cu ce va epilati...
mustata?
. ma rog, mustata e mult spus
, dar totusi, voi cu ce va epilati?
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
Raspunsuri
CamiSol spune:
Doar cu ceara, si doar la cosmetica, cam o data la 3 sapt. Si nu suport, si ma doare de mor...dar n-am ce face...offf ![]()
Cami
de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut
(25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc... 
ipearina spune:
Eu folosesc "Strep benzi depilatoare pentru fata". Bineinteles ca epilez doar mustata, adica tai o bucatica, o incalzesc rapid in palme, o aplic, apoi trag de ea, doare foarte putin; la sfarsit dau cu balsamul special sau cu crema de galbenele. Mi se pare foarte usor, foarte comod, nu merg la cosmetica si imi ia si foarte putin timp.
XIO spune:
Cu ceara traditionala si e foooooarte bine.
m-am lecuit cu benzile alea , cel putin din ctul meu de vedere sunt proaste , crema nu folosesc , ceara e cea mai buna solutie pt. mine.
Aveam o prietena care isi epila mustata cu lama , adica se barberea , am crezut ca innebunesc atunci cand am aflt si chiar mi-a spus un prieten care iesise cu ea de cateva ori ca parca avea tzepi ca si barbatii.
Ah , ceara se poate folosi si acasa , eu imediat ma duc sa-mi fa un epilat scurt![]()
silvana_salajan spune:
Mustata nu mi-o epilez, dar pt. celelalte zone, folosesc epilatorul electric. E f. eficent, rapid si economisesc o multime de bani.
cocufan spune:
nu am aceasta problema dar am fost de curand la un cabinet de dermatologie pentru o alta problema.
acolo am vazut ca au tratamente de epilare definitiva cu laser, care spre mirarea mea, nu avea preturi exorbitante. cred ca pentru mustata era 120 lei si am inteles ca e nevoie de 3-4 sedinte.
parerea mea este ca merita incercat deoarece ma gandesc ca este destul de neplacut. si apoi, daca pui la socoteala sedintele de cosmetica si banii dati pe creme, lame sau ceara, in timp se dovedeste o buna investitie.
madalici spune:
folosesc epilatorul electric pentru picioare si axila .
in zona inghinala, de ceva timp(2 ani) folosesc doar epilarea cu ceara de unica folosinta.
Daca este dureros? dap este, dar suportabil.
M-am obisnuit cred de atata timp. La inceput era mai dureros.
o vara frumoasa,
madalina
amyarabella spune:
La mustata
cu crema epilatoare de fata,in rest cu ceara cand nu am timp mai folosesc si traditionala lama de ras
Bebe Stefan si mami amy
capra cu trei iezi spune:
cocufan , acum nu te gandi ca eu sunt vreo mustacioasa
. da am niste fire care trebuiesc epilate, na
. oricum, mercic de raspunsuri!
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
Criss75 spune:
Mustata la mine nu necesita epilare
, in rest folosesc epilatorul dar nu sunt foarte multumita, ca nu scoate toate firele. Folosesc epilatorul si pt. axile, e suportabil, m-am obisnuit deja. Mai sensibil e inghinal, dar ce nu facem noi pt. frumusete?
Muuh spune:
Cu ceara clasica si numai la cosmetica. Mustata si axila odata la doua saptamani impreuna cu pensat iar de sus pana jos odata pe luna. M-am obisnuit deja si nu pot sa zic ca ma doare.
Miruna + Alexei (13.07.2006)