De fata cu copiii?!
Fetelor, sunt in ceata. Pe voi va mangaie sotii vostri sau ii mangaiati voi pe ei de fata cu copiii? Am fost la cineva in vizita si am observat ca el o tot atingea dragastos pe nevasta-sa, stiti voi, pe la sani, coapse, o mai pupacea prin vreun colt. Si copiii (de clase primare) erau prezenti. Ea se mai ferea dar el insista. Si zicea ca asa e el: foarte pupacios, dar ca nu sare calul niciodata. Si apoi ce daca vad copiii ca tati o iubeste pe mami!!!! E firesc? Voi cum, cand va dragaliti?
Raspunsuri
anda141 spune:
Albert al nostru nu suporta sa vada ca ne dragalim, ca e gelos pe noi. Insa nici eu nu m-as mangaia prin zone intime de fata cu copilul. Asta e parerea mea.
Sa il ajutam pe Alexandru
april spune:
Nu mi se pare normal. E chiar dezgustator.
Momentele intime nu se etaleaza in mijlocul intregii familii, ca de aia se numesc "intime".
a venit primavara...
anda141 spune:
Si acum m-am gandit mai bine, nu numai de fata cu copiii , ci si cu musafirii, adica tu. Chiar dezgustator, urat din partea lor. Mie mi se pare cam obsedat, daca nu se poate abtine nici de fata cu oaspetii..
Sa il ajutam pe Alexandru
Qamar spune:
quote:
Initial creeata de miriama
Fetelor, sunt in ceata. Pe voi va mangaie sotii vostri sau ii mangaiati voi pe ei de fata cu copiii? Am fost la cineva in vizita si am observat ca el o tot atingea dragastos pe nevasta-sa, stiti voi, pe la sani, coapse, o mai pupacea prin vreun colt. Si copiii (de clase primare) erau prezenti. Ea se mai ferea dar el insista. Si zicea ca asa e el: foarte pupacios, dar ca nu sare calul niciodata. Si apoi ce daca vad copiii ca tati o iubeste pe mami!!!! E firesc? Voi cum, cand va dragaliti?
eu nu pot sa cred ca ei erau PREA intimi, din moment ce voi erati in vizita si asta se intampla sub ochii vostri...
mie intotdeauna mi s-a parut bizar ca ai mei NU se atingeau, nu se pupau decat la zile de nastere, sarbatori, etc...si sunt sigura ca m-as fi simtit mult mai comfortabil (emotional) intr-un mediu mai putin rigid...
noi ne pupacim de fata cu Bia, ne ciupim, ne dragalim, in limita bunului simt- nu mi se pare nimic aberant, ci,din contra, normal;
ea nu e geloasa pentru ca isi are si ea portia de pupaceala si dragaleala si nici nu mi s-ar parea ok sa nu imi mai sarut sotul/si invers pentru ca e un copil (al nostru) in casa....after all, bebele/copilul are nevoie in primul rand de niste parinti fericiti si ok, iar asta, imho, implica si dragaleala

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
briza_marii spune:
De cand ma stiu, parintii mei s-au pupacit, gadilat si tachinat in fata noastra a copiilor. Nu mi s-a parut nimic nefiresc, ba mai mult am trait tot timpul cu senzatia de iubire si de siguranta in familie. Imi povestea mama ca bunica (mama mamei) mereu ma intreba (cand aveam eu vreo 3ani), cand ma prindea singura, dc tati o bate pe mama, sau o cearta si eu raspundeam firesc, ca tati o iubeste pe mama si o pupa toata ziua.
briza_marii
poze
andreea81 spune:
Sincera sa fiu, cand o sa am copii o sa-mi imbratisez sotul si o sa-l mangaii...dar nu prin locuri intime, si nu de fata cu musafirii...copii trebuie sa vada k ne iubim, dar nu o sa "sarim calul'" ....mie nu-mi prea plac gesturile aste intime in public in general!!! 
~Este mai importanta; pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)
~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.
hcclara spune:
si de ce nu atunci si sex de fata cu copii...sa vada cum o iubeste tati pe mami...
da, ne pupam de fata cu copii dar nu sarim calul, suntem doar oameni maturi, nu mai suntem niste copii, si putem astepta pana copii sunt la culcus pt "ceva mai mult".
claudia
Qamar spune:
quote:
Originally posted by hcclara
si de ce nu atunci si sex de fata cu copii...sa vada cum o iubeste tati pe mami...
da, ne pupam de fata cu copii dar nu sarim calul, suntem doar oameni maturi, nu mai suntem niste copii, si putem astepta pana copii sunt la culcus pt "ceva mai mult".
claudia
intre manifestari de tandrete, dragaleli, pupaceli si alte smecherii prezentate mai sus,,,, si SEX, pentru mine e o diferenta destul de mare...
pentru ca tati nu o iubeste pe mami NUMAI cand face sex cu ea
nu?
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
ancutzathree spune:
categoric nu sunt de acord sa faci petting fatza de copii...eu asa vad lucrurile: o atingere intr-o zona intima presupune si excitare nu ? atunci pana la masturbare nu mai e decat un mic pas