasti cand bebe va fi preatit si amandoi sa fiti puternici!!! Eu toata sarcina m-am gandit ca mai bine as tine un jurnal si apoi as scrie o carte pentru viitoarele . Intr-o zi poate o sa am rabdare si putere sa va povestesc prin ce am trecut! Nu ma plang, ba sunt fericita si plina de recunostinta pentru Dumnezeul care mi-a ascultat rugaciunile. Joanna si inca putintica rabdare. Gigelica +37 Victor-Andrei http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png |
Gigi mersi de incurajari si scuzati ca ma tot plang atat..dar pt asta sunteti aici nu?
pt toate gravidutele care au avut o sarcina cu probleme sau obtinuta greu, sa nu fie cu suparare dar cred ca noi vedem altfel perioada asta decat o mamica cu sarcina normala...nu da-ti cu paru.Dar sa nu ne plangem pt ca sunt altele mult mai greu incercate decat noi.
Si eu am inceput un jurnal, dar la cate internari am avut la un moment dat imi era greu sa mai scriu...macar ca acum imi pare rau
Sa ii multumim la DUNEZEU si sa ne astetam minunile.
Maine voi fi mai calma.
M.MONIQUE ce faci? parca intrsesi in concediu, nu ne onorezi cu prezenta..?
40+
chatonel spune:
vai, tufetelor, nici nu va inchipuiti ce bine-mi face la moral cind vad rinduri, riuri de agitate!!! Nu sint singura in durerea mea!!! Si faptul ca sintem mai multe la start ajuta!
Fille du Sud 39+ cu Dragonbella
J- 4
Toulouse, la ville rose
joanna27 spune:
citat din mesajul lui chatonel vai, tufetelor, nici nu va inchipuiti ce bine-mi face la moral cind vad rinduri, riuri de agitate!!! Nu sint singura in durerea mea!!! Si faptul ca sintem mai multe la start ajuta! Fille du Sud 39+ cu Dragonbella J- 4 Toulouse, la ville rose |
Pai de ce suntem aici....
Gandurile noastre sunt cu tine, cand numai poti sa te gandesti ca suporti durerea cu inca 100 de tufete....
Sa nu pleci la spital fara sa intri sa anunti.Pe cine anunti cand nasti sa stim pe cine tabaram sa ne dea vesti?
HAI CHATONEL, HAI DRAGOANA
Sora de Adee nu esti pe aici, ceva vesti ca ne roadem unghiile...
40+
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui chatonel vai, tufetelor, nici nu va inchipuiti ce bine-mi face la moral cind vad rinduri, riuri de agitate!!! Nu sint singura in durerea mea!!! Si faptul ca sintem mai multe la start ajuta! Fille du Sud 39+ cu Dragonbella J- 4 Toulouse, la ville rose |
CHATONEL
HAIDE DRAGONBELLA!!!