Candida se simte/vede??

Candida se simte/vede?? | Autor: numeioana

Link direct la acest mesaj

Am luat niste antibiotice si medicul m-a sfatuit sa iau si Stamicin ca sa nu fac candida. Am luat doua zile, am facut o alergie la ele si le-am oprit. Acum ma intreb daca am facut candida... sau nu... Trebuie neaparat sa am mancarimi sau usturimi ca sa am candida??

Ioana

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Un anumit numar de ciupercute e normal, asa ca da, poti spune ca ai candida, dar periculos e numai cand nivelul lor creste foarte mult, inlocuind flora "buna". Cand se intampla asta apar semne ca mancarimi, intepaturi, iritatii, etc, adica iti dai seama ca ceva nu e in ordine.

Te sfatuiesc ca pe viitor sa nu mai iei, impreuna cu antibioticele, nistatin, care e destul de agresiv pt ficat, ci sa mananci iaurt si sa-ti cumperi de la farmacie pastile cu lactobacilus,bifidus, etc, lactofil parca se cheama, ca sa-ti ajuti organismul fara sa il soliciti suplimentar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

Atunci cand iei antibiotice,ia si un complex de vitamine pentru a nu face candida ...de ex,eu iau 9vita...e bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Candida nu , candidoza(adica boala) da , are simptome.
Nu apare de la orice tratament cu antibiotice , apare datorita unui tratament indelungat cu asa ceva , daca nu ai simptome poti sta linistita;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Uneori poate aparea pe limba,si atunci iti simti limba foarte incarcata si alba,toata...automat trece in tubul digestiv si se poate instala si vaginal.
Daca apare numai "jos" iti dai seama dupa mancarimi si o scurgere branzoasa,alba.
Mihaela te-a sfatuit f bine...atit as adauga,ca lactofilul se ia pt restabilirea florei microbiene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selket spune:

In zona intima: scurgere branzoasa alba si mancarimi.
In zona bucala: limba incarcata alba, colturile gurii crapate.

Daca iti apare de la antibiotice incearca spalaturi cu bicarbonat si ceai de galbenele 2-3 zile. Daca nu iti trece mergi la doctor ginecolog sa iti dea tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Pai nu mi-a aparut nimic... cred ca nu e obligatoriu sa apara. N-am nici un simptom din ce spuneti voi si cred ca asta inseamna ca am scapat de grija asta...

Ioana

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

buna,nu vreau sa te speri dar eu nu aveam nici un simptom si cand am facut testul de secretie aveam candida

Mergi la inceput