Clatite ca in filme!

Clatite ca in filme! | Autor: liliana29s

Link direct la acest mesaj

Ma uit la televizor si vad in filmele americane cum fac dimineata la micul dejun clatite. La noi clatitele sunt foarte subtiri si se ruleaza cu ceva in ele.
Are cineva idee cum sunt clatitele astea americane ca nu seamna deloc cu ce fac eu??

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Se prepara diferit fata de clatitele noastre. Uite aici o varianta postata de Balbina (Natalia). Se poate pune si cacao in aluat, sau fructe uscate sau bucatele de ciocolata. Se papa cu sirop de artar (maple syrop) dar cred ca sunt bune si cu frisca, miere sau alte siropuri.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Se papa si simple ( fara cacao sau fructe). Se numesc pancakes si cumperi faina de la magazin la care adaugi putina apa si ulei. Le poti cumpara si gata facute ( de la congelatoare) si le pui in prajitorul de paine.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash78 spune:

Am sa fac shi eu aceste clatite ca-n filme!
Sirop de artzar, cum se stropesc in filme....., gasim in romania?

ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Greierash, gasim, da, eu am luat cindva din Cora, de la raionul cu produse dietetice. L-am folosit si la clatite si la inghetata, apoi nu stiu cum am uitat de el si l-am decoperit recent in frigider, facuse floare a trebuit sa-l arunc.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Poti inlocui cu succes siropul de artar cu miere..faceam des intr-un timp pancakes,le mancam cu miere,dulceata mai lichida sau iaurt(simplu sau cu fructe).Fetita mea le mananca goale..fara nici un adaos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Imi trebuie si mie o reteta buna de clatite. Are cineva?

Nu lasa pe maine ce poti face azi, ca poate maine nu mai trebuie facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

Reteta o gasesti mai sus! E data de Alynutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mmm, clatitele mele preferate ! Mie imi plac cu dulceata de visine! Reteta Balbinei e de vis, cateodata eu mai pun in compozitie si un mar maaare ras pe razatoarea mare si nu mai pun decat putina miere pe ele la servire!
Pana sa incep servicul faceam de 2 ori pe saptamana, pe putin!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noni930 spune:

quote:
Originally posted by Balbina
apoi nu stiu cum am uitat de el si l-am decoperit recent in frigider, facuse floare a trebuit sa-l arunc.

Siropul de artar adevarat nu face floare. Am avut o sticla in frigider timp de 3-4 ani, pina l-am terminat. Probabil ca a fost imitatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Noni, m-am mai gindit si nus ce sa zic, poate nu era floare, ci cristale de zahar. L-am mirosit bine inainte de a-l arunca, si totusi nu aducea deloc a mucegai. Dar cum sint gravida acum, mi-e frica de orice chestie dubioasa, asa ca am preferat sa-l arunc, mai ales ca nu mai era chiar f. mult in sticla. Lasa ca se mai cumpara, sanatate sa fie.
Pe sticla scria ca e o sirop de artar canadian original 100%, imi pare rau ca n-am retinut firma, as fi cautat pe net acum, sa verific.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput