matreata
Am matreata de nu mai stiu ce sa fac. Momentan ma spal pe cap cu sampon Node de la Bioderma. La inceput nu mai aveam, dar acum, dupa jumatate de an iar a aparut. Ce sa fac?
Raspunsuri
J G spune:
Sotului meu i-a trecut cu sampon de la Vichy. Este de 2 feluri, vezi care e ok pentru tine.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
gibb spune:
Subscriu si eu la aces subiec.si eu ma confrunt cu problema asta.acum folosesc nizoral, foarte apreciat.sunt la a 3 utilizare dar imbunatarirea este greu de observat
brabe spune:
Eu folosesc Head&Shoulders pt scalp uscat+ balsam aceeasi gama. Nu e cel mai bun, dar a dat rezultate fata de alte sampoane folosite.
ina C spune:
sotului meu i-a trecut cu sampon pt matreata de la Amway.
PS: nu sunt distribuitoare!!!!
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
hristina spune:
Sotului meu i-a trecut matreata folosind samponul cu aloe vera , de la Forever, nu pe cel de la Amway cum am scris anterior!
Scuze, ma gandeam in luna!
Si-acum,revenind la subiect trebuie sa spun ca a folosit si Nizoralul mult timp dar fara sa aiba aceleasi rezultate uimitoare!
Cel de la Forever si-a facut toata treaba! si nici nu se compara ca si cantitate cu Nizoralul, este de aproape 300ml!
pisicuta si matei spune:
si eu,si eu 
Eu folosesc Head&Shoulders pt par gras si functioneaza,numai ca trebuie sa intrerup folosirea lui dupa un anumit nr de saptamani.
Eu una intentionez sa merg la dermatolog ca sa scap o data pt totdeauna,daca se poate![]()
Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Chantal spune:
Si sotul meu foloseste Nizoral cand are probleme cu matreata. Ii trece o perioada, nu mai foloseste Nizoral ca e scump si cam mic tubul, apoi reapare matreata si iar trebuie sa cumpere Nizoral.
alitzu79 spune:
Matreata a avut si sotul meu...matreata, nu gluma...eu nu am vazut niciodata asa ceva...nu mai suportam...nu a trecut cu nimic; sau se ameliora situatia si revenea daca nu mai folosea. am ajuns in franta si am cumparat elseve anti-matreata intensiv. dupa prima spalare nu mai avea decat cateva cojite, dupa a doua spalare nu mai avea nimic. va spun, fetelor, era de nesuportata matreata. acum...are un par curat.....
claudela spune:
Nizoralul este foarte eficient anti-matreata, dar se poate folosi si Head&Shoulders, care pare sa reuseasca si el sa ne scape de matreata.
Eu folosesc Head&Shoulders si ma declar multumita!