Alaptez si sunt racita !!!

Alaptez si sunt racita !!! | Autor: razvan2007

Link direct la acest mesaj

Ce pot sa iau (medicamente) pentru raceala tinand cont de faptul ca alaptez si majoritatea medicamentelor sunt interzise, eu am luat paracetamol sirop pt copii dar cam degeaba...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Initial creeata de razvan2007

Ce pot sa iau (medicamente) pentru raceala tinand cont de faptul ca alaptez si majoritatea medicamentelor sunt interzise, eu am luat paracetamol sirop pt copii dar cam degeaba...

Ingerasul meu e cel mai scump
www.razvan-andrei.blogspot.com

Daca ai temperatura mare (39C) ia cate o fiola de algocalmin la 12 ore! Daca nu ai temperatura mare, ia ori nurofen pt raceala si gripa ori paracetamol (de 3 ori pe zi). Eu am avut pana acum 2 vioze urate, cu peste 39C si doar algocalminul m-a scos din belea. Si m-a scos repede. E drept, de ambele dati micuta a luat de la mine (desi era alaptata exclusiv), dar i-a trecut intr-o zi jumate! Sanatate!!!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns razvan2007 spune:

mersi de sfat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Am avut si eu o raceala urata cand alaptam si am tot purtat masca dar degeaba, puiul meu tot a luat-o . Ce-i drept pe el l-a tinut doar vreo 2 zile. Am consumat ceai de busuioc(scade temperatura si e bun pentru dezinfectarea gatului) , am mai luat Propolis C si Voseptol. Ceaiuri cat mai multe cu multa miere de albine si lamaie. Am bagat aparatul Salin in priza vreo 2 saptamani si gata. Sper sa nu dai raceala si puilului tau. Multa sanatate si noroc!

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Mie mi-a trecut cate 2 osciloccinum pe zi si 1 panadol/8 ore.
Si mai foloseam vibrocil picaturi sau apa de mare ca aveam si nasul infundat

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput