Morcoveatza..dupa decolorare

Morcoveatza..dupa decolorare | Autor: tierry

Link direct la acest mesaj

M-am decolorat, si ca sa nu imi stric chipurile parul...am pus mai puina pudra decat trebuia. Rezultatul???? O culoare morcovie..si total neuniforma Nu stiu cum sa o dreg...dati mi va rog un sfat...sa imi iasa un blond frumos...Ma gandisem la L'Oreal Les Blondissimes dar nu stiu cat de bine decoloreaza...Helllpppp!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Un sfat sincer? Inceteaza experimentele pe parul tau ca o sa regreti amarnic. Mergi la un salon sa te repare. Nu e bine sa faceti operatii d-astea complicate gen decolorare, permanent acasa.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Mergi la un coafor cat inca mai ai par. Daca il mai decolorezi inca o data o sa ajungi cu ceva gen matura/lanarie in cap. Dar vezi sa mergi la un salon serios care sa stie ce sa-ti faca nu la "doamna Tantzica" de la coaforul cooperativei mestesugaresti.

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Cred ca asta ramane solutia pana la urma..doar nu stiu ce mi a trebuit sa ma dau cu decolorant...ca si asa eram blonduta...dar deh..asa e cand ti se pune pata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Pana rezolvi problema date cu un nuantator gri, ii mai ia din "morcoveala".

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

9 +

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Gata ...am scapat de belea. M-am dus la coafor..si m a vopsit tipa un blond mai inchis...fainutz asa...si mi-a zis sa nu mai mai fac blonda ca nu imi sta bine deloc. Cel mai bine imi cica merg blondurile mai inchise, ca cele naturale, sau oricum sa ma duc spre un saten deschis. Sincer? Bine c-am scapat de blondul ala...brrr...nu cred ca mai mai fac.

Multumesc pentru sfaturi fetelor!

Va urz din inima un Paste fericit alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

Pana rezolvi problema date cu un nuantator gri, ii mai ia din "morcoveala".

9 +

Ce sunt nuantatoarele si cat tin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Din propria experienta, tin un spalat sau doua. Oricum blondul gri este cea mai pretentioasa culoare, se duce f repede.
In lipsa de nuantator, folositi o solutie diluata de violet de gentiana si e este super - oricum multe din nuantatoare sau vopseluri contin asa ceva pentru a da nuanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Daniella, eu folosesc solutia de care spunea Goldi, doar ca e mai greu de folosit si trebuie multa atentie sa nu te murdaresti ca se duce greu. un alt nuantator bun e cel de la Kallos, e un sampon nuantator gri, eu l-am folosit.

9 +

poza eco bb 8 +

Mergi la inceput