Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (87)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Vesti de la Monvas: "Am nascut la 14,15, Cri are 3,700, restul nu stiu. Sunt obosita, dar nu a fost asa de rau! Doar ca am o epiziotomie cat Dunarea. A avut circulara si a avut nevoie de putin oxigen. E negrut ca ma-sa!"

Am si vorbit acum cateva minute la telefon cu ea, pot sa va spun ca avem o mamica putin obosita dar cu o voce atat de dulce!!!!!

Mamico felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

simina, multumim pentru vestile bune!!!!

Monnvas felicitari! Sa fie bebita mincacios, naplingacios si dragastos!

Fille du Sud 37 cu Dragonbella
J- 20
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Bine ai venit Cristian!!! Monnvas felicitari si refacere cat mai rapida!!!!

Olga 32+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Inca un ghiocel
bravo Monica, bine ai venit bebe Cristian.

Refacere rapida si bebe sanatos si papacios, deci nu s-a nascut pe 8 martie .

Azi am fost harnicuta am facut ciorbica si pilaf de curcan, as vrea sa fac si o placinta sa vad daca gaseste tati foi de placinta.
Si am pus la spalat toate hainutele lui bb, sunt asa de mici ca au incaput toate intr-o tura de masina de spalat.
Ieri am calcat lenjeria de finet, acum incep sa-i fac si bebelinei loc in dulap sa aibe hainutele si lenjeria ei separat .

va pup

34+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Simina, liniuta se vede ff bine!! Sigur esti gravi, Surecheck nu da gres, e un test ff sigur!!

Bravo, felicitarii!!!!11 Mai fa un test maine dimineata cu prima urina, citeste-l in timpul corect. Dar ai sa vezi ca va aparea liniuta 2 instantaneu. Nu conteaza ca e putin mai palida decat prima, eu am facut vreo 4 si tot nu era de intensitatea primei linii.

Felicitari noilor mamici!

Mami de fetita si de baietel 39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Monnvas, felicitari! Refacere usoara si mult laptic pentru bebe grasunel!

Bine ai venit bebe Cristian! Sa fii sanatos, cuminte, vesel si norocos iar viata sa iti ofere doar ce e mai bun si mai frumos!

mihaela

37+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

MONNVAS felicitari! CRISTIAN, bine ai venit!Sa le aduci parintilor numai bucurii!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 35+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Simina, felicitari! Ai mosit ceva baietei in ultima vreme asa ca sper ca anul acesta Craciunul sa te gaseasca cu propriul Cristian in brate! Sa te ajute Dumnezeu sa fie totul bine! O sa ne rugam si noi pentru "moasa" noastra!

mihaela

37+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Alina esti foarte harnicuta!!! Si eu am intentia sa spal hainutele lui bebe, dar am zis mai intai sa le spal pe ale noastre (tot spal de 1 sapt si tot nu se termina ). De gatit nici nu mai zic...Azi am gatit omleta (se pune la gatit? ). Asa ca acum iesim in oras sa mancam ceva...Mai iese soarele pe alocuri si poate avem norocul sa facem si o plimbarica in parc. Ne intalnim cu prieteni care au un bebe si exersez putin

Va burtici, mamici si ghiocei.

Olga 32+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Simina abia astep sa te mosim si noi

Monnvas felicitariiiiiii si refacere usoara

38+Ariana

poze

Mergi la inceput