Anchois [Retete cu]
Posesoarele de astfel de retete sunt rugate sa "presteze".
Vazusem cateva retzete si la Jamie Oliver, dar nu le-am notat...
Si oarecum off topic, voi de unde cumparati rozmarin (crengute)?
Raspunsuri
mnarcisa spune:
Eu il folosesc la salate.
off topic:rozmarin crenguream luat inaite de paste din piata amzei, arata foarte bine, este estrem de aromat si pe 2 legaturi care cred ca imi ajung pe 2-3 luni (il bag la congelator) am dat 15 lei (se vinde la kg, dar nu ami stiu exact cat era pretul)
Tot acolo am gasit si coriandru, busuioc si menta roate proaspete.
Narcis George si Narcisa
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
http://pg.photos.yahoo.com/ph/smnarci2000/my_photos
anamaria spune:
eu nu fac nimic din anchois - doar paine prajita, unsa cu unt, deasupra cateva bucatzele de anchois si 1-2 frunze de patrunjel.
rozmarin proaspat am vazut si la metro. eu folosesc din cel uscat, este (aproape) la fel de bun la gust...
_
Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre, bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Isus Hristos!
Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si multe realizari!
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
************************
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
codruta_grg spune:
Mmmmmmmm, noi sunt fan.
Il ung pe paine din tub. Fileuri mai pun pe piza.
Dar cel mai mult imi place asa (e secret, dar va spun ): fac o pasta din file sau din tub cu usturoi si ulei de masline si il pun pe ardei copti.....e un deliciu (am pus si pe felii de rosie si e bun si asa)...
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
codruta_grg spune:
Mai sunt si masline (verzi) umplute cu anchois, sunt tare bune.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Mik spune:
In salate : orice fel de salata cu exeptia celor in care pui carne. exemple :
1. salata verde, ceapa(verde), filete de anchois si masline de 2 culori.
2. ardei, castravete, salata alba, anchois, ton din conserva, masline negre
3. cartofi, ardei rosu, verde, ou, ceapa
In sosul de salate : unul sau doua fileuri zdrobite umflate cu ulei, otet sau mamiie
In pissaladière : o tarta sarata cu multa ceapa calita si fileuri de anchois.
Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik
Mmmaria spune:
Multumesc (mi-e o foame cumplita, naiba m-a pus sa va citesc raspunsurile tocmai acum...)