Buna ziua ,
Am o fetita de 3 ani si 8 luni si imi doresc sa o inscriu la o gradinita cu predare intensiva a limbii germane si cu program prelungit (18 sau 19). Are cineva o idee?
Revin cu citeva informatii. Am sunat la citeva din gradinitele din lista Iuliei. Fie este prea tirziu, fie nu am fost convingatoare, pentru ca deja nu mai au locuri. Oricum, va dau lista celor la care am sunat: Antonella, Hansel und Gretel si Gradinita nr.50. La cea din urma, de stat, mi s-a spus ca oricum este prea mare ca sa mai poata sa ii prinda din urma pe colegii care au inceput acum un an. Tipa de la H&G - foarte amabila - mi-a mai spus de o gradinita pe Sofia nr.6 - Till Eulenspiegel. Nu am gasit nici o informatie pe net. O stie cineva?
Cris, cu program prelungit am auzit ca ar fi gradinita de pe Iorga. Mai multe nu stiu, nici macar adresa nu o stiu, dar intereseaza-te ca sigur este o gradinita pe Nicolae Iorga. Chestia cu recuperatul este o prostie, copii recupereaza foarte repede la varsta asta.
Bafta multa
Buna !!!
Tocmai am intrat in posesia unui pliant al gradinitei Bambi!Daca te ajuta cu ceva ...pot sa-ti spun ca au si program lung 9.00-18.00,intensiv engleza ,franceza sau germana...Mai scrie ca au grupe de 8-12 copii si mijloace de transport!Iti dau adresa si nr de telefon: Str.Petru Cercel nr.5,sector 4(in apropierea Parcului Carol)...,3352307 sau 0744203 828 ,www.bambi.go.ro...Despre preturi nu stiu nimic!!!
Sper sa-ti foloseasca...!!!Mult succes...
Si eu vreau detalii despre gradinita de pe N. Iorga sau de pe strada Frumoasa (Victoriei.