Aspirante cu vechime "medie" (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Ok am semnat si eu condica.
Ceva prime se dau , ceva overtime????
Prima pentru faptul ca vorbesti singura???
Astept raspunsuri..am nevoie de bani
Va pup pe toaNte!!!!:)))))))))))
Asta a fost o gluma sper s-o fumati.
Crisa

http://tt.lilypie.com/7L7vm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza,

Ma primiti si pe mine inapoi... sub forma de viitoare aspiranta...?

Crisule , nu stiu cand o sa intru pe mess si sa ne intalnim ca stau pe la ai mei si sincer nu prea am chef. Chiar vreau sa vorbesc cu tine. Am vazut ca vii in tara. Vreau din tot sufletul sa ne vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Monica te pup si daca vrei sa vb cu cineva sunt aici

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

Merci mult Anca
Daca vreti sa stiti ceva intrebati-ma, chiar ma ajuta sa vorbesc. Viata merge inainte si traiesc cu speranta ca Dumnezeu imi va trimite din nou o minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

'neatza fetele!

monica, bine ai revenit! esti o adevarata luptatoare si te iubim mult!!!

http://bd.lilypie.com/hXPxp3.png
30+ cu Denis Stefan

Mergi la inceput

Monica eu te admir f mult ca esti o luptatoare si o femeie puternica.
Tu acum cum te simti?
Dar ce s-a intamplat pana la urma?(daca nu vrei poti sa nu raspunzi)

poze si filmulete

povestea nasterii

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabitza1977

mariuca noastra (diaconmaria) pe unde o fi, ce o face, ca nu am vazut-o deloc azi!
dar ardeiashul?

http://bd.lilypie.com/hXPxp3.png
30+ cu Denis Stefan

Monica esti o adevarata luptatoare si dai dovada de o putere imensaSi eu bantui pe aici daca vrei sa vb

Gabitzaa uite-ma!
Ieri am inceput tratamentul cu menopur pentru inseminare...Mamaa da ce usturaa...da asta e

...Mereu sperand si visand la un ...
Just me-poze cu je

Maria

Mergi la inceput

Pai Anca, nici eu nu stiu foarte bine. A fost o serie de intamplari nefericite care au dus la un dezastru.
Mi s-a rupt apa duminica la 6 jumate, m-am dus la spital, doc al meu in concediu, cel la care m-a lasat tot in concediu si al treilea de pe lista nu a vrut sa vina. M-au controlat 5 doctori ca am prins si schimb de garda plus moasele care au fost singurele care s-au alarmat ca nu prea avea batai bebe, pana la urma le-au gasit. Am nascut in 4 ore jumate si bebe nu a avut nici o bataie, impactul cu lumea exterioara i-a fost fatal. Mi-a fost foarte rau noaptea de dupa nastere, analizle varza, leucocite 46000 si normalul este 10000 la fel si altele. Dupa cum aratau, eu eram moarta si nu vie. Mi-au facut transfuzii cu sange, plasma, cortizon, antibiotice, zilele urmatoare au chemat toti doctorii din spital, se dadeau toti cu capul de pereti ca nu stiau ce am. Asa ca s-au hotarat sa ma trimita la Babes. Unde mi-au descoperit o intreaga cultura de stafilococi in secretia vaginala. Dar nu asta a fost cauza mortii lui bebe, astia s-au declansat sau i-am luat de prin spital pe urma sistemului imunitar scazut ca urmare a nasterii.Ca sa nu mai spun ca la spital de ginecologie nu s-a sinchisit nimeni sa-mi ia proba de secretie, mi-au luat abia cei de la Babes.
In fine, de la spitalul unde am nascut nu prea stiu de ce a murit bebe. M-am dus cu analizele la 3 alti doctori si toti mi-au zis "Ficat gras de sarcina". Adica toate simptomele care le-am avut inainte plus analizele sin ziua in care am nascut asta indica. N-am gasit mare lucru pe net despre asta, nici nu mi s-a explicat prea bine. Cert e ca se putea vedea prin analize si la eco faptul ca bebe avea ficatul marit. Problema e ca s-a declansat in ultimile doua saptamani cand doc al meu era in concediu, simptomele seamana cu cele de sarcina si... deznodamantul...
O sa va copiez aici si ce am gasit despre aceasta "boala" ca sa stie toata lumea. E un lucru foarte foarte rar dar e bine de stiut, mai ales ca nu multi doctori stiu despre el.

3. Ficatul gras acut de sarcina- forma particulara de steatoza hepatica ce apare in trimestrul III de arcina la femeile aflate la prima sarcina saudincontra, cu multe sarcini. Simptomele sunt reprezentate de greata, varsaturi alimentare, dureri abdominale, mancarimi de piele, sangerari vaginale, miscari reduse ale fatului. Biochimic se deceleaza coagulare prosta a sangelui, fibrinogen crescut, leucocite crescute, transaminaze crescute, bilirubina crescuta, creatinina crescuta. Complicatiile ce pot apare sunt ascita, insuficienta respiratorie sau renala, infectiile, pancreatita acuta, evoluand frecvent la insuficienta hepatica fulminanat cu deces. Diagnosticul imagistic se pune pe ecografia abdominala sau tomografie. Tratamentul necesita ingrijire intensiva de catre obstetrician (declansarea imediata a nasterii)! Daca diagnosticul este pus la timp iar tratamentul este prompt, supravietuirea este de 100%.

Sper ca nu v-am plictisit. Important de luat din povestea mea este sa aveti o buna comunicare cu doctorul, SA NU NASTETI LA CARITAS!!! si daca doctorul pleaca in concediu sa va asigurati ca va lasa pe maini bune si sigure. Am uitat sa specific ca am nascut cu o rezidenta pana la urma. Nu are ea nici o vina Doamne fereste, chiar si-a facut super treaba si a fost o draguta. Dar ca idee.

Mergi la inceput

Monica sincera sa fiu imi vine greu sa cred treaba cu "impactul cu mediul" ,dar nu i-a facut autopsie?
Sa stii ca si eu am nascut cu un rezident ptr ca dr meu plecase la un congres si a fost f bine,dar de Caritasul ala eu aud numai nenorociri.

poze si filmulete

povestea nasterii

SA O AJUTAM PE SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Offf mai monica, mai...Iti suntem toate alaturi si ai sa vezi ca in curand totul va fi bine...Nu stiu ce as putea spune decat ca te iubim si ca suntem alaturi de tine fata frumoasa si dulce

Toate pentru una si una pentru toate!

...Mereu sperand si visand la un ...
Just me-poze cu je

Maria

Mergi la inceput