returnari selgros

returnari selgros | Autor: dulcetica

Link direct la acest mesaj

Am cumparat o pereche de pantofi pentru baietelul meu si cind am ajuns acasa am constata ca-i sint mici. Cum procedez sa-i schimb sau sa primesc altceva in ,reprezentind contravaloarea pantofilor?As vrea sa stiu daca sint cooperanti si sa ma duc in cunostinta de cauza ,nu sa-mi spuna ei ca trebuia sa vii cu copilul si nu te-am fortat sa-i cumperi.A mai fost cineva intr-o situatie similara?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

si eu am cumparat o pereche de pantofi pt copil, marimea care stiam ca ii e buna, de la selgros. dar surpriza! nu am reusit sa ii incalt sub nici o forma. deoarece nu au costat foarte mult, m-am resemnat cu ideea ca nu ii sunt buni. nici nu m-am gandit ca as putea sa-i schimb acolo.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Peste tot in lume aud ca pastreaza bonurile si schimba lucrul cumparat.Nu mi se pare corect!Ce numar sint?Poate-i schimbam intre noi. Eu cam patesc asa si nu ma linistesc.Puiul meu are picioarele pernuta si nu-i prea intra pantofii.Eu daca tot sint la cumparaturi,mai pun ochii pe cite ceva si nu e prima data cind mi se intimpla sa nu-i vina ,dar acum categoric o sa-i schimb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Pai uite, al meu poarta 24 la pantofi, dar sunt si 23 calapod mare care ii vin. Eu dupa ochi i-am luat 25!!! de la selgros, ca mi s-a parut ca sunt mai mici. si nici nu i-am putut trage in picior macar:) deci poate daca luam 26-27 din modelul ala ii erau buni.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Dulcetica, poti sa te duci linistita la Selgros cu factura si produsul si fie primesti banii inapoi, fie iei o marime mai mare, tu alegi. Se face o factura de retur si poti sa iei banii din casierie cu ea sau orice alt produs din magazin.
Vorbesc in cunostinta de cauza pentru ca am trecut printr-o situatie asemanatoare; sunt cooperanti.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Tonia Antonia are dreptate, mergi fara grija cu factura ca sint f.cooperanti.
Si eu am patit la fel am cumparat acum vreo 2 ani niste sandale dupa marimea stiuta si nu-i veneau copilului, am primit imediat banii inapoi.
Si chiar daca sint off topic, in general la marile magazine(gen Leonardo, hipermarketuri etc.) eu nu am intimpinat nici un fel de problema in a returna produse cu bonul de casa, s-au m-ai schimbat lucrurile si in RO de citiva ani incoace.
toate cele bune si succes
narcisa

Mergi la inceput