Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
mav spune:
miruna, bine ai venit!
eu am fost la dna dr lutescu in a 5-a zi de intarziere (desi teste cu II aveam de vreo 10 zile), pt ca ma durea intr-o parte (si mi-a cedat o prietena programarea ei), mi-a fost teama de extrauterina.... eu am doua sarcini pierdute... in afara de baietelul meu si normal ca-s paranoica acum.... si atunci am vazut saculetul in uter (desi dna dr m-a avertizat sa nu fiu dezamagita daca nu se va vedea nimic, s-a vazut cum a bagat sonda)!
insa e bine sa mergi la echo dupa cel putin 2 sapt de intarziere, sa aiba sarcina 6s+, sa vezi daca a aparut embrionul si activitatea cardiaca.... stiu cat de grea e asteptarea....
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
alexa si mami spune:
miruna, potol gagica. stai linistita, bb e ok, stressul nu ajuta la nik.
eu dupa cum ziceam, o sa sa merg la gine undeva dupa paste.
mary, alexa mea e nascuta pe 23.10.2004
alexa simami
flore26 spune:
Pfu da ce frumoasa listuta avem... MARY
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
nebunica-zapacica spune:
Maryb, multumesc frumos, nu am stiut cum sa fac asta
4+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=nebunica&year=2008&month=11&day=9&babycount=1
maryb spune:
de fapt va scriu aici pentru ca nu este un secret.
va duceti in profilul personal si la semnatura,acolo unde aveti ticker-ul ala puneti inaintea ticker-ului paranteza dreapta deschisa [, apoi scrieti url,apoi semnul egal = si apoi ghilimele ". Apoi ramane scris ticker-ul vostru dupa care trebuie sa puneti din nou ghilimele " si sa inchideti paranteza patrata ]. Apoi fara nici o pauza scrieti ce vreti voi, cum vreti sa apara denumirea link-ului (de exemplu cum este la mine "marea mea iubire")si apoi puneti tot fara spatiu paranteza dreapta deschisa [ apoi / apoi url si apoi inchideti paranteza dreapta ]........si gata. Dati vizualizare ca sa vedeti cum se vede, daca va place salvati si gata. Sper ca ati inteles
maryb 5+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
mav spune:
maryb, foarte frumoasa listuta, multumim! cand ai timp, te rog sa-i treci si pe copii tot cu font size 1, ca asa parca prea sar in ochi...
desi am zis ca nu-i mai spun lui seb de sarcina decat mai tarziu, cand va fi mai mare bb... azi n-am mai rezistat, ca l-am fugarit prin toata casa pana sa-l imbrac dimineata, cand mi-era asa raaau... si ca sa stea locului, i-am zis de bb. bine-nteles ca e f incantat.
acum isi insira jucariile la picioarele mele, i-am zis ca nu-i o idee buna, daca ma impiedic si cad si-l pierd pe bb?! si el cica "mami, vreau sa faci pasul mare! pasul mare e de ajutor!"
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
maryb spune:
miruna su cu nebunica, sper ca ati inteles cum am scris, dar altfel nu puteam ca-mi ascundea mie sub denumire ceea ce va explicam voua.
mav, ok o sa-i trec cu size 1, Sebi al tau este un dulce mititelul.
maryb 5+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
miruna22 spune:
gata am reusit!
sa incarc si pozele cu testul sa va dati si voi cu parerea, ca eu sunt paranoica rau
http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
Mirunica, te asteptam
maryb spune:
gata gagici, am facut si mai frumoasa listuta....
miruna ma bucur ca ai inteles cum am explicat eu si ca ai reusit
maryb 5+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele