Frotiu inflamator - cauze?

Frotiu inflamator - cauze? | Autor: Alynutza

Link direct la acest mesaj

Tocmai am primit analizele pentru un examen Papanicolau. PAP-ul a iesit II, insa ma ingrijoreaza faptul ca a iesit 'frotiu inflamator'. Am primit un tratament cu ovule 12 zile, dupa care trebuie sa repet analiza. Eram destul de bulversata si am uitat sa il intreb pe medic de posibilele cauze ale acestei inflamatii. Ma puteti ajuta cu o lamurire cat de mica (am tot googalit dar n-am gasit nimic relevant)? (nu de alta, dar pana o sa ajung din nou la el o sa mai treaca cam o luna (nu pot sa incep acum tratamentul din cauza CM).
Multumesc.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ai facut o colposcopie?Posibil ca inflamatia sa fie de la o rana,de multe ori asta nu se vede la un control obisnuit.Eu as zice sa-ti faci colposcopia si atunci ai sa fii mult mai linistita !Sanatate multa!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

2 se incadreaza la normal...de ce esti stresata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Stiu ca PAP 2 se incadreaza la normal. Ceea ce ma ingrijora pe mine era acel 'frotiu inflamator'. Acum m-am uitat si pe analizele din urma, si de vreo cativa ani am tot tipologie PAP 2 si tot frotiu inflamator scrie pe toate. Anul trecut medicul mi-a zis ca n-am nimic, iar acum imi spune ca e inflamatie si imi da tratament. Evident ca nu mai inteleg si ceea ce voiam eu sa aflu era care ar putea fi cauzele acestei inflamatii. Rana am avut, a vazut-o medicul fara colposcopie, am cauterizat-o acum 3 ani si de atunci nu a recidivat. (sunt convinsa pentru ca recent am facut o consultatie la alt medic - voiam doar o analiza de secretie si la medicul meu nu exista nici o analiza fara sa platesti si consultatia - si nici ea nu mi-a spus ca ar fi ceva in neregula).

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

S-ar putea ca rana sa nu fi fost cauterizata complet si din cauza asta sa fi ramas o inflamatie.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput