Personagiul politic Lavinia Sandru
Raspunsuri - Pagina 3
mamaruta spune:
Am vazut-o si eu ieri pe realitatea. Avea o mica criza de isterie, dar ce pot sa spun despre ea, e, ca e frumusica foc
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by mamaruta
Am vazut-o si eu ieri pe realitatea. Avea o mica criza de isterie, dar ce pot sa spun despre ea, e, ca e frumusica foc
Exista destule domenii de activitate unde poate sa-si puna in valoare aceasta calitate.
In politica insa frumusetea fizica nu este un criteriu. Iar frumusetea morala lasa de dorit.
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by capcaunul
[quote]Originally posted by mamaruta
Tocmai de aceea cred ca i se potriveste mai bine rolul de actrita sau de prezentator al festivalului de la Mamaia (a prezentat intr-un an), decat ca si politician. Pare bataioasa si agresiva, dar cred ca numai gura e de ea.
anto spune:
"Rabufnirea ei de ieri, plina de ura si dispret la adresa unei bune parti a cetatenilor Romaniei, o coboara la palierul Oanei Zavoranu, alta "speranta" a politicii dambovitene."
[/quote
Cam asa ceva ,doar ca Oana Zavoranu parca e mai simpatica .
nepotzica spune:
ce urat sa ataci persoane pe forum!
deci: LS este o vaca sinistra, nu stie nici pe ce lume e si de frumoasa nici vorba! ma rog, merge cu metroul, daca e sa-i gasim o calitate neaparat.
fdoina spune:
quote:
Initial creeata de Alina
Spuneti-mi,e reprezentativa pt clasa politica din Ro?
eu cred ca este foarte reprezentativa
DARAEL spune:
Revin la acest subiect pentru a cita din Regulamentul acestui Forum de discutie:
“04. Incercati sa combateti idei, nu persoane
Incercati sa combateti idei, nu persoane. In momentul in care un mesaj degaja un atac la persoana - mesajul va fi sters de catre moderatori iar, in functie de gravitatea atacului, utilizatorul va fi sanctionat.
05. Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe
Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe. Adresati-va celorlalti membri cu respect si incercati sa ii ajutati. Lipsa de respect duce la 'exmatricularea' de pe forum si la blocarea vizionarii sale. Desprecopii.com isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu se incadreaza in zona sa de interes sau care creaza tensiune si dezaprobare in randul comunitatii.”
Sincer, este trist ca acest Regulament este citit asa de rar..... si este respectat si mai rar.
Ma intreb asa, simplu: ce parere ati avea VOI, cititorilor daca undeva, cineva ar vorbi in acest mod despre voi......
In mod obisnuit, eu ofer flori pe Forum incercand sa arat tuturor ca Viata nu inseamna ura si nici intoleranta, dar, cand vad subiecte in care cineva – oricine ar fi el sau ea – sunt tratati asa cum vedem la acest subiect, imi dau seama ca toate florile lumii nu pot compensa unele postari......
Cine este Lavinia ?
Nu stiu si, sincer, nu ma intereseaza – este un om ca mine si ca voi toti, iar pentru acest simplu fapt, merita sa o respectam, la fel cum ar fi frumos si de bun simt sa respectam pe ceilalti 6,5 miliarde de oameni de pe acest minunat Pamant.
Cu bratele pline de flori,
DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura
A_Iulia spune:
Pai mutati subiectul la Barfe si cancanuri - acolo nu mai lezeaza pe nimeni caracterizarile
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
numeioana spune:
Nu ma omor dupa politica si nu vreau sa critic personagiul in speta... Voiam doar sa spun ca am vazut si eu emisiunea de la OTV si m-a socat cat de inteligenta si atotstiutoare este doamna Sandru. A sfatuit femeile gravide si pe cele care vor sa aiba acest statut sa se poarte pe parcursul sarcinii ca si inainte. Dupa parerea ei o femeie gravida nu este o femeie bolnava (aici sunt de acord) si nu trebuie sa se protejeze si sa se lase protejata de ei din jur. Sa faca ce facea si inainte, sa alerge, sa care sacosele grele de la piata, sa se razboiasca pe scena politica (asta a facut ea), deci sa nu se menajeze deloc.
I-auziti, doamna a facut si studii de medicina?? Daca as fi putut as fi intrat in direct sa-i zic vreo doua. Mai ales ca vorbea foarte urat despre gravidele care indraznesc sa se odihneasca putin in pat sau se aseaza pe un scaunel...De parca nu orice femeie si-ar dori sa aiba o sarcina normala si s-o duca cu bine la final, fara sa se menajeze! Mi s-a facut greata de ea, mai ales ca e femeie!! In zilele noastre, cand si daca stai in pat pierzi sarcina, cum sa te gandesti macar sa alergi dupa autobuz cu burta la gura?! Sunt atatea femei care acum sunt mamici numai pentru ca au urmat sfatul doctorului si s-au sacrificat stand numai in pat 9 luni de zile...
Nu vreau sa mai aud de Lavinia Sandru!!
Ioana
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
kover spune:
numeioana:a uitat sa ne sfatuiasca sa mergem sa aducem pe lume copilul in strainatate,ca doar ea asa a facut,deci asa e bine,nu?