pentru indreptarea spstelui?!

pentru indreptarea spstelui?! | Autor: olga_stan

Link direct la acest mesaj

in urma cresterii a doua fetite am ramas cu o pozitie defectuasa spatelui, mai precis stau cocosata si seara am o dureren de spate din cauza pozitiei incomode in care stau. as dori o solutie, eventual un indreptar pentru spate care sa ma ajute sa imi controlez spatele pentru ca ,,,cu un autocontrol nu merge ...mereu imi spun sa stau dreapta dar peste putin timp ma trezesc ca iar stau in pozitia cocosatului...sau niste exercitii pentru spate?!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Masajul specializat ajuta, eu am facut ceva care se numea yumeiho. Poate sunt si in Pitesti oameni care stiu.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu trebuie neaparat yumeiho , te duci la orice centru sau cabinet de recuperare fizica si vor face exercitii cu tine , ei face si tu cateva acasa iar cel mai probabil iti vor recomanda sa porti un ham , asa se numeste pt. indreptarea spatelui.
e foarte bun , si pe mie ma bate gandul sa-mi iau p. ca uit cateodata sa stau dreapta.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Eu nu am zis neaparat yumeiho, am zis ce am facut eu.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olga_stan spune:

dar ce parere aveti despre cosmodisc sau despre indreptor spate cu 12 magneti de la quelle?! cel din urma l-am comandat din catalogul quelle. inca nu l-am primit dar abia astept sa vina, poate ma ajuta!!

Mergi la inceput

Nicoleta , i-am spus doar ca nu trebuie yumeiho, acupunctura , samd , poate sa se duca la orice cabinet de recuperare , kinetoterapia si masajul ajuta, nu am avut intentia sa ma leg de tine sau ceva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olga_stan spune:

mai greu cu deplasatul...sunt mamica a doua fetite, una de o luna alta de 2 ani si patru luni si nu are cine sa ma ajute cu treburile casei sau sa vada de ele,...eu caut solutii practice la domiciliu, de aceea am intrebat de cosmodisc sau de indreptar spate.

Mergi la inceput

Xio, puteam sa ai tu orice intentie ai fi vrut sa ai, eu am precizat, ca sa nu existe dubii.
Olga, eu nu cred ca solutiile astea merg la toti, adica poate la tine trebuie sa se lucreze mai mult pe o parte, sau ceva de felul asta...
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

si eu aveam tendita asta.ma rog,mai e un pic.cred ca din cauza greutatii si din cauza pozitiei la impins carutul(sunt destul de inalta si ma aplecam). cu exercitii fizice se indreapta tendinta de a sta cocosat.

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Olga , trebuie sa te duci oricum la un consult , si pt. sanatatea ta ar trebui sa-ti faci timp.
Prietenul meu lucreaza la un centru de recuperare fizica , vin foarte multe pers. cu scolioza , lucreaza in jur de 45 de minute cu una . Daca nu ai timp iti vor da ei ce exercitii sa faci acasa , un ham de sustitinere si mai stiu eu ce .
Dar trebuie sa ajungi acolo ca sa-ti spuna ce ai exact si ce trebuie facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

OLGA poti indrepta spatele? e numai o tendinta de a sta cocosata sau chiar e curbata coloana..ca daca e numai o tendinta de a merge cu umerii adusi in fata,deci o problema de postura corporala,la mine a mers cu exercitii de gimnastica.

daca nu, cum spune XIO..

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput