Intrebare ptr. fetele din Bucuresti

Intrebare ptr. fetele din Bucuresti | Autor: Angela68

Link direct la acest mesaj

In primul rand salut la toata lumea! Sunt noua pe forum si as avea si eu o rugaminte la fetele care sunt din Bucuresti : daca poate cineva sa-mi recomande un medic urolog foarte bun in Bucuresti la un spital sau o clinica de specialitate (de stat sau privata) care dispune de aparatura medicala de ultima ora. Mama unei prietene are nevoie urgenta de investigatii amanuntite la nivelul intregului aparat urinar (intre altele, o endoscopie si un scan). Ea a avut de curand probleme serioase (hemoragie), a fost la doctorii de aici (sunt numai 3 in tot orasul), insa nici unul nu a putut sa-i dea un diagnostic exact (au facut doar presupuneri), ptr. ca nu au aparatura suficienta. A facut ecograf si analize doar, care nu au scos nimic deosebit in evidenta.
O endoscopie si un scan suplimentar ar oferi o imagine mai clara asupra cauzei problemei.
Multumesc anticipat ptr. eventualele raspunsuri.
Sanatate multa tuturor si o zi buna in continuare.
Angela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Buna si bine ai venit la desprecopii.com
Eu zic asa sa te duci la spitalul UNIVERSITAR , la urgenta si acolo iti face investigatiile care tin de ei, de acolo o sa te trimita la SPITALUL CLINIC DE UROLOGIE PROF. DR. THEODOR BURGHELE ( FOST SPITAL PANDURI ),este special pentru astfel de probleme,au aparatura noua.
Te duci cu trimitere de la UNIVERSITAR,tot pe urgenta la ei si te si i-a la analize, ecografii si tot ce trebuie.Si eu am avut probleme cu un rinichi si am fost la ei si am rezolvat-o.

Ii doresc mamei prietenei tale, multa sanatate.
Si sper sa rezolvi, cat mai repede problema.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Ti-l recomand pe dr. Valentin Ambert. Il gasesti la Medsana sau Med-as si la Spitalul Burghele. E un medic foarte bun, el l-a operat pe tata si l-a tratat pe socrul meu.

Eu iti sugerez o programare la Medsana/Med-as, chiar daca e scumputa consultatia, dar are timp mai mult si ulterior o va chema la spital pentru investigatii. Eu asa am procedat cu tata si ulterior l-a chemat la control numai la spital.

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela68 spune:

Va multumesc din suflet fetelor ptr. raspunsul prompt, sunteti tare dragute.
Si noi speram sa nu fie ceva grav si sa se rezolve problema curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

prof. dr. Ionel Sinescu, seful Clinicii de Urologie Fundeni, un om extraordinar si printre cei mai buni doctori din tara, a facut si primul transplant de rinichi de la noi din Ro. sora mea a fost operata de dansul acum 2 ani, fiind un caz grav, cu probleme majore la rinichiul drept, si a salvat-o. e ok, nu mai are probleme deloc. sanatate multa mamei - prietenei tale.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enachescug spune:

Sau spitalul sf. Ioan de pe soseaua vitan barzesti.
Stiu ca este specializat pe probleme urologice, aici fiind unul dintre medicii renumiti (imi scapa numele) dar nu stiu amanunte despre dotare si alte conditii. Poate cineva care a fost acolo stie.

Mergi la inceput